Tragedija v Pirničah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sanda - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
mi smo pa mel dons minuto mouka in tud debato o tem zakaj se je to zgodil. ena punca je bla z naše šole in naši profesorji so še zdej u šoku. sošolke k so ble tm so rekle da bl krivjo mlade k so bli tm...kokr pa sam organizatorje...ker navsezadnje so se oni prerival k živali in se drl: malo vas je, malo vas je pič...e in lohk sklepate da tisti k se to derejo niso lih ne vem no
usak se je tm boriu da preživi in u paniki itak noben ni pomislu da hod po nekomu....žalostno ampak resnično...
žalostno res....sam nč....(niti zakoni, povečan nadzor, omejitev starosti,...) ne bo vrnil teh punc....lahko pa bo komu obvaroval lajf da se to ne bo dogajal več.
usak se je tm boriu da preživi in u paniki itak noben ni pomislu da hod po nekomu....žalostno ampak resnično...
žalostno res....sam nč....(niti zakoni, povečan nadzor, omejitev starosti,...) ne bo vrnil teh punc....lahko pa bo komu obvaroval lajf da se to ne bo dogajal več.
with every goodbye, you learn...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Organizator javne prireditve je odgovoren za varnost, pravno gledano ni konkretno tisti, ki je komu stopil na glavo, nič kriv. Saj najverjetneje ni imel kam stopit, če je množica pritiskala. Bo pa moral živeti s tem in to je strahotno breme, za tiste, ki so bili tam.
Sem gledala oddajo na Slo1, katastrofa je naš pravni sistem, kjer nekomu nič ne moreš, tudi, če krši vse zakone. Saj je res, da bi se stvar lahko zgodila, tudi če bi Lipa imela vsa dovoljenja, ampak po pravilih bi morala varnostna služba- ki sploh ni imela licence za tako delo- pravočasno ukrepati in poklicati policijo.
In ne krivimo zdaj staršev. Stvar se je zgodila ob relativno spodobni uri, lahko pa bi se tudi ob treh popoldne. Sicer sem tudi jaz med tistimi, ki nas je bilo sram, ker je oče hodil pome na žure ob polnoči do konca srednje šole, ampak prav tako bi se mi lahko kaj zgodilo.
Sem gledala oddajo na Slo1, katastrofa je naš pravni sistem, kjer nekomu nič ne moreš, tudi, če krši vse zakone. Saj je res, da bi se stvar lahko zgodila, tudi če bi Lipa imela vsa dovoljenja, ampak po pravilih bi morala varnostna služba- ki sploh ni imela licence za tako delo- pravočasno ukrepati in poklicati policijo.
In ne krivimo zdaj staršev. Stvar se je zgodila ob relativno spodobni uri, lahko pa bi se tudi ob treh popoldne. Sicer sem tudi jaz med tistimi, ki nas je bilo sram, ker je oče hodil pome na žure ob polnoči do konca srednje šole, ampak prav tako bi se mi lahko kaj zgodilo.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst sm tut mal spremljala to na TV1 in to so sam valil krivdo eden na drugega..že sam to, da je Lipa črna gradnja in da še vedno stoji se je za zamislit. Sicer pa glede na to da preko ŠS delam pri odvetniku vidim marsikaj in postopki se res vlečejo kot čreva, sploh če se nasprotna stranka non-stop pritožuje...in če pride do Vrhovnega sodišča traja od 2-3 leta da dobiš odločbo, s tem da se že na prvi in drugi stopnji vleče obupno dolgo In zarad takih lukenj v zakonu bo še marsikdo nastradal in to je tut razlog zakaj se jih velik upa delovat na tanki liniji še legalnega oz. si upajo delat take prekrške, ker bojo itak dobil tiste par usranih let v zaporu..ČE... Tko da definitivno je tuki najprej kriv pravni sistem v Sloveniji...če bi "okrepčevalnico" podrl se kaj takega niti u sanjah ne bi moglo zgodit...al pa če bi namesto na party ta dekleta šla v "okrepčevalnico" na hamburger pa sok. Da ne omenjam lastnika oz. organizatorjev...vsi gostje so tuki samo žrtve, ki so padle v splet tragičih okoliščin...Če bi blo v redu poskrbljeno za vse, bi tiste primitivce zadaj (pickiiceee) redarji že zdavnaj poslali dam...
Pol sm gledala pa še na Preverjeno, ko so bli pri Nataliji doma...boga familija res
Pol sm gledala pa še na Preverjeno, ko so bli pri Nataliji doma...boga familija res
*Selena* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
http://24ur.com/naslovnica/novice/svet/ ... 067700.php
V Meki se takšne tragedije konstantno dogajajo, dost žalostno
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
tjashika_ napisal/-a:*Selena* napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/novice/svet/20060112_3067700.php
sam res...bad
ja ful bad... pa je to zeloo konstantno, pa nihče ne opazi... oziroma je vsem vseeno....out of sight, out of mind...
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kaj pravite na tole Pismo ????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov