Tragedija v Pirničah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
metron napisal/-a:itak da so krivi organizatorji...sam NEJHUJ so pa krive fakin debilne owfce k kr rinejo---zarad njih dveh ni več...kr neki no
točno to sm hotla napisat ... povsod je tko ... uni tazadni neki rinejo, pa nim se zdi to faking fani ... uuuu pa pufff v osebke ... in pol k enkrat pritisne nate teža 500 oseb ... nočm si predstavlat, ker to je grozna smrt ... da si pohojen do smrti ... jst samo upam, da je bil zanju usoden sam padec ... ker drgač sta revčki tok trpeli
sam jebat ga ... tragedije se bojo skoz dogajale ... to bi se lahko zgodilo kjerkoli ... na žalost je bla to Lipa in premladi dekleti ... kriu je pa folk ... ker niso normalni! ...
držim pa pesti za tatreto, da se bo zmazala
pa da bo to nekaterim staršem odprlo oči, da dajo magar rešetke na okna, da njihova 13 letna hči nau vn hodila, ker takrat si še OTROK! in otroc se ne drogirajo, ne pijejo in ne sexajo (vsaj nej ne bi) ... in otroc ne bi smeli umirati ... ne na tak banalen način ...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Hely_3 napisal/-a:Nevem zakaj policija šele sedaj ornk ukrepa, ko se je zgodila taka tragedija namesto že prej.
Zato, ker se mora v naši preljubi državici najprej kej takega zgodit kot se je, da potem lahko ukrepajo ... mislm res nevem na kaj so čakal glede na to, da je lastnik gradil na črno, dolguje državi 60 mio za unih nevem kok kazni k jih je dobu, krši delovni čas (se pravi do 23h) in lahko še naprej veselo obratuje... vse kar policija nardi je, da pišejo une fucking kazni k jih noben ne plača in s tem je za njih delo končano
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
gorenjka - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2005
- Kraj: vasica na gorenjskem
js krivde lastnika ne bi dokazovala s prekrski,....to bi se lohk zgodil kjerkol (kt je ze nekdo omenu tle)-ne bom pa rekla, da ne nosi dela krivde...
predvsem bi tle opozorila na folk, k se mu je cist zmesal in je potiskal naprej, k je vidu, da pr taki gneci prov ne bo nikamor prsu...ocitn je, da so bli ljudje ze zunaj naliti in zadeti (od kod sicer vse prazne steklenice, ki smo jih vidl na posnetkih) in me prav zanima kdo od tistih, ki so potiskal naprej se zaveda, da je s tem tud on povzrocil dve nepotrebni smrti...
krivda je na strani starsev (ki puscajo otroke ven pri teh letih), organizatorja (ki bi moral najet varnostnike), varnostniki (ce je bla najeta firma, bi moral pripravit plan varovanja, postavit ograjo v 'kaco', zagotovit ustrezno stevilo osebja), odgovornih inspektorjev (ker si zadeve samo podajajo), policije (ki ne nadzoruje alkoholiziranih in zadetih mladoletnikov in izreka ustreznih kazni tem osebam-po domace-premalo racij) in predvsem brezcutnega folka (ki ne obvlada prve pomoci-ko se ucis ozivljanje na lutki se pa vsem zdi smesn, pa se probajo ne; ki ne vid, da je nekdo na tleh in mu ne pomaga in se rine naprej)...prov VSI nosijo del krivde...
predvsem bi tle opozorila na folk, k se mu je cist zmesal in je potiskal naprej, k je vidu, da pr taki gneci prov ne bo nikamor prsu...ocitn je, da so bli ljudje ze zunaj naliti in zadeti (od kod sicer vse prazne steklenice, ki smo jih vidl na posnetkih) in me prav zanima kdo od tistih, ki so potiskal naprej se zaveda, da je s tem tud on povzrocil dve nepotrebni smrti...
krivda je na strani starsev (ki puscajo otroke ven pri teh letih), organizatorja (ki bi moral najet varnostnike), varnostniki (ce je bla najeta firma, bi moral pripravit plan varovanja, postavit ograjo v 'kaco', zagotovit ustrezno stevilo osebja), odgovornih inspektorjev (ker si zadeve samo podajajo), policije (ki ne nadzoruje alkoholiziranih in zadetih mladoletnikov in izreka ustreznih kazni tem osebam-po domace-premalo racij) in predvsem brezcutnega folka (ki ne obvlada prve pomoci-ko se ucis ozivljanje na lutki se pa vsem zdi smesn, pa se probajo ne; ki ne vid, da je nekdo na tleh in mu ne pomaga in se rine naprej)...prov VSI nosijo del krivde...
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
bolje ne bi mogla povedat!gorenjka napisal/-a:js krivde lastnika ne bi dokazovala s prekrski,....to bi se lohk zgodil kjerkol (kt je ze nekdo omenu tle)-ne bom pa rekla, da ne nosi dela krivde...
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Mene je ravno v petek zvečer ena frendica vprašala, zakaj nč vn ne hodim u kakšne diskače. Upam, da so so drugi diskače bolj urejeni, kot je bila tale Lipa. Bila sm 1x u Fanu, pa me je 'wanna be' varnostnik skor vrgu vn...preprosto zato, ker sm nekako bla izrinjena vn iz vrste, ki je vodila do garderobe. In zdj še tole...
HASTA LUEGO
- Iry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2005
- Kraj: Povsod po malem
Katastrofa!!
Moje sožalje vsem tistim, ki so poznali punci, predvsem njunim staršem in bližnjim.
Rada bi omenila še eno stvar in sicer kakih 6 let nazaj sem jaz šla v Lipo, bla je sicer zabava za noč čarovnic...in kot sem videla se to prerivanje še sedaj po 6-ih letih nadaljuje. S kolegicami smo prišle že pred 9 uro pred klub in do 10h nismo prišli notri. Na tistem mestu kjer je sedaj skrivljena ograja je takrat še ni bilo, ob prerivanju sem sama padla v grmovje, takrat sem imela tudi neznansko srečo, da nisem udarila z glavo ob betonski rob.
Prišla sem noter, vendar sem rekla prvič in zadnjič, tako da mi sedaj niti na misel ne pride da bi še kdaj šla tja.
Glede krivde pa nobenega ne bom obsojala, čeprav mislim da ima lastnik dovolj prste vmes in pa nesposobni varnostniki, ki so bili že pred leti nesposobni.
Moje sožalje vsem tistim, ki so poznali punci, predvsem njunim staršem in bližnjim.
Rada bi omenila še eno stvar in sicer kakih 6 let nazaj sem jaz šla v Lipo, bla je sicer zabava za noč čarovnic...in kot sem videla se to prerivanje še sedaj po 6-ih letih nadaljuje. S kolegicami smo prišle že pred 9 uro pred klub in do 10h nismo prišli notri. Na tistem mestu kjer je sedaj skrivljena ograja je takrat še ni bilo, ob prerivanju sem sama padla v grmovje, takrat sem imela tudi neznansko srečo, da nisem udarila z glavo ob betonski rob.
Prišla sem noter, vendar sem rekla prvič in zadnjič, tako da mi sedaj niti na misel ne pride da bi še kdaj šla tja.
Glede krivde pa nobenega ne bom obsojala, čeprav mislim da ima lastnik dovolj prste vmes in pa nesposobni varnostniki, ki so bili že pred leti nesposobni.
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
gorenjka napisal/-a:js krivde lastnika ne bi dokazovala s prekrski,....to bi se lohk zgodil kjerkol (kt je ze nekdo omenu tle)-ne bom pa rekla, da ne nosi dela krivde...
zelo dobro povedano¨!!!!
čeprov povdarjam, men se zdi, banalno obtožvt starše zakaj spuščajo otroke vn,....
kr se spomnem k sm bla jest v 7 oz. 8 razredu (sicer šele 4 leta nazaj), so bli vsi moji frendi loh uzuni, pa hodil tkole vnj pa so mel mnj kt 15 let.... tud če nebi blo u petk mlajših od 15 let, bi se to zgodil, samo da bi bil kdo starejši.... in vrjemte u lipo ne hodjo sm 17 under, ampak tja do 20 in čez (odvisno od vrste partyja),..... sm dejstvo je da se drgje to ne dogaja, kr je mau bolj poskrblen za organizacijo....
dejstvo je da se take stvari dogajajo in se bodo še naprej če država nau kj nardila uzvezi s to lipo....
aja pa en je še prej omenu, da kako so loh še naprej žural not- hmm večina folka not je zvedla šele ful kasnej (ker niso spuščal ne not ne vn.).... dokler niso muzke ugasnl k je novica prkapljala v klub.....
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
ne wem zakai kr naprej govorite o tem kako so naprej žural itd...notr se je žur zaključu ob pol polnoči...kar je blo prei dobr kot pa ne! pomislte kaj bi se zgodil da ob 22ih povejo, da so zunaj mrtve punce in da zaključujejo...folk bi zagrabla panika, usi bi butnil na izhode, spet bi hodil en čez druzga in spet koga poteptal, zravn pa bi še oviral policiste, rešilce...tko so počakal, da se je stvar zuni usaj malo uredila in jih šele pol spustil!
pa še to krivdo k jo vsi znašajo na lastnika...ja dobr, naj nosi del krivde, lokal je bil njegov in neprimerno organiziran- lokal in celotna zadeva okrog njega! ampak, če je mel že tok kršitev je lahko jasno, da so vsi vedl, da zadeva ni taka kot more bit...policisti, sodniki, inšpekcija...usi so vedl zakai se gre...logično je da je lastnik zadevo fural naprej "na črno" dokler jo je pač lahko, uni pa niso nrdil nč druzga kokr, da so mu pisal kazni in jih odlagal, ostajal pa so samo denarni dolgovi! in zdei k se je to zgodil je kriv pa samo lastnik, usi uni pa nimajo nč pr tem al kai!? če so oni zato, da zaprejo lokale, ki ne obratujejo tako kot bi mogl, zakai je potem Lipa že tok let glavna atrakcija mladih?!
sploh pa folk...kot je že en reku- rinejo ko ovce...sam pač noben ne prčakuje, d se bo to zgodil...sigurno pa bo tiste, ki so bili v petek pred lokalom v tisti gužvi, minila vsaka želja po takem prerivanju...mene je minilo čisto vse, pa nism bla u gužvi pred vhodom, ampak na parkirišču, kamor so prinesli punci....groza
pa še to krivdo k jo vsi znašajo na lastnika...ja dobr, naj nosi del krivde, lokal je bil njegov in neprimerno organiziran- lokal in celotna zadeva okrog njega! ampak, če je mel že tok kršitev je lahko jasno, da so vsi vedl, da zadeva ni taka kot more bit...policisti, sodniki, inšpekcija...usi so vedl zakai se gre...logično je da je lastnik zadevo fural naprej "na črno" dokler jo je pač lahko, uni pa niso nrdil nč druzga kokr, da so mu pisal kazni in jih odlagal, ostajal pa so samo denarni dolgovi! in zdei k se je to zgodil je kriv pa samo lastnik, usi uni pa nimajo nč pr tem al kai!? če so oni zato, da zaprejo lokale, ki ne obratujejo tako kot bi mogl, zakai je potem Lipa že tok let glavna atrakcija mladih?!
sploh pa folk...kot je že en reku- rinejo ko ovce...sam pač noben ne prčakuje, d se bo to zgodil...sigurno pa bo tiste, ki so bili v petek pred lokalom v tisti gužvi, minila vsaka želja po takem prerivanju...mene je minilo čisto vse, pa nism bla u gužvi pred vhodom, ampak na parkirišču, kamor so prinesli punci....groza
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Sej je res zlo grozno, kar se je zgodilo ampak:
Kr neki pišete, kaj majo 16letniki tm za iskat. Ja fak no, a naj starci zdej svojga otroka doma v kletko pospravjo, pa nikamor ne pustijo? Khmm, vm bi blo lepo bit nonstop doma in nikol it vn žurat?
Na konc koncev lahko umreš tut, k greš v najbližjo trgovino samo po kruh ... ?
Jst sm čist za to, da tudi 15letniki hodijo vn, ker če jih bodo starci doma zapiral in jih ne pustil nikamor se jim bo utrgal. Morš it čez to mladost!
Kr neki pišete, kaj majo 16letniki tm za iskat. Ja fak no, a naj starci zdej svojga otroka doma v kletko pospravjo, pa nikamor ne pustijo? Khmm, vm bi blo lepo bit nonstop doma in nikol it vn žurat?
Na konc koncev lahko umreš tut, k greš v najbližjo trgovino samo po kruh ... ?
Jst sm čist za to, da tudi 15letniki hodijo vn, ker če jih bodo starci doma zapiral in jih ne pustil nikamor se jim bo utrgal. Morš it čez to mladost!
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
to make us proud.
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
hja sam pol če hodš na "pjačke" do 11h nevm do 18 leta se pa pol razdivjaš tk...mislm k sm sama 16 let stara pa mi je čist ql do ena 2h bit u klubi sam res pa je d nehodmo še u diskoteke...ok kak Escape pa Cassablanca k je u Celi...drgač pa tut men ne pstijo nevm it u Lj pa d pridm ob 5h domou...nekateri starši res mal preveč pstijo nekaterim,pol pa pride do raznoraznih pizdarij...
¤Hi.EaT Me *=)¤
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
sofia83 napisal/-a:@nogica:
Sej noben ne prav, da bi moral starši zapirat otroke v hišo. Sam bi pa lah vedl, da tak masovni event ni za 15-letnika. To je moje mnenje in bom tud v tej smeri vzgajala svoje otroke. Kakšna pijačka v mestu do enajstih je čist sprejemljiva, sam v tako gužvo 15-letnega otroka poslat, je pa za moje pojme malomarnost.
In to govorim zato, ker SEM dala to "mladost" čez in vem, kakšne pizdarije se loh zgodijo in vem, da tako okolje pač ni za froca, k je komi dobr pršu iz osnovne.
brez zamere ampk glih tko loh potlačjo 18 letnika koker 15 letnika,..
in marsikdo si ni predstavlu da bo taka gužva in če bi bla organizacija,. je sploh nebi blo,.. tko da tuki o malomarnosti staršev govort je nesmisel,...
tega si noben ni predstavlu, da se bo zgodil... glede na to kaj se dogaja ,... bi blo najbolj, da bi otroke doma zapiral dokler nebi bli stari 18,.... kr dandanes se ti malmnj kt pred bajto kj zgudi....
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
ja jez sem bla tud čist šokirana! lipo bi mogl zapret al pa totalno izbolšat varnost in še marsikej druzga!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
sofia83 napisal/-a:Kakšna pijačka v mestu do enajstih je čist sprejemljiva, sam v tako gužvo 15-letnega otroka poslat, je pa za moje pojme malomarnost.
Meni so recimo take pijačke 100x boljše, kot pa žuanje po diskotekah. Ampak kako ti to enmu dijaku dopoveš, če pa vsa družba rine nekam densat? Verjetno bo tut on rinu ke, če mu pa starši ne bodo pustil bo reku: grem k sošolki spat, bom pri njej doma, se bo zlagal, blablabla.
Res je tragedija kar se je zgodil, samo jst tu ne krivim starše, kot eni kle pišete ... Sam to sm hotla povedat.
you've gotta try a little bit harder.
to make us proud.
to make us proud.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]