Tragedija v Pirničah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
marakeech napisal/-a:opium napisal/-a:marakeech napisal/-a:Aja, pa jst tud mislm, da je folk kriv, k je hodu po njih. Sam en mau bl 'fest dec' bi se najdu pa potegnu deklco gor pa bi blo use kul. Ampak NE folku dol visi... sam da bojo oni notr prsli. BOLANO
še ena pametna heh. mah brezveze, tupite neki, pa pojma nimate.
Ja ne jst sam ne razumem kako je lahko folk tok necloveski, da se kar prerivajo pa neki, ce vidjo da se nikamor ne premakne!!! Pa ne bot pokroviteljski. Sem pac povedala svoje mnenje
ce bi poslusala o nesreci, gledala prispevke in vidla komentarje prisotnih, bi vedla da je bil folk ki je ljudi vlekel in reseval iz guzve... sam vseh se pa ne da resit... velik pa so jih resil, pred hujsimi poskodbami in smrtjo...
tud mene so na nekem koncertu podrli, in skor pomendral, pa sem bla trezna, ampak mal bol svoh in sm padla... hvala bogu so za mano stal fantje, ki so okol mene nardil krog, in me pobral, da me niso pohodil ostali zarad guzve, ki je tam bila...
iz svojga primera lah povem da noben ni bil objesten al pa karkol, le da je bla taka guzva, da se ni dal premikat, in normalno stat... hvala bogu je tem fantom ratal se tko zrint da so mene dvignl...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
marakeech napisal/-a:Jst bi se rajs zamilila nad tem, da je o baru 450 strani...
kej o tem ti tud lahko povem svoje mnenje ampak pač ne v tej temi, kakoli če boljše premislim je trenutno oboje samo še 'zabava za gledalce'...
če te pa zanima moje mnenje o 450 straneh bara pa mi pošlji zs... pa ti ga z veseljem povem!
lp
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Ja se strinjam z MissBitch da je nesmiselno še pisat v to temo in jih mormo pustit počivat v miru.Mene je to res čist šokiral še vedno se usak dan usaj trikrat spomnim na to ker sm eno od njih poznala na videz pa se parkrat z njo pogovarjala in še zdej ne morm dojet vsega..res grozn.Aja k ste omenjal minuto molka,ena od njih je bla iz naše šole in smo mel žalno slovestnost...use skupi je preveč grozn da bi loh vrjela 

-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
S temle v Lipi so vsi mediji po spisku že reees nadležni. Jst sicer Preverjeno nisem gledala, sm se pa pogovarjala s prjatlom, ki je gledal.
Vbodi so lahko povrzočl tud zdravniki, v telesu od nobene drog niso našli. Un odvetnik od Zavašnika je pa eno navadno podlo prase, se opravičujem izrazu, ki bi rd svojga klienta preusmeru iz središča pozornosti z iskanjem takih in podobnih bedarij.
Punce in dogodek v Lipi nej folk zaboga pusti že enkrat na miru, ker z bluzenjem okrog njihovih smrti, raziskovanjem razultatov obdukcij ne bo nihče oživel in nihče ne bo bolj srečen. Amen.
Vbodi so lahko povrzočl tud zdravniki, v telesu od nobene drog niso našli. Un odvetnik od Zavašnika je pa eno navadno podlo prase, se opravičujem izrazu, ki bi rd svojga klienta preusmeru iz središča pozornosti z iskanjem takih in podobnih bedarij.
Punce in dogodek v Lipi nej folk zaboga pusti že enkrat na miru, ker z bluzenjem okrog njihovih smrti, raziskovanjem razultatov obdukcij ne bo nihče oživel in nihče ne bo bolj srečen. Amen.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
men je najbolj glupo to da zdej hočejo javnost prerpičat, da so bile punce na nek način le same krive, da jih je množica poteptala.
Dost žalostno, da pri tem nima njihova družina nobenega vpliva, kaj se lahko objavi in kaj ne.
Dost žalostno, da pri tem nima njihova družina nobenega vpliva, kaj se lahko objavi in kaj ne.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst sm bla tut šokirana o tem, kar sem videla na Preverjeno. Tale Direkt je že zdavnaj prekoračil vse meje dobrega okusa in tudi odvetnik Vajda je prekoračil zakone in vprašam se, ali je denar res več vreden, kot dober glas odvetnika? Če bi bla jst starš bi na sodišče vložila tožbo proti Direktu in odvetniku...in to skupaj z vsemi ostalimi starši, ki jih je ta članek še dodatno prizadel.
Čas je že, da sodišče kaznuje tudi obrekljive časopise in nepoštene odvetnike. In tut Piki Božič dam čist prov, da toži obrekljive časopise. Ena meja vseeno more bit...
Čas je že, da sodišče kaznuje tudi obrekljive časopise in nepoštene odvetnike. In tut Piki Božič dam čist prov, da toži obrekljive časopise. Ena meja vseeno more bit...
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst mislim, da so vbodi eni naredil zanalašč in je bolj poemmbno, da niso najdl nič v krvi, v laseh, v nohtih....
Se dogajajo pa totalne svinjarije...
Se dogajajo pa totalne svinjarije...

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ja, čist grozno kaj si vse dovoljo teli novinarji ... tale Direkt je itak direkt za u smeti, Bulvar pa isto (priloga pri Novicah). Če že slučajno kaj preberem, čisto nobene stvari ne verjamem. Tale članek sem videla (edinkrat ko smo kupil ta časopis) in sem samo mal naslov in slikce pogledala in sem si ta svoje mislna ... res no, kako so lahko tok nesramni. Vse sam da se prodajajo

* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
jz derekta sploh ne berem več,ker mi je taka bedarija namesto da bi napisal kaj pametnega samo kretizirajo in folk bašejo v drek!!!!!Upam da Požar kej bere forume!!!!!!!
Glede lipe sem pa bila tam!Groza od groze kaj se je dogajalo tam...bila sm pa tut skor mtka tm ker sm bla od vsh starejša več kot 5 let...ne vem včasih so tja zahajali starejši...sedaj so te pa čudno že gledali če si bil star 17 let potem veste kako so mene, ki sem 20..vidla nisem nič,ker se mi ni dalo gužvati!!!
Glede lipe sem pa bila tam!Groza od groze kaj se je dogajalo tam...bila sm pa tut skor mtka tm ker sm bla od vsh starejša več kot 5 let...ne vem včasih so tja zahajali starejši...sedaj so te pa čudno že gledali če si bil star 17 let potem veste kako so mene, ki sem 20..vidla nisem nič,ker se mi ni dalo gužvati!!!
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
jest nevem zakaj se to še mora pogrevat,. pa ne mislm tuki ampak na splošno,.. O Direktu nimam komntarja, ker je itak že z 2. izdajo revije dokazu, da vse kar zna je, da spreobrne dogotke in jih pokaže v najslabši luči...
sicer nism nasprotnik cenzure,. ampak mislm, da bi mogla bit neka meja kaj se lahko objavla in kaj ne.,..
sicer nism nasprotnik cenzure,. ampak mislm, da bi mogla bit neka meja kaj se lahko objavla in kaj ne.,..

-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
A je gledal kdo včerašnja Trenja?
Nisem mogla verjet ko je uni tip razlagal da so dekleta sama kriva za to da je do te rragedije pršlo??Mah ja seveda da so..Zdej pa se bojo vsi izmikal in krivdo valil eden na drugega...Medtem ko je oni drugi lepo povedal da je zato kriva varnost kar se pa deloma tudi strinjam,...V drugem delu pa je ziher kriv lastnik ker je vedel da ma odprto proti zakonu.Kriva pa je tudi prav država ker ni ujkrepal v zvezi s tem da bi morali Lipo že zdavnaj zapret,...
Ampak ta me je dobesedno razp****** ko je rekel da so dekleta sama kriva!!!

Nisem mogla verjet ko je uni tip razlagal da so dekleta sama kriva za to da je do te rragedije pršlo??Mah ja seveda da so..Zdej pa se bojo vsi izmikal in krivdo valil eden na drugega...Medtem ko je oni drugi lepo povedal da je zato kriva varnost kar se pa deloma tudi strinjam,...V drugem delu pa je ziher kriv lastnik ker je vedel da ma odprto proti zakonu.Kriva pa je tudi prav država ker ni ujkrepal v zvezi s tem da bi morali Lipo že zdavnaj zapret,...
Ampak ta me je dobesedno razp****** ko je rekel da so dekleta sama kriva!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov