Tragedija v Pirničah

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lynee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lynee » 25. Dec. 2005 11:11

Jst pa mislim, da je tut organizacija zelo kriva... Ob istem času je bil party v FF-ju, in ni blo nobenih podobnih problemov... Ob takih zadevah je pričakovat gužvo, predvsem zdj, k majo dijaki šolske počitnice. In organizator bi se lahko mal bolš pripravu na to. več varnostnikov, predvsem pa narest vrsto, ne pa da so vsi rinl notr... Je prepozn govort, kaj bi blo, če... ampak je nedopustno!

Se pa strinjam, kaj majo 15-letnice tm za počet? ko sem bla jst tok stara, sem lahko šla ven, ampak pod pogojem, da me je pelu in predvsem pršu iskat kšn od staršev, da so vedl točno s kom sem, kje sem... Za v diskoteke bi mogla bit meja vsaj 18+...
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 25. Dec. 2005 11:23

lynee napisal/-a:Jst pa mislim, da je tut organizacija zelo kriva... Ob istem času je bil party v FF-ju, in ni blo nobenih podobnih problemov... Ob takih zadevah je pričakovat gužvo, predvsem zdj, k majo dijaki šolske počitnice. In organizator bi se lahko mal bolš pripravu na to. več varnostnikov, predvsem pa narest vrsto, ne pa da so vsi rinl notr... Je prepozn govort, kaj bi blo, če... ampak je nedopustno!

Se pa strinjam, kaj majo 15-letnice tm za počet? ko sem bla jst tok stara, sem lahko šla ven, ampak pod pogojem, da me je pelu in predvsem pršu iskat kšn od staršev, da so vedl točno s kom sem, kje sem... Za v diskoteke bi mogla bit meja vsaj 18+...

sem zdele gledala slike od teh dveh punc, cist tko informativno, v letosnjem letu sta bili na tolkih partyjih .... pri svojih se ne 18 letih ...
mene so zelooooooo pustili ven, vsak vikend.... hvala bogu sem ostala prisebna, ampak se vseeno ne strinjam, da mladoletna oseba pri svojih 15.-ih tako ponocuje ....
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 25. Dec. 2005 11:25

Ja za varnost absolutno ni blo poskrbljeno... mislm kaj ti pomagajo uni 3 varnostniki, ki sedijo na vhodu?! :roll:

No pa sej tukej nemormo sam eno stran okrivit, mislm, da je velik stvari ključnih:

1 - lipa kot klub, ki je kršila nevem koliko zakonov - od tega, da nimajo ustreznih dovoljenj, da točijo alkohol mladoletnim osebam, da sploh spuščajo mladoletne noter, da nimajo poskrbljeno za varnost, prezračevanje je v k**** and I could go on and on...

2 - starši, ki puščajo 15 letne otroke po diskotekah bogu iza nogu --> to mi nau nikol jasn :eek: ... sori, ampak za 15-letnika kot starš odgovarjaš sam in mu nemorš dopustit vsega kar se spomne!

3 - sama organizacija, za katero lahko samo rečem, da je sploh ni bilo...

4 - policija&zdravstvo, ki rabijo cele pol ure časa, da pridejo iz medvod do pirnič - mislm halooooo?

Nimam besed res.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 25. Dec. 2005 11:31

MIGRENA napisal/-a:Ja za varnost absolutno ni blo poskrbljeno... mislm kaj ti pomagajo uni 3 varnostniki, ki sedijo na vhodu?! :roll:

No pa sej tukej nemormo sam eno stran okrivit, mislm, da je velik stvari ključnih:

1 - lipa kot klub, ki je kršila nevem koliko zakonov - od tega, da nimajo ustreznih dovoljenj, da točijo alkohol mladoletnim osebam, da sploh spuščajo mladoletne noter, da nimajo poskrbljeno za varnost, prezračevanje je v k**** and I could go on and on...

2 - starši, ki puščajo 15 letne otroke po diskotekah bogu iza nogu --> to mi nau nikol jasn :eek: ... sori, ampak za 15-letnika kot starš odgovarjaš sam in mu nemorš dopustit vsega kar se spomne!

3 - sama organizacija, za katero lahko samo rečem, da je sploh ni bilo...

4 - policija&zdravstvo, ki rabijo cele pol ure časa, da pridejo iz medvod do pirnič - mislm halooooo?

Nimam besed res.

MIGRENA, sem brala da resevalci sploh niso mogl pridt do punc, ker je bilo toliko folka, pijana mladina po tleh, avti povsod ....
ampak ti dam cist prav, ker vem kqaj si hotla povedat ...

Tisti ki ste bili v Zrcah : a si predstavljate, da bi se tam to zgodilo?
No se ni .... pa je par lokalov, veliko parkirisce, guzva,....

Se enkrat pa poudarjam: upam le, da so starsi vedeli, da sta punci tam, da se nista kaj zlagali, in da starsi ne trpijo zdaj se zaradi lazi...
itak jim zdaj verjetno vsi ocitajo vse...
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 25. Dec. 2005 11:47

MIGRENA napisal/-a:

Nimam besed res.

Jst bi sam pripomnla, da bi pri organizaicji velikih žurov/partijev mogli poskrbet, da je vsaj en ambulantni avto pred lokalom oz. na voljo par medicincev (sej bi lahk tut študente višjih letnikov medicinske fakultete angažirali za tako delo), da so prisotni v nočnih klubih/diskotekah ob koncu tedna...če imajo lahk varnostnike na vhodu, da se šopirjo tm, bi lahk dnar dal tut za prvo pomoč...kot sm rekla sploh velike diskoteke, velki partiji in koncerti.

Bistvena je pa itak organizacija. In žalostno je, da jim ni težko dat denarja za promocijo (poceni drink, poceni vstopnina, ovo ono...), da bi pa še kej denarja dal za varnost obiskovalcev pa glih tok da kao je neki.

Jst se spomnem na Dee Jay timih v Tivolijo se je kr trlo redarjev...in zame varnostnik nikol nau isto redar...

...mislm podn od organizacije na celi črti...
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 25. Dec. 2005 11:56

itak da so krivi organizatorji...sam NEJHUJ so pa krive fakin debilne owfce k kr rinejo---zarad njih dveh ni več...kr neki no :roll:
Tko nekak...
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 25. Dec. 2005 12:01

bad_girl napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:

Nimam besed res.

Jst bi sam pripomnla, da bi pri organizaicji velikih žurov/partijev mogli poskrbet, da je vsaj en ambulantni avto pred lokalom oz. na voljo par medicincev (sej bi lahk tut študente višjih letnikov medicinske fakultete angažirali za tako delo), da so prisotni v nočnih klubih/diskotekah ob koncu tedna...če imajo lahk varnostnike na vhodu, da se šopirjo tm, bi lahk dnar dal tut za prvo pomoč...kot sm rekla sploh velike diskoteke, velki partiji in koncerti.

Bistvena je pa itak organizacija. In žalostno je, da jim ni težko dat denarja za promocijo (poceni drink, poceni vstopnina, ovo ono...), da bi pa še kej denarja dal za varnost obiskovalcev pa glih tok da kao je neki.

Jst se spomnem na Dee Jay timih v Tivolijo se je kr trlo redarjev...in zame varnostnik nikol nau isto redar...

...mislm podn od organizacije na celi črti...

medicincev verjetno ni bilo tam, ker party nikjer ni bil prijavljen!!!!!!!!!
drugace bi bili - in oni in DrogArt -ovci
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 25. Dec. 2005 12:09

v lipi nisem bil nikoli, pa vendarle...

najprej je kriva drzava! morala bi postavit jasne pogoje za taksne prireditve oz. za vsako taksno prireditev posebej... z nacrti varovanja, ukrepanja, itd. ce to obstaja, bi bilo potrebno kontrolirati, ce se ukrepi izvajajo in kako se izvajajo. vem, da se mora prijaviti vsaka fuzbal tekma na upravno enoto, kjer se pridobi dovoljenje, mora se zagotoviti varnostnike itd, itd, ne vem,. kako je to s plesnimi prireditvami.

ce je lastnik lokala krsil svoje pravice (nima registriranega nocnega kluba), ce je bilo ze toliko in toliko intervencij, napisanih toliko in toliko kazni, ki niso bile placane...kako lahko lokal sploh se obratuje in kako je lastnik se vedno lahko na prostosti???

naslednji je seveda organizator oz. lastnik lokala...seveda je njegov dobicek na prvem mestu...zal na racun slabe organizacije...

tretji krivci smo slovenceljni in nasa naivnost....taksi zastonj....ja, malo morgen, kdo ti pa danes se kaj zastonj da??? :roll: vsi smo enaki, poglejte hofer, poglejte razprodaje....kjer je nekaj zastonj ali poceni, bomo sli preko trupel, samo da bomo prisli do zeljenega! primitivci!!! :evil:

tezko je karkoli komentirati, kaj bi, ce bi....zal mi je le za tisti dve dekleti...
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 25. Dec. 2005 12:19

lynee napisal/-a:Jst pa mislim, da je tut organizacija zelo kriva... Ob istem času je bil party v FF-ju, in ni blo nobenih podobnih problemov... Ob takih zadevah je pričakovat gužvo, predvsem zdj, k majo dijaki šolske počitnice. In organizator bi se lahko mal bolš pripravu na to. več varnostnikov, predvsem pa narest vrsto, ne pa da so vsi rinl notr... Je prepozn govort, kaj bi blo, če... ampak je nedopustno!

se podpišem
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 25. Dec. 2005 12:20

Ma žalostno kar se je zgodilo!
Sem pa bla dost v Prekmurju v M3 v Beltincih!Rečem vam da je bla taka gužva da nisi mogo prit do konca.Če si bil slučajen v enem prostoru in si hotu it na WC si porabu vsaj 20 min...Ma čist out.Pol pa taka gužva na WC da je blo potreben čakat naslednjih 15 min!Tak da je blo potrebno za WC pol ure!!!Gužva je bla taka da se nisi premaknit mogel..Blo je nedovoljeno število ljudi not.Takrat sem bla zadnjič in nikli več.Ker sem se počutla tako utesnjeno da sem omaj dihala.Če bi kdo padel bi ga ziher poteptal...Mal OT!!!!Sorry modeatorke...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Dec. 2005 12:29

ANSAF napisal/-a:ampak se vseeno ne strinjam, da mladoletna oseba pri svojih 15.-ih tako ponocuje ....

Ja,se strinjam! Ampk v petek je blo konce šole za en teden,pa so tudi starši takrat bolj prizanesljivi.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 25. Dec. 2005 12:35

ANSAF napisal/-a:MIGRENA, sem brala da resevalci sploh niso mogl pridt do punc, ker je bilo toliko folka, pijana mladina po tleh, avti povsod ....
ampak ti dam cist prav, ker vem kqaj si hotla povedat ...

Ja sej vrjetno veš kaj sm mislila s tem. Enkrat smo jih mi klicali, da pridejo k so nam v avto vlomil pa so tut takrat rabl pol ure in poj se še tko čist na easy počas prpelejo :roll: ... pa tist vlom ni bil nič proti temu! Nevem, ampak od Medvod do Pirnič še 10 min ni tko, da mi ni jasno zakaj so hodili pol ure? :eek:
Je pa res, da je bla itak taka panika, da se do poškodovanih in na žalost mrtvih sploh ni dalo pridt...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 25. Dec. 2005 13:18

MIGRENA napisal/-a: Nevem, ampak od Medvod do Pirnič še 10 min ni tko, da mi ni jasno zakaj so hodili pol ure? :eek:
Je pa res, da je bla itak taka panika, da se do poškodovanih in na žalost mrtvih sploh ni dalo pridt...

po celovški se še nikol ni tok polcajou in rešilcou pelal, sirene non stop... sploh nism vedu, kaj nej si mislim...
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: .......

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 25. Dec. 2005 13:20

ANSAF napisal/-a:

sem zdele gledala slike od teh dveh punc, cist tko informativno, v letosnjem letu sta bili na tolkih partyjih .... pri svojih se ne 18 letih ...
mene so zelooooooo pustili ven, vsak vikend.... hvala bogu sem ostala prisebna, ampak se vseeno ne strinjam, da mladoletna oseba pri svojih 15.-ih tako ponocuje ....

ja in kaj če je bla pri 17 na velikih partyih??? kaj ma to veze sploh??? Ma ej folk take pišete da ni res....jst pri 17 letih sm ga tud žurala in še marsikdo in se mi zato ne zdi da so tastari neodgovorni...še mal pa boste začel pisat da sta punci sami krivi da sta umrli :evil:
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 25. Dec. 2005 13:29

Mislm ... 100% je krivda tut na njiju, protu tko na starših in na vseh ostalih k so se tam rinli ... kdo pa je pol po tvoje kriu??? :eek:

Mislim starši so sigurno krivi, ker otroke pr takih letih puščajo v diskoteke, sploh tiste pr 15, same pa prou tko da se tm gužvajo in rinejo če vidjo, da je gužva in zmeda in vse ... ampak ne mislt zdej da valim krivdno na njiju ... ker mi je grozno to da sta umrle in žalostno res ...

Ampak ne mi pa kle s takimi, da starši niso nič krivi ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov