Tematske zabave

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Uporabniški avatar
mojca88
Sramežljivka
Sramežljivka

Tematske zabave

Neprebrana objava Napisal/-a mojca88 »

Za svoj rojstni dan nameravam organizirati tematsko zabavo, vendar nimam prave ideje kakšno temo izbrati. Zanima me, če je katera od vas že bila na kakšni tematski zabavi ali jo je celo organizirala ter seveda kakšna je bila glavna tema. Vaše ideje bi mi bile v veliko pomoč :wink:

p.s. Razmišljala sem že o temi v smislu 80s al pa 70s, kako se vam zdi?
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

Dobra ideja! Jaz sem videla na tv, ko so imeli pare skozi čas (barbie in ken, romeo in julija, adam in eva...) pa je blo ful dobro. Drugače pa je glasbeno obdobje tudi super ampak samo, če je večina navdušena nad tovrstno glasbo.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Lahko imaš zabavo v maskah al pa po glasbenih obdobjih al pa recimo Tito/Jugoslavija party al pa pisarna party (kostimčki ipd.) al pa orient party pa vse v tančicah. Idej je ogromno sam odvisn kaj bi ti rada.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

80s!!! ;)
Natopirane čupce, strgane kavbojke, srajce, all starke, ledre <3:D
Jst bom neki n ta način nardila f torek :)))))
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Aaaa obožujem tematske zabave! :D (Ampak še na nobeni tapravi nisem bla?).

Verjetno je pomembno, da poskusiš izbrati nekaj, kar bi bilo večini všeč (NIKOLI ne bo vsem) in nekaj, v kar se ne bo težko obleči (čeprav tečnobe najdejo izgovor za vse).
Uporabniški avatar
mojca88
Sramežljivka
Sramežljivka

vem da katerokoli temo izberem - nobena ne bo všeč prav vsem. Zdaj razmišljam v tej smeri, da bi izbrala 70s in potem dresscode:Hipiji vs. Punk rockerji :D
Glasba pa potem v isti temi vsaj nekje do polnoči...potem pa pač po izbiri. :P
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

super ideja!
80'ta so zakon ... lasulje --> afro, oblačila v stilu pisanega kiča (skoraj tak je možno videt danes na ulicah) in gruvi bejbi :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A mora biti nujno glasbena zvrst?
Kaj pa recimo beach party, ali pa da bi se vsi oblekli v pravljične junake, če ste študenti, lahko vsak v svoj bodoči poklic pride napravljen,...

V bistvu je edina omejitev to, kako "trapasto" so se tvoji prijatelji pripravljeni obnašat :) Če bodo zainteresirani, se boste imeli pa ful fajn, ker bo že samo zaradi našemljenosti takoj res fajn vzdušje.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Tudi češki party je opcija :D beli zokni + natikači all the way
I laugh at gilded butterflies.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Lahko mate tudi Cuba party... :)
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a theNinna »

Mi smo meli za prvi maj pionirski pitnik. In smo vsi meli rdeče rutice ter čepice :)
Drugače pa so meni tui te tematske fešte ena a! :)
Uporabniški avatar
mojca88
Sramežljivka
Sramežljivka

hahaha beli zokni + natikači zmagajo :D
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Uuu, zakon. Tematske zadeve rock!

Drgač je men tale hipijada kul, pankrock shold be fun. V drugo skrajnost bi lah biu kak disco poln bleščic in podobnga. Drgač par idej - eni so mel EMO/čefur/flešer tematske.

Jz bi naredla pa indie, če bi delala, k mi manjka žurov z indie musko. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

choco.cat napisal/-a:Tudi češki party je opcija :D beli zokni + natikači all the way

Ooo ... :D :lol: Tega bi se pa enkrat res rada udeležila. :D

Indie žur je tudi dobra izbira, samo je problem v tem, da ful ljudi sploh ne ve, kakšna je ta glasba in kako naj se oblečejo. Sem bila pa v zda na enem takem žuru in je bilo prav noro. Skoraj vsi so prišli v Pete Doherty klobučkih in kar naenkrat je bila ogromna izbira noro dobrih tipov okrog mene. :lol:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz sem bila na tematski zabavi 2krat...

Prvič je bila to zabava medicincev, in so bili vsi oblečeni v svojih belih haljah... (tud jaz sem si jo nekje sposodila čeprav drugače ne študiram medicine :wink: ) In je blo pune posrečeno.

Za 2. sicer ne morem rečt da je bila klasična tematska zabava, ampak zelo podobno temu. bili smo na eni zabavi po poroki. Najprej je bila klasična poroka in fešta s harmoniko in veliko belo torto, katere so se udeležile pač vse starostne generacije, potem pa smo imeli "mladina" še zabavo v dalmaciji- pač ob bazenu, in je bilo vse v "cocktail" stilu; vsi smo bili spodaj v kopalkah, povrhu pa lahka poletna oblačila... Nevesta je bila npr v belih kopalkah, okrog pasu je imela neko prosojno belo rutko (mi rečemo bolero), v laseh bele rožice, okrog vratu pa pisan havai venček :D , ženin je bil pa v navadnih kopalnih hlačah, brez majice, in s kravato :lol: ... (jaz sem imela normalno kopalke in poletno oblekco preko, pa potem sem nekje staknila še havai šaren venček) :P

Jaz bi z veseljem organizirala kaj podobnega, sam se mi ne da sami organizirat... Mogoče pa kdaj...
Odgovori