Tragedija v Pirničah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sanda napisal/-a:men je en prjatu reku da so baje mele punce po telesu rane od punc k so nosile petke
dons je blo pa še na e+ neki o tem....mami od ene punce je povedala da je bla punca taka k da bi jo tovornjak povozu. učke in usta je mela odprte...k da bi še vedno klicala na pomoč
žalostno res
Baaaad Mene bi pobral, da bi mogla identificirat truplo svojega otroka (al pa staršev, sestre, fanta...) pa da bi blo tko iznakaženo... Ne sam res...to ni več človeško...še živalske horde sred divjine se ne poteptajo med sabo, en KAO civiliziran človek pa je zmožen tega...zaradi zabave...sej ne morš verjet
Kar se pa napisa tiče SRAMOTA! :unknown:
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
ANSAF napisal/-a:lynee napisal/-a:Jst pa mislim, da je tut organizacija zelo kriva... Ob istem času je bil party v FF-ju, in ni blo nobenih podobnih problemov... Ob takih zadevah je pričakovat gužvo, predvsem zdj, k majo dijaki šolske počitnice. In organizator bi se lahko mal bolš pripravu na to. več varnostnikov, predvsem pa narest vrsto, ne pa da so vsi rinl notr... Je prepozn govort, kaj bi blo, če... ampak je nedopustno!
Se pa strinjam, kaj majo 15-letnice tm za počet? ko sem bla jst tok stara, sem lahko šla ven, ampak pod pogojem, da me je pelu in predvsem pršu iskat kšn od staršev, da so vedl točno s kom sem, kje sem... Za v diskoteke bi mogla bit meja vsaj 18+...
sem zdele gledala slike od teh dveh punc, cist tko informativno, v letosnjem letu sta bili na tolkih partyjih .... pri svojih se ne 18 letih ...
mene so zelooooooo pustili ven, vsak vikend.... hvala bogu sem ostala prisebna, ampak se vseeno ne strinjam, da mladoletna oseba pri svojih 15.-ih tako ponocuje ....
dej no ....mal se spomn fdv-ja pa podhoda pa pol k4 pa ne zdej tle moralizirat........bla si (tko kt jst) mrtva vsak petk pa soboto ....pa kaj nama zdej al pa nama je takrat falil ........starost s tem v Lipi sploh nima veze....lohk bi pa kkšno 25 letnco pomendral....kaj bi pa pol rekl
Drugač pa sožačje vsem njenim prijateljem in staršem ( ena 15letnica je bla baje moja soseda )
-
funny*girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
A lahko mogoče katera objavi povezavo do mobisuxa za to temo?
pliz
pliz
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
sej zdej starsi ze spuscajo otroke stare 13let ven...ja to je nenormalno...sam pustmo zdej to...nevem zdej pomojem je najbolj kriv folk....to je noro da so se rinili kot zivali...nobene kulture...in baje se je flk dru da nej grejo bolj nazaj ker ne morjo dihat punce ker je ograja na njih padla....pa folk sploh ni jebu se bolj so naprej potiskal...za moje pojme je samo folk kriv....ce se ne bi tok drenali naprej in bi vsi mirno cakali do tega nebi prislo...ampak ker jim je tko tezko dat tistih 1000sit....smo pa izgubili tri lustne mlade punce za posranih nekaj tisocakov.....ma pofu... folk....
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
men je reku kolega, ki je eno celo nesu še dobr da je velik pa močan (pa jo je vprašu, preden je skp padla če je vse ok? pa je rekla da je) bla je sicer čist pijana. in folk se sploh ni hotu umaknt!
je reku da ne morš verjet če ne vidš!
zdej kdo je odgovoren? so odgovorni starši, ker so jih pustl, same ker so ble pijane, lipa ker ni mela dovoljenja, ljudje ki so jo pohodil?...
je reku da ne morš verjet če ne vidš!
zdej kdo je odgovoren? so odgovorni starši, ker so jih pustl, same ker so ble pijane, lipa ker ni mela dovoljenja, ljudje ki so jo pohodil?...
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
loh se je norca delat, če si živ oz maš žive prjatle
sej mi tud kdaj rečemo "joj tja pa ne gremo k nas bojo pohodil" (kao u fori)...ampak to ne leti na punce iz lipe, ampak na folk k so take (kot je že nekdo reku) ovce!
sej mi tud kdaj rečemo "joj tja pa ne gremo k nas bojo pohodil" (kao u fori)...ampak to ne leti na punce iz lipe, ampak na folk k so take (kot je že nekdo reku) ovce!
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
bucka81 napisal/-a:maria18 napisal/-a:...nevem zdej pomojem je najbolj kriv folk....to je noro da so se rinili kot zivali...nobene kulture...in baje se je flk dru da nej grejo bolj nazaj ker ne morjo dihat punce ker je ograja na njih padla....pa folk sploh ni jebu se bolj so naprej potiskal...za moje pojme je samo folk kriv....ce se ne bi tok drenali naprej in bi vsi mirno cakali do tega nebi prislo...ampak ker jim je tko tezko dat tistih 1000sit....smo pa izgubili tri lustne mlade punce za posranih nekaj tisocakov.....ma pofu... folk....
evo se strinjam s tabo, tudi jaz tako mislim , kultura na vrhuncu, ljudje so hujši kot živali
jz se tud strinjam.. in upam da se folk zaveda da so ubistvu oni ubil tiste punce...
ne morem vrjet kakšn folk je na svetu!!
pa baje so eni idioti pol te punce slekl k so tm ležale pa jih neki šlatal! mislm sick do konca, sploh nimam besed!!!!!!!!
- zmedena
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
JA moje sožalje vsem k so jih poznal.Sej je bed sam kaj k starši nočjo otroku nč preprečt pol se pa to zgodi!Jest sem čedalje bolj hvaležna za vsak dan k živim k razmišlam da se lohk to tud men zgodi!Več takih stvari slišiš pa vidš bolj si hvaležn za vsak dan!
živite življenje čim bolj polno!VSAK DAN POSEBAJ!
živite življenje čim bolj polno!VSAK DAN POSEBAJ!
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Bom neki prekopirala iz enega foruma:
Mislim, da ima punca kar prav.....
Rehta napisal/-a:Kar se je zgodil je tragedija in tle ni kej za dodat. Se mi zdi pa skrajno trapast, d se išče krivce samo na eni strani. Je lastnik Lipe porival množico? Ni. Je pa kriv v mnogih drugih postavkah. Policija je več kot stokrat posredovala v letošnjem letu, pa je lokal še vedno odprt. Ne samo odprt, ampak nabit do konca. Kako je to mogoče? Zakaj poročajo samo o tožbi zoper lastnika Lipe, nobenga zgražanja pa ni čez uradne organe k so ves čas toleriral njegove prestopke.
Kriv ni samo en lastnik, ampak naša družba. Pejte še mal po drugih prireditvah. Folk je prfuknjen do amena. Organizatorji so samo tisti, ki s šlampasto organizacijo pomagajo da prej pride do tovrstnih nesreč. Poglejte kake gužve so pred prizorišči koncertov. Kolk vhodov je blo na bežigrajskem stadionu odprtih od koncertu Siddharte? Kolk vhodov je odprtih ob koncertih v Križankah? Kolk folka se je onesvestil na Kelly familly? Bi krivil skupino, če bi se na njihovem koncertu zadušila neka 14 letnica, ki nikol ni doživela pekla gužve u prvih vrstah?
Dokler so največji frajerji tisti, ki se u gužvi zaletavajo in porivajo ne glede na okolico, bo obstajal rizik za take tragedije.
Upam, da se vsak, ki je na tisti dan stal pred Lipo, čuti sokrivega za umor. Upam pa tut, da se vsakemu naslednjemu, ki bo izvajal kakršenkoli pritisk na množico, polomijo roke in razbije gobec, ker bomo samo z likvidacijo objestnosti pršli do miru za tiste, ki prihajajo samo neškodljivo uživat.
Pa če si še neki dovolim: ne vem kdaj si bojo starši nehal lagat, da majo nedolžne otroke in d se njihove 16 letne hčerke ne porivajo po skretih diskačev s 40 letnimi dedci. Dokler na vhodu diskačev velja pravilo, da je vstop dovoljen izključno starejšim od 21 let, iz te starostne omejitve pa bodo izvzete vse mladoletne deklice v minicah in z dekolteji, bo stanje takšno, kakršno je.
No, sm si vzela čas,.. to je samo moje mnenje,..am, pa glede msn-ja in tistih rožc,.. zakaj ne damo vrtnice pred nicke ob vsaki prometni s smrtnim izidom? Pa odpremo teme?
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
ciber_girl napisal/-a:Bom neki prekopirala iz enega foruma:Rehta napisal/-a:Kar se je zgodil je tragedija in tle ni kej za dodat. Se mi zdi pa skrajno trapast, d se išče krivce samo na eni strani. Je lastnik Lipe porival množico? Ni. Je pa kriv v mnogih drugih postavkah. Policija je več kot stokrat posredovala v letošnjem letu, pa je lokal še vedno odprt. Ne samo odprt, ampak nabit do konca. Kako je to mogoče? Zakaj poročajo samo o tožbi zoper lastnika Lipe, nobenga zgražanja pa ni čez uradne organe k so ves čas toleriral njegove prestopke.
Kriv ni samo en lastnik, ampak naša družba. Pejte še mal po drugih prireditvah. Folk je prfuknjen do amena. Organizatorji so samo tisti, ki s šlampasto organizacijo pomagajo da prej pride do tovrstnih nesreč. Poglejte kake gužve so pred prizorišči koncertov. Kolk vhodov je blo na bežigrajskem stadionu odprtih od koncertu Siddharte? Kolk vhodov je odprtih ob koncertih v Križankah? Kolk folka se je onesvestil na Kelly familly? Bi krivil skupino, če bi se na njihovem koncertu zadušila neka 14 letnica, ki nikol ni doživela pekla gužve u prvih vrstah?
Dokler so največji frajerji tisti, ki se u gužvi zaletavajo in porivajo ne glede na okolico, bo obstajal rizik za take tragedije.
Upam, da se vsak, ki je na tisti dan stal pred Lipo, čuti sokrivega za umor. Upam pa tut, da se vsakemu naslednjemu, ki bo izvajal kakršenkoli pritisk na množico, polomijo roke in razbije gobec, ker bomo samo z likvidacijo objestnosti pršli do miru za tiste, ki prihajajo samo neškodljivo uživat.
Pa če si še neki dovolim: ne vem kdaj si bojo starši nehal lagat, da majo nedolžne otroke in d se njihove 16 letne hčerke ne porivajo po skretih diskačev s 40 letnimi dedci. Dokler na vhodu diskačev velja pravilo, da je vstop dovoljen izključno starejšim od 21 let, iz te starostne omejitve pa bodo izvzete vse mladoletne deklice v minicah in z dekolteji, bo stanje takšno, kakršno je.
No, sm si vzela čas,.. to je samo moje mnenje,..am, pa glede msn-ja in tistih rožc,.. zakaj ne damo vrtnice pred nicke ob vsaki prometni s smrtnim izidom? Pa odpremo teme?
dost uredu napisan... sam lastnik ubistvu sploh ni neki ful kriv... verjetno je on samo oddal lipo organizatorjem zabave, torej so krivi oni, ker niso zagotovil primerne varnosti... seveda pol če gledamo na lipo kot tako, pa je itak odgovornih ful enih služb, ki očitno niso pravilno ukrepale in zaprle lipe ob vseh teh kršitvah in kaznih...
folk pa itak je tak kot je tud js sm se že parkrat znašu v gužvi(koncerti, partyji,...) in vem kako je to, ko te stiskajo z vseh strani, zmankuje ti zraka in si tud predstavljam kako more bit manjšim, šibkejšim...
najbolj nevarno v takih primerih je lih ob ograjah, ker če ograja popusti, ti zaradi pritiska ne moreš naredit koraka in ostat pokonci, ampak padeš z ograjo in vs folk na tebe... ne konča se gut sigurno... zato se izogibam ograjam, sploh tiste montažne k samo stojijo in se komot prevrnejo, me ful psiherajo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov