Tragedija v Pirničah

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 27. Dec. 2005 5:18

pehta napisal/-a:Mislim, da je skrajni čas, da se na tak ali drugačen način omeji ponočevanje in pijančevanje naših otrok od katerih imajo koristi predvsem lastniki lokalov in diskotek.

Se čist strinjam ja.
Sam tuki niso po mojem tok diskoteke in razni nočni lokali krivi...jaz tija krivim predvsem starše. od 14 pa tja do 16 (tudi nekatere 17) letnike/ce nimajo v takih lokalih ob tako pozni uri kej delat. Za take obstajao razne matineje, kjer je lahko plešejo in žurajo svojim letom primerno.

Se spomnim ko smo mi hoteli v Lifa v Domžalah pri 15-tih nas je varnostnik na vratih takoj ustavil in zahteval osebno oz. nek osebni dokument in nas sploh potem notr ni spustu. DAnes pa tega sploh ne gledajo več. Potem pa naslednji dan slišiš ali prebereš da je zaradi neke neumnosti umrl človek, ki je imel pred sabo še celo življenje oz. ga sploh še normano ni začel živeti.

Sam tale december je čist nor....kok mladih do 30 let (tudi več) je že umrlo. Večina na cestah.....NORO
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 27. Dec. 2005 8:17

Ej ANSAF, ne vem, kakšne poškodbe ma una punca k je v kritičnem...
Tok da ne morem bit ful pametna, sam jaz poznam enga tipa k se je s tovornjakom razbil in imel čist speštan obraz/glavo in je bil v komi kakšen mesec, zdej je pa čist normalen fant, sam včasih ma mal glavobole. Obraz so mu zrihtal, spet je luškan. :D :wink:
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 27. Dec. 2005 8:32

Applebitecc napisal/-a:Ej ANSAF, ne vem, kakšne poškodbe ma una punca k je v kritičnem...
Tok da ne morem bit ful pametna, sam jaz poznam enga tipa k se je s tovornjakom razbil in imel čist speštan obraz/glavo in je bil v komi kakšen mesec, zdej je pa čist normalen fant, sam včasih ma mal glavobole. Obraz so mu zrihtal, spet je luškan. :D :wink:

Hvala bogu zanj, res .... saj pravim - so cudezi, tvoj prijatelj je zivi dokaz za to...
vendar ima ona zal poskodbe mozganov, no in ravno sem zdele na enem forumu prebrala, da so rekli, da ce prezivi, bo slepa, gluha. :( Grozno!!!
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 27. Dec. 2005 9:27

Aja, viš, tega nisem vedla... :( :(
Slep in gluh? Ujetnik svojih misli... :( :( :(
Razen če se kaj z dotiki zmislijo... :( :(
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 27. Dec. 2005 9:55

Applebitecc napisal/-a:Aja, viš, tega nisem vedla... :( :(
Slep in gluh? Ujetnik svojih misli... :( :( :(
Razen če se kaj z dotiki zmislijo... :( :(

ja, to sem prebrala na enem forumu, koliko je res, ne vem, samo se mi je takoj zdelo, ko sem slisala, da ima poskodovane mozgane, da ne bo OK.
Drugace pa v Direktu pise na parih straneh o neserci, groza :eek:
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 27. Dec. 2005 10:57

Kriv je nekdo,ki ne bo nikoli kriv za to nesrečo...Nekdo za katerega nevemo da je bil,...
Predlagam da bi temo zaklenil,ker je preveč ugotavljanja kdo je kriv ali ne!Dekleti naj počivata v miru ne pa da pišemo po deste strani o njiju!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 27. Dec. 2005 13:34

K nekatere omenjate tut minimalno starost za v lokale...sem že večkrat doživela primer, ko smo šli ven družba stara okrog 20 let (vsi čez 18!) pa se je na vhodu zgodilo:
a) frendica ki ma bl baby face pa je isto stara kot jst ni mogla prit notr, jst pa lahko
b) moški pod 21 niso smel notr, vse punce istih let (tut manj od 21) pa lahk...

...in pol prideš notr vidš tm ene napol gole smrkljice around 16,17...sam wtf :gruebel: :<

Sej diskoteke so res namenjene mlajšim najstnikom, sam še vedno pod 15 se mi ne zdijo v redu leta za take (masovne) prireditve in nasploh žuranje v klubih, diskotekah...

Ne ciljam zdej na to, da se starejšmu ne bi mogla narest taka tragedija, ampak nasplošno ena moralna odgovornost pa tko...sam še zmeri je tko, da te življenje marsikej nauči in mogoče boš 2x razmislil preden se boš udeležil take zabave, medtem ko gre nekdo na pragu najlepših let velik bolj naivno in lahkotno na tako stvar...

...mogoče se motm, ampak že pri sebi vidm dost traparij, ki sem jih naredila med 16-20 pa sem stara "šele 23"...
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 27. Dec. 2005 13:39

Danes bo po E+ zopet nekaj o tem....Natančneje.... http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 066858.php

:(
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: .......

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 27. Dec. 2005 13:49

ja dons ob 10 je še tatretja umrla :( , grozn vse skup...zdele bo pa treba še na pogreb :(
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 27. Dec. 2005 14:12

Kaj si jo poznala? :(
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 27. Dec. 2005 14:29

ciber_girl napisal/-a:Kaj si jo poznala? :(

ladybird jo je poznala. Full je šokirana. Zdele gre na pogreb mi je sporočila.

Res je žalostno :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jst predlagam da se tud zarad drugih zaklene ta teme. Ker je za nekatere res boleče vse skupaj.

:blume: tukaj je pa rožica za tri pokojne dekleta.

Mislim, da je najboljše če se zaklene.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 27. Dec. 2005 14:47

Hely_3 napisal/-a:Mislim, da je najboljše če se zaklene.

Ne vidm enega razloga zakaj bi se zaklenil. Tut če se zaklene, ne bo sorodnikom in ostalim čisto nič lažje, in nobenega ne bo to oživilo. Verjetno da tema na Cosmoforumu ne bo čis nobenmu škodvala, kvečjemu obratno. Sj maš v vsakem cajtngu na prvi strani, in pol bi se kle zaklepal.
Tko se ustvarja javno mnenje in samo v dobro je, da se o tem čim več napiše in nardi, da se v prihodnje kej podobnga ne nardi.

Sam tole se bo itak še tedn dva govoril, pol bo pa vse isto. Sj je še milijon drugih lokalov...kmš je obupen, varnost nikakva. Pa tut pristojne službe so za en klinc, sj so tolk in tolk let vedle da delajo na črno, pa niso ukrepale. Lepo vs prosm, nj jz na šverc odprem lokal, nasledni dan me bo sosed zašpecu in mi ga bo inšpektor zaprl.

Sicer pa se mi srce trga kdo po nedolžnem umre. Čis se poserjem na narkomane pa pijane voznike pa budale k se kolejo pa pucajo, pol te pa tkole, nč krivga, razn d si bil mlad in neumen - kdo pa ni bil - ena raja zajebe.
Tko nekak...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 27. Dec. 2005 15:03

Ja kuj je treba ukrepat, ko gre za kršitev v različnih lokalih in diskotekah. Ne pa da se najprej nabere nevem kok kršitev potem pa še nevem kaka grozna tragedija se naredi potem.
In vsaj veliko varnostnikov bi lahko blo ane.

Res upam, da se bo folk zelo zamislil tako mi kot lastniki.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 27. Dec. 2005 16:08

girlie napisal/-a:joj men je to tok žalostno :cry: kako se loh kej tazga zgodi?! :? boge punce..... sam upam, da bo una tretja preživela :?
umrla je danes
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 27. Dec. 2005 16:18

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov