Tragedija v Pirničah

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 29. Dec. 2005 9:14

Ja no glede folka, jz se v neki meri strinjam z vami, po drugi strani pa ne. Ok ne razumem kako si lahko tak bedak da greš v gužvo 500tih ljudi ki očitno nekaj čakajo pa veš zakaj se gre in očitno iz tega ne bo nič še nekaj časa.
Kako pa lahko pohojaš človeka? preprosto, mnozica je pod pritiskom zlomila ograjo iz zeleza in tisti ki so se ze prej stiskali ob njo so padli, potem je na tla padlo prvih nekaj ki so bili ob ograji, in kot se govori je bil dren da nisi mogel dat roke iz zepa. Torej je velik folka zaneslo k podrti ograji in so popadali eden na drugega!.... Valda da se spodnji niso mogl rešit, uni zgoraj pa tud niso zanalašč na njih padl ane? Seveda se je pa v takem položaju zelo težko pobrat, pod tabo je mehko, v bistvu nimas nicesar oprijemljivega pa tudi prostora kamor bi stopil ni, saj se je tam nagnetlo že veliko novih ''drenjačev''. Torej kaj jim preostane kakor poskušat vstat .... Uni ki so bli na dnu so pa potegnil krajši konec :? Punce so imele manj zraka, pritisk na njih je bil velik in so podlegle temu. Jaz mislim, da tisti ki so bili na njih niso nic krivi saj so prav tako padli, samo so imeli to srečo da niso bili cisto na dnu. Seveda so se borili za svoje življenje ker je bilo težko dihati (sigurna sem, da bi se tudi vsak izmed vas boril).
Nevem no tko si jz predstavljam, po vseh teh rpicevanjih ki sem jih slisala. Valda da ni noben stopu na enga zanalašč.
+ kar se tiče tistega slačenja punc, da naj bi jih otipavali... Sem slišala enega ki je govoril o tem, baje so jih slekli da so jih lahko oživljali, saj nemoreš skoz bundo....
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Dec. 2005 14:05

A ste slišal, da je šlo tole v politko??????

O enem zakonu se menjo zdaj???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Dec. 2005 14:16

Hely_3 napisal/-a:A ste slišal, da je šlo tole v politko??????

nismo slisali, je pa pametno... :)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Dec. 2005 14:20

Jochie napisal/-a:
Hely_3 napisal/-a:A ste slišal, da je šlo tole v politko??????

nismo slisali, je pa pametno... :)

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20051229_3066951.php

Ampak zakaj to šele takrat ukrepajo, ko je že prepozno???

Tole ne bo oživilo na žalost treh deklet. :(
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Dec. 2005 14:26

Bageera napisal/-a:Ne bo jih oživilo, bo pa morda malo pripomoglo k temu, da do takih incidentov ne bo več prihajalo-saj se ne gre več za te, ki so že umrle, gre se za to, da je treba preprečit nadaljne podobne tragedije... To, kar piše tu, je sicer vse lepo in prav, upam pa, da ne bo ostalo samo pri besedah... :roll:

Ja jst tudi tako upam.
Uporabniški avatar
funny*girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a funny*girl » 29. Dec. 2005 19:11

¤MiSsY¤ napisal/-a:Ja no glede folka, jz se v neki meri strinjam z vami, po drugi strani pa ne. Ok ne razumem kako si lahko tak bedak da greš v gužvo 500tih ljudi ki očitno nekaj čakajo pa veš zakaj se gre in očitno iz tega ne bo nič še nekaj časa.
Kako pa lahko pohojaš človeka? preprosto, mnozica je pod pritiskom zlomila ograjo iz zeleza in tisti ki so se ze prej stiskali ob njo so padli, potem je na tla padlo prvih nekaj ki so bili ob ograji, in kot se govori je bil dren da nisi mogel dat roke iz zepa. Torej je velik folka zaneslo k podrti ograji in so popadali eden na drugega!.... Valda da se spodnji niso mogl rešit, uni zgoraj pa tud niso zanalašč na njih padl ane? Seveda se je pa v takem položaju zelo težko pobrat, pod tabo je mehko, v bistvu nimas nicesar oprijemljivega pa tudi prostora kamor bi stopil ni, saj se je tam nagnetlo že veliko novih ''drenjačev''. Torej kaj jim preostane kakor poskušat vstat .... Uni ki so bli na dnu so pa potegnil krajši konec :? Punce so imele manj zraka, pritisk na njih je bil velik in so podlegle temu. Jaz mislim, da tisti ki so bili na njih niso nic krivi saj so prav tako padli, samo so imeli to srečo da niso bili cisto na dnu. Seveda so se borili za svoje življenje ker je bilo težko dihati (sigurna sem, da bi se tudi vsak izmed vas boril).
Nevem no tko si jz predstavljam, po vseh teh rpicevanjih ki sem jih slisala. Valda da ni noben stopu na enga zanalašč.
+ kar se tiče tistega slačenja punc, da naj bi jih otipavali... Sem slišala enega ki je govoril o tem, baje so jih slekli da so jih lahko oživljali, saj nemoreš skoz bundo....

Ja, jaz si tudi tako predstavljam. Kakor sem brala, je tako tudi bilo. Skoraj ne verjamem, da bi nekdo res lahko koga drugega pohodil. Ko sem prej pisala o ovcah, nisem mislila teh ljudi, ampak tiste zadnje, ki so se rinili.
V glavnem, zanima me, kaj bo na koncu iz tega. Da ne bo zavašnik na prostosti, stožil državo za odškodnino, ker so ga protipravno priprli in bo v lipi nov christmas party. :roll:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 29. Dec. 2005 20:34

funny*girl napisal/-a:ker so ga protipravno priprli in bo v lipi nov christmas party. :roll:

Ja sam upam, da bo tokrat folk bolj pameten in ne bo nobenmu niti na kraj pameti padl, da gre tja... :roll:
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 29. Dec. 2005 22:36

Baje so zdaj poostrili nadzor nad clubi in diskotekami in danes baje zaprli še Casablanko .. :?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 29. Dec. 2005 22:46

meni tudi ni jasno .. :? malo se bi lahko bolj potrudli pa uvedlji boljšo varnost pa organizacijo , ne pa da hodijo okoli pa klube zapirajo zaj :roll:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 30. Dec. 2005 9:32

Luna C napisal/-a:meni tudi ni jasno .. :? malo se bi lahko bolj potrudli pa uvedlji boljšo varnost pa organizacijo , ne pa da hodijo okoli pa klube zapirajo zaj :roll:

Klubi in diskoteke, bi morale imeti vse urejeno v skladu s predpisi in če tega ne izpolnjujejo, je prav, da se jih zapre. Sej smo že ugotavljali - bolje preventiva kot pol razglabljati "zakaj" se je kaj zgodilo. Na ta način bodo inšpektorji lastnike/organizatorje prisilili, da bodo zadeve tekle tako kot je treba in da se takšne stvari ne bodo več dogajale (vsaj ne v takih groznih oblikah). Mogoče se bo na tak način zvišala kvaliteta ponudbe za mlade oz. zvišala varnost.

Mislim, da si vsaj pajzl res ne zasluži naziva "nočni klub, diskoteka..". :roll:
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 30. Dec. 2005 9:34

Angel girl napisal/-a:jah veš kako je, jst mislm d morjo tud te otroc nekam it, vem d sm tud jst hodila vn pr teh letih in to je blo nujno zlo! tko d naj grejo vn sam naj neki nardijo glede tega...kaj pa ne vem, nimam ideje trenutno

Se strinjam. Prav je, da mladina hodi ven oz. se zabava, ampak tako za njih kot za starše je v redu, da se jim zagotovi varno zabavo. In pri nas je žal too much klubov, ki si te besede ne zaslužijo.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 30. Dec. 2005 9:34

če so pri svojih 15 dovolj zreli in pametni...naj zaradi mene hodijo...ko pa vidiš, da gre vse skupaj tja nekam v tri dni....pa da se nenormalno opijajo...potem pa bi se moralo to končat...menim, da so nekje pa vseeno meje....pa naj naredijo diskoteko, ki bo samo za njih.....ker mene dejansko motijo s svojim obnašanjem...prerivanjem in vzvišenostjo...jaz pri svojih 15 nisem hodila v diskoteko...šla sem komaj pri 17...pa mi popolnoma nič ne manjka...vsak petek sem bila zunaj...pa to do 12 ih...in na mestih, kjer mi je bilo dovoljeno biti....jaz sem absolutno proti temu....in ponavadi grem namerno na mesta kjer na vhodu pregledajo osebne izkaznice.....da mi ni potrebno gledati prerivanja in vzvišenosti teh otrok...!!!
za te punce mi je zelo žal....to se ne bi smelo zgoditi...toda po letih sodeč...njihovo mesto niti slučajno ni bilo tam.....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 30. Dec. 2005 9:41

astra_mb napisal/-a:če so pri svojih 15 dovolj zreli in pametni...naj zaradi mene hodijo...ko pa vidiš, da gre vse skupaj tja nekam v tri dni....pa da se nenormalno opijajo...potem pa bi se moralo to končat...menim, da so nekje pa vseeno meje....pa naj naredijo diskoteko, ki bo samo za njih.....ker mene dejansko motijo s svojim obnašanjem...prerivanjem in vzvišenostjo...jaz pri svojih 15 nisem hodila v diskoteko...šla sem komaj pri 17...pa mi popolnoma nič ne manjka...vsak petek sem bila zunaj...pa to do 12 ih...in na mestih, kjer mi je bilo dovoljeno biti....jaz sem absolutno proti temu....in ponavadi grem namerno na mesta kjer na vhodu pregledajo osebne izkaznice.....da mi ni potrebno gledati prerivanja in vzvišenosti teh otrok...!!!
za te punce mi je zelo žal....to se ne bi smelo zgoditi...toda po letih sodeč...njihovo mesto niti slučajno ni bilo tam.....

ja ampak v tako diskoteko nebojo hotli hodit, bojo se wedno skusali smuglat kam drugam. zdaj pa je tako da kamorkoli prides sami 15 letniki, je čis dovol da ma tamala kiklco pa dekolte, pol pa ko pridejo tipi, recimo moj kolega velik 190,fajn kosmat pa star 23 let pa ga zajebavajo da naj da osebno. frklo neko pred njim pa kr notr. mislim da redarje bi tut mogli malo usposbit, ker zaj je lahko vsako tele ki zgleda bol mocno obleko jakno varnosti. :roll:
Uporabniški avatar
Dolce
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dolce » 30. Dec. 2005 9:45

Sem ravno zvedla,da so bile te punce cisto zadete, tako da tudi odreagirati niso mogle. :roll:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 30. Dec. 2005 9:50

Dolce napisal/-a:Sem ravno zvedla,da so bile te punce cisto zadete, tako da tudi odreagirati niso mogle. :roll:

Najbolj, da prašate Ladybird, ki je uno zlo dobr poznala.

Nevem ...........

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov