Tragedija v Pirničah

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2708
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Avg. 2008 21:02

^^No sej, lih to mi je bedno... Ne mormo zdej pričakovat, da bojo ljudje kar nehali hodit notr, ker oni preprosto grejo v lokale žurat... Marsikoga se smrt treh deklet niti dotaknila ni, ker deklet ni poznal, ali pa se mu je zdelo to nekje daleč in se ga ne tiče. Torej, naj celo življenje žaluje za njimi in ne hodi v ta lokal?
Res da je lahko lastnik naredil raznorazne prekrške, ampak sedaj ima vse potrebne papirje in država mu ne bo uspela preprečit odprtja... Zakaj bi mu to preprečila? Ne morte reč, da se bo ponovila ista zgodba kot pred leti, ker se je lastnik 1x že opekel in sigurno se še drugič ne bo!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Avg. 2008 22:48

pa zakaj mate vsi tko zaprte oči? :?
A ne vidtem, da že skušajo zakon okol prenašat.niso jim dovolili celonočnega obratovalnega časa, a na urniku piše od 7 dalje, brez ure zaprtja in oglašujejo v stilu, da bo to diskoteka, čeprav so jim dodelili le možnost okrepčevalnice.
in nikakor me eden en more prepričat, da če v desetih letih ni poskrbel za varnost in vse skupaj, da bo zdaj redno skrbel.Tud inšpekcija mu bo dihala za vrat samo na začetku, potem pa nič več in spet bodo delal po svoje.
žuranje gor ali dol, dovolj je lokalov za žurat, mladina ima kam it, ampak nekam kjer se je lastniku jebalo za folk, usaj mene nihče ne spravi, kaj šele da takemu nosim denar.smrt teh deklet se va mogoče zdi tukaj zgolj zbledela senca, vendar vprašajm se, kaj pa če bi bili na njihovem mestu naši bližnji ali celo mi?
meni se ne zdi ne v skaldu s spoštovanjem ne z ničemer v skladu, da je ta lokal še vedno doprt.res je da ima vse papirje, ampak to samo zarad tega ker ima naša država neumen sistem!In papirji meni ne pomenijo nič, on je že dokazal svoje!dokazal je da je nesposoben vodit lokal in kot sem že omenila, bi moral zakon tukaj biti enak kot tisti pri zdravnikih in podobnih ko jim vzamejo licenco.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1680
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 11. Avg. 2008 14:05

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2708
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Avg. 2008 18:11

*purple*, dokler se da zakon naokoli prinest, bojo to delali, ker jim država to dovoli... In tuki ti nimaš kej. Misliš, da te bojo pristojni za to poslušali, če boš govorila, kako je to nefer? Nefer je marsikaj, pa noben ne zagnja takega vika in krika zaradi tega...

Sicer pa...lokal ostaja zaprt in konc debate :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Avg. 2008 22:38

ja sej, zato ker ljudje nimamo kej, se take stvari po svetu dogajajo.
ne mene ne bodo poslušali, očitno pa zgleda nekoga so in me prav veseli, da je tako kot je :)
in ne zganjam vika in krika, samo povem kaj jaz mislim o tem in kako bi moralo bit.
In mislim, da za Lipo še zdaleč ni konc debate :wink:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 302
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 11. Avg. 2008 22:47

ma to bi se lahk zgodilo kjerkoli... kjer je gužwa.. res bla welika tragedija, sam to ne pomen da zdej folk ne bo zarad tega tja hodu..

sama lah powem da lipa je bla 1a, wedno tahujš partiji not.. folk si ful želi da bi bla na nowo odprta.. ampak tud če je za warnost poskrbljeno, more folk prwo mau poštudirat kko se obnašat ...
sm bla u fanu letos pozimi, na tem istem partiju ko so ga pač prestawl.. kera gužwa tud not, ena moja kolegica se je začela jokat in kričat kao dej folk ste znorel, a hočte spet da se ponowi tko kot pred lipo..
uglawnem swašta, in naj bi tud bil lokal kjer je ful za warnost poskrblen..
tko daaa, ponawlam, prwo naj se folk zaweda tega...
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 722
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 12. Avg. 2008 10:21

ja js sm tud zmer hodila v lipo ker v naši okolici pač ni drugega...dejansko je bila edina vredu diskoteka daleč naokrog...in sm poznala te punce k so umrle in sm tud poznala un folk k jih je spravil v smrt. sej ne rečm, je bila gužva, premal varnostnikov..sam k se je enkrat unim kretenom strgal in so začel porivat ljudi not jih noben varnostnik nebi ustavil...če bi jih blo več..bi bil kvečem kkšn tepen..bi se pa ponovil zgodba pred globalom pa bi blo spet celo sranje. js sm bla v lipi miljonkrat in so se zmer najdle kkšne budale, tko k povsod. zdej kakšnih papirjev on ni imel pa nima nobene veze s to smrtjo. lipa je bila znana po tem, da je blo do 10 ure zastojn in mal pred 10 so vsi hotl notr it..in če je blo not že polhno jih pač niso spuščal več. js sm definitivno da se lipa spet odpre...sej če tko pogledaš ni nobenega diskača, da ni bla nekoč pizdarija tm..vsaj pretep vsak vikend in če se bomo držal tega, da zdej pa ne sme noben več nekam k je kje kej blo mislim, da bo zmanjkalo krajev za žurat.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2498
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 12. Avg. 2008 11:49

Men je usejen če Lipo odprejo al ne. Sem pa 100% da mene tm nikol več ne vidjo ker me že zmer zmrazi ko pomisln da dan ko se je tist naredlo in da sem glih za las šr pršla v lokal predn se je tist naredlo :( .

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov