Tragedija v Pirničah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
_ladybird_ napisal/-a:ANSAF napisal/-a:lynee napisal/-a:Jst pa mislim, da je tut organizacija zelo kriva... Ob istem času je bil party v FF-ju, in ni blo nobenih podobnih problemov... Ob takih zadevah je pričakovat gužvo, predvsem zdj, k majo dijaki šolske počitnice. In organizator bi se lahko mal bolš pripravu na to. več varnostnikov, predvsem pa narest vrsto, ne pa da so vsi rinl notr... Je prepozn govort, kaj bi blo, če... ampak je nedopustno!
Se pa strinjam, kaj majo 15-letnice tm za počet? ko sem bla jst tok stara, sem lahko šla ven, ampak pod pogojem, da me je pelu in predvsem pršu iskat kšn od staršev, da so vedl točno s kom sem, kje sem... Za v diskoteke bi mogla bit meja vsaj 18+...
sem zdele gledala slike od teh dveh punc, cist tko informativno, v letosnjem letu sta bili na tolkih partyjih .... pri svojih se ne 18 letih ...
mene so zelooooooo pustili ven, vsak vikend.... hvala bogu sem ostala prisebna, ampak se vseeno ne strinjam, da mladoletna oseba pri svojih 15.-ih tako ponocuje ....
ja in kaj če je bla pri 17 na velikih partyih??? kaj ma to veze sploh??? Ma ej folk take pišete da ni res....jst pri 17 letih sm ga tud žurala in še marsikdo in se mi zato ne zdi da so tastari neodgovorni...še mal pa boste začel pisat da sta punci sami krivi da sta umrli
s tem sem mislila, da je meni malo cudno, da je otrok pri 15-ih ze na vsakem partyju ....
ampak ocitno so jima zaupali ...
in ne, sploh ne mislim da sta si samikrivi za smrt... bog ne daj ...
samo tko ko se kej takega zgodi, zacnes premisljevati o stvareh ...
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
itaq da so starsi krivi, sej punci nista bili polnoletni, pa lastnik lokala tud, ker so prasci in zadrzeval folk, da jih bojo spuscal po 22ih ko je treba placat vstopnino. Ta lokal itaq nebo nikol vec odprt, dovoljenje je imel samo za bar al kaj ze do 92m2 tko da....posledice so pa neobnovljive. Moje iskreno sozalje vsem k so poznal punci 

Gone
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
Sam vsen greste zdj mal predaleč ... kljub nepravilnostim bi se lah to kjerkoli in komurkoli nardil...tut če bi bla punca stara 18. Zdj k smo starejši lah pametujemo, k smo loh kjerkol kokrhočmo dolg, sam k bi nam pa pr 17. letih na petek pred počitnicami tastari prepovedal it v Lipo ...spomnte se kako bi se počutl.
Se zmeri pravm, butast je folk, k ga boli za vse.
Se zmeri pravm, butast je folk, k ga boli za vse.
Tko nekak...
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
katastrofa ej!!!!sploh ne morm vrjet dse lahka kej tazga nrdi...grozn
upam d se kej podobnga ne bo u Golovci dans nrdil k je Masquerad...
drgač pa iskreno sožalje familiji in prijateljem od teh dveh punc

drgač pa iskreno sožalje familiji in prijateljem od teh dveh punc

¤Hi.EaT Me *=)¤
-
zdravstvenik - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2004
MIGRENA napisal/-a: Nevem, ampak od Medvod do Pirnič še 10 min ni tko, da mi ni jasno zakaj so hodili pol ure?![]()
Je pa res, da je bla itak taka panika, da se do poškodovanih in na žalost mrtvih sploh ni dalo pridt...
No MIGRENA, tako ti bom napisal. Napisala si tako, kakor da se reševalcem ni mudilo priti takoj na prizorišče (rabili 30min). Sedaj pa ti postavim vprašanje -> A misliš, da je to tko

Da o pijani-ležeči mladini sploh ne izgubljam besed.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
zdravstvenik napisal/-a:MIGRENA napisal/-a: Nevem, ampak od Medvod do Pirnič še 10 min ni tko, da mi ni jasno zakaj so hodili pol ure?![]()
Je pa res, da je bla itak taka panika, da se do poškodovanih in na žalost mrtvih sploh ni dalo pridt...
No MIGRENA, tako ti bom napisal. Napisala si tako, kakor da se reševalcem ni mudilo priti takoj na prizorišče (rabili 30min). Sedaj pa ti postavim vprašanje -> A misliš, da je to tko, ko pokličemo bodo takoj tukaj. Malo morgen
Ponoči je veliko dela, zato so ponoči R večinoma zasedeni, tako da ne morejo kar pustiti npr enega pacienta z AMI, pa takoj k drugi intervenciji. Tko, da R niso prav nič krivi za "30min" vožnje do kluba.
Da o pijani-ležeči mladini sploh ne izgubljam besed.
ZDRAVSTVENIK, verjetno si medicinec ... ce si...prosim razlozi situacijo, da bomo bolje razumeli, in da ne bomo po nepotrebnem obtozevali ...
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
ni fer da razglablamo, kako 15 letnice nimajo kaj delat v diskaču,... sj ni bla sm 15 letnca, tud 17 letnca je bla,. poleg tega pa , če bi pa 2 polnoletni punci pohodil do smtri se pa noben nebi ob to spotiku,...
jest mislm, da je tuki velka krivda na organizaciji, ker 3 varnostniki za tako prireditev niso dovolj, kjub vedenju, da bo ljudi veliko,... glede na to, da so do 10h mel zaston, da je biu zadn dan (počitnce pa to) in da bodo vsi šli ven,...
bolj me živcira slaba morala ljudi kakršni postajamo,... nočem met nobenih naiconalnih ali kakršnih koli diskriminacij ampak da vidiš kako punce ležijeo nezavestne na tleh in da jih oživljajo, ti pa se iz zadnje vrste dereš : 1,2,3 porin..... (kak let statrejši fantje, nočem diskriminirat in nimam nič proti '' čefurjem'' ampk vemo kak sranje loh nekateri nardijo)
to mi je višek nesramnosti,..
brezveze je zdj ugibat pa razglablat kdo je kriu , kar se je zgodil se je zgodil,... lahko bi preprečl pa niso..

jest mislm, da je tuki velka krivda na organizaciji, ker 3 varnostniki za tako prireditev niso dovolj, kjub vedenju, da bo ljudi veliko,... glede na to, da so do 10h mel zaston, da je biu zadn dan (počitnce pa to) in da bodo vsi šli ven,...
bolj me živcira slaba morala ljudi kakršni postajamo,... nočem met nobenih naiconalnih ali kakršnih koli diskriminacij ampak da vidiš kako punce ležijeo nezavestne na tleh in da jih oživljajo, ti pa se iz zadnje vrste dereš : 1,2,3 porin..... (kak let statrejši fantje, nočem diskriminirat in nimam nič proti '' čefurjem'' ampk vemo kak sranje loh nekateri nardijo)
to mi je višek nesramnosti,..
brezveze je zdj ugibat pa razglablat kdo je kriu , kar se je zgodil se je zgodil,... lahko bi preprečl pa niso..
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
A je vazno kdo je kriv in kdo ni kriv???
Dve mrtvi, ena v komi, stirje z notranjimi poskodbami.
Se mi ne da komentirat, ampak te mnozice mi gredo ze pocasi na bruhanje. Vsi se nekam rinejo in vsi bi radi nekam prisli, ceprav pred vhodom stoji 500 ljudi. Prave zivali.
Nima pa nobene veze, ce sta punci stari 15 in 17 let. Isto bi se lahko zgodilo tudi 25 letnici in 40 letnici (tak da tukaj polemiziranje nima nobene vrednosti).
Mogoce bo boljse, da ste- so drugic bolj cloveski in ce vidis, da je vrsta se pac obrnes in gres domov.
Jebes ti en Bozicni DY Time. Ne vem ce je vredno zarad njega zrtvovat lastno telo.
Da sploh ne omenjam tega, da se je zabava nadaljevala, ceprav so pred vrati lezali mrlici. Tukaj se pokaze kdo smo Slovenci v resnici. Me je sram!!!

Dve mrtvi, ena v komi, stirje z notranjimi poskodbami.
Se mi ne da komentirat, ampak te mnozice mi gredo ze pocasi na bruhanje. Vsi se nekam rinejo in vsi bi radi nekam prisli, ceprav pred vhodom stoji 500 ljudi. Prave zivali.
Nima pa nobene veze, ce sta punci stari 15 in 17 let. Isto bi se lahko zgodilo tudi 25 letnici in 40 letnici (tak da tukaj polemiziranje nima nobene vrednosti).
Mogoce bo boljse, da ste- so drugic bolj cloveski in ce vidis, da je vrsta se pac obrnes in gres domov.
Jebes ti en Bozicni DY Time. Ne vem ce je vredno zarad njega zrtvovat lastno telo.
Da sploh ne omenjam tega, da se je zabava nadaljevala, ceprav so pred vrati lezali mrlici. Tukaj se pokaze kdo smo Slovenci v resnici. Me je sram!!!
Zadnjič spremenil Lastovica, dne 25. Dec. 2005 15:01, skupaj popravljeno 1 krat.
- principesa
- Komunikatorka
metron napisal/-a:(princesa, po tej tvoji razlagi bi se mogl slišat 1, 2, 3, gurni) - drgač se pa strinjam
to sm sm tko napisala,..
drgač pa sj vemo, da mamo tud ceu kup slovencev, ki se trudjo bit taki,..uglavnem ljudje ki nimajo u glavi poštiman
- principesa
- Komunikatorka
sofia83 napisal/-a:Ja v redu bo ... Dejte nacionalno debato nekam drugam preselt ...![]()
Evo ti lubica, da ti mal pomagam:
http://www.bhslovenia.org/
hvala

sj sm rekla, da nočem nikogar diskriminarat,.. sm dejstvo je da folk nima razčiščen u glavi,...
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
zelo zalostno ja.......mislim, da bi blo res treba uvedt un zakon, da mlajši od 17 let ne bi smeli po določeni uri kej delat zunej, ker staršem mislim, da je tut težko zadrževat do neke mere mularijo doma ipd....mogoče bi ta zakon mal umilil zadevo in ne bi blo tolk smrklnov zunej tko pozn....pa ne mislim, da se tega ne da nardit tut med odraslimi al pa kej......sam pa mislim, da starejši že mal manj hodijo na take pizdarije in v take gužve.....ne vem no....., ne verjamem, da bi se kermu od odraslih lih dal tam drenat zato da bi prišel v en ku*** disco al karkol že je tam v Pirničah.
Ob takih tragedijah se je kar mal za zamisl't.......
pa LP
Ob takih tragedijah se je kar mal za zamisl't.......

pa LP
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Res je grozn res je prava tragedija kar se je zgodl.
Tlele jst mislim, da je tud zlo velik kriv lastnik, ker ni mel dovolj varnostnikov. Sej ko je bla Lipa polna zakaj je nisi zaprl oz. nič več spuščal notr. na koncu se špa še zve, da je lastnik bil tokrat kaznovan.
Nevem zakaj policija šele sedaj ornk ukrepa, ko se je zgodila taka tragedija namesto že prej.
To je moj mišljenje.
Tlele jst mislim, da je tud zlo velik kriv lastnik, ker ni mel dovolj varnostnikov. Sej ko je bla Lipa polna zakaj je nisi zaprl oz. nič več spuščal notr. na koncu se špa še zve, da je lastnik bil tokrat kaznovan.
Nevem zakaj policija šele sedaj ornk ukrepa, ko se je zgodila taka tragedija namesto že prej.
To je moj mišljenje.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
največja ironija vsega tega pa je............da jih je vse po vrst bolil ku*** in so ga žurali naprej kao nije ništa.........v prvi vrsti za ekipo Lipe v drugi vrsti pa za folk......ne vem no, jaz osebno ne bi mogla........ampk pač stvar karakterja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov