Stroški poroke

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 11. Avg. 2005 12:34

cotkica, morda pa se lahko posvetuješ s fantovimi starši? Čeprav ima krfjolca kar prav; če je vabilo naslovljeno na njegovo družino in tebe, potem je nekako brezveze kupovati 2 darili. Jaz bi se na tvojem mestu zmenila s fantovo družino in bi darila kupila skupaj z njimi. Ne verjamem, da imaš pri 17-ih takšne finančne zmožnosti, da bi sama kupila kaj večjega. Če pa ti je veliko do tega, da bi jima sama nekaj podarila, pa podari kakšno malenkost. Seveda je dobro, če veš, ali že imata opremljeno stanovanje, ali se bosta po poroki kam preselila, ali živita pri starših... Ampak po moje kaka malenkost čisto zadošča.

Sicer gremo tudi mi septembra na poroko (moj sosed se bo končno poročil :wink: ), ampak je povabljena cela družina in smo se odločili, da jima bomo dali denar.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 11. Avg. 2005 13:40

Nic ne nesi, ker boste kot druzina dali darilo/denar vsi skupaj.. ce bi sla sama, potem ze.. :wink:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 11. Avg. 2005 14:07

js se sicer ne nameravam poročit v bližnji prihodnosti (mogoče čez 15, 20 let)... če bi mela poroko, bi bla samo midva in to v monaku (ali kakšni podobni državi). ker večinoma jem presno hrano, ne bi zapravljala časa za nažiranje, najela bi si super apartma v kakšnem res lepem hotelu in bla tam med sadjem in svečkami kakšnen teden in uživala... that's it :)
ne vem če bi lih vpletala v poroko ljud, ki se jih to ne tiče. :)

stroški bodo veliki, ampak denarja bo tud velik.... ;)
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
diamantek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a diamantek » 11. Avg. 2005 16:04

Midva sva odštela cca. 800.000,00 sit, s tem da so nama je moji starši plačali 5 nadstropno torto, sestra ansambel, poročna prstana sta nama plačali priči in poročno potovanje najini bližji prijatelji. Imela sva 75 ljudi.

Ko je poroka v vprašanju ti ni škoda denarja, ker je poroka en velik, lep dogodek in midva nisva čisto nič "šparala", kokr sva si zamislila tako sva tudi imela-tako rečeno bila je sanjska poroka.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 11. Avg. 2005 17:07

tjaska napisal/-a:ne vem če bi lih vpletala v poroko ljud, ki se jih to ne tiče. :)

Popolnoma se strinjam; najbolj me jezi ko pridejo na poroko neki ljudje, katere ne vidis ze leta in leta oz. jih tam spoznas :eek: :? vendar je najpomembnejse, da so na poroki.. :roll:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 11. Avg. 2005 20:44

tjaska napisal/-a:js se sicer ne nameravam poročit v bližnji prihodnosti (mogoče čez 15, 20 let)... če bi mela poroko, bi bla samo midva in to v monaku (ali kakšni podobni državi). ker večinoma jem presno hrano, ne bi zapravljala časa za nažiranje, najela bi si super apartma v kakšnem res lepem hotelu in bla tam med sadjem in svečkami kakšnen teden in uživala... that's it :)
ne vem če bi lih vpletala v poroko ljud, ki se jih to ne tiče. :)

stroški bodo veliki, ampak denarja bo tud velik.... ;)

Evo jest se s temle popolnoma strinjam :wink: mi sploh ni do nekih porok z pra-pra babicami, daljnimi strici pa tetam, pa bratranci in sestrične po nevem kakšnem kolenu itd. :nein:

Jest + on + kakšna exotična država. Poročila bi se pa najraj na kakšni lepi (osamljeni) plaži :flower:
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a dragon_fly » 12. Avg. 2005 7:39

tud jaz bi se poročila na magistratu.... pol pa nekje v na enmu krsnemu prostoru uredila en velik piknik s prijatelji in tistimi, ki jih mam rada... vsi v kavbojkah in kratkih hlačah.. :razz: edino kar bi naredila, da bi spominjalo na poroko, bi dala postavit dva bela šotora (za vsak slučaj) in na visokih podstavkiih bi namestila šopke.. take romantične... :love:
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica83 » 12. Avg. 2005 8:52

čist odvisno je kok se stvar zakomplicira in kolk ljudi povabiš, pa kje se poročiš, naprimer na Bogenšerku se ful lahko zaprav če pustiš da te oni strežejo tm, bolj enostavno je da prineseš sabo in tm postrežeš mal, glih tok da je in to je to kar se naprimer civilne poroke tiče.

cerkevo pa se le enkrat poročiš, tko da punce ane,...pazit treba da bo pravi :grinsevil:

vse ob pravem času

ogromno ljudi pa je takega mnenja: danes se ne splača poročat- se še ločit pol ne morš :razz:
Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Elizabetka » 12. Avg. 2005 9:02

jaz bom pa imela skromno poroko,denar bom pa porabila za eno mega potovanje.Kaj vsa ta ceremonija itak bom se mogoče potem ločila :D

To še bolj velja za vasi, ogromne poroke pa čim več ljudi,da se potem hvalijo kolk folka so imeli,pa kakšno obleko je imela....
Komur paše naj ima mega poroko :!:
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2005
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 12. Avg. 2005 10:04

Jaz bi mela pa poroko na kakem travniku, nekje v naravi pač, pa bolj na easy, tut ta piknik varianta z normalno oblečenim folkom, pa bi raje denar za kak dober honeymoon porabla. Ma, kaj pa vem, do takrat si mogoče še premislim...
Use your imagination...
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 12. Avg. 2005 10:15

No, najini stroški poroke so bili veliko večji kot sva pričakovala, ampak mi ni žal niti tolarja, ker ni denarja, ki bi lahko nadomestilo vseh občutkov in trenutkov, ki sva jih doživela na najin dan...
Pa tud jst sem vedno govorila, da bi mela majhno poroko, ampak nazadnje tako notr padeš, da želiš imeti ob sebi vse ljudi, ki ti nekaj pomenijo in so nekako zaznamovali tvoje življenje...
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 12. Avg. 2005 10:20

Verjamem, da čist not padeš, pol pa ne veš več, kje se te glava drži. Ampak, ko pa gledam tele Bridezille na pop-u, me pa prime, da bi jih po nagi riti s šibo...To je pa že tako pretiravanje, kot da bo po poroki pa lahko kar umrla, ker je pa doživela vse, kar si je želela in je nč dobrega več ne čaka... :eek:
Use your imagination...
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 12. Avg. 2005 10:30

OK, tole na POP-u je res kr neki... :roll: S tem, da not padeš, sem mislila, da hočeš, da je ta dan popoln in seveda hočeš vse najboljše. In seveda, da je s pripravami cela norišnica, še posebej, ker se nekateri ne držijo dogovorov itd. Jst sem skor živčnega fasala... :roll: Ampak če zdej pogledam nazaj, mi ni žal niti ene stvari, ker na koncu je to itak tvoj dan (ne glede na to, ali imaš povabljenih 10 al pa 100 ljudi) in razen svojega dragega ne opaziš skoraj nič. Jst sem šele po poroki, ko sem gledala filme in slike, videla kako je dejansko vse potekalo, ker pol stvari sploh nisem registrirala...
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 12. Avg. 2005 10:35

Cool, te štekam. Si kr v enem transu, po mojem. Saj bom jaz ziher tut. Edino, kar se pa men zdi fuuuuuul važn, je pa met enga super fotografa, ki mora cel čas delat. Ker slike, posnetki, je pol tko edino, kar ti ostane, ko spomini mal zbledijo čez leta.
Use your imagination...
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 12. Avg. 2005 10:43

Ja, točno to... Sej si pred začetkom planiranja rečeš - tok pa tok mam dnarja, s tem bo treba čez pridt... ampak na koncu bolš, da daš več, pa nimaš nobenih problemov. Sej nazadnje naj bi bil tak dan le enkrat v življenju (no, to je že druga tema) in je res, da so za en dan to nenormalni stroški, samo na koncu ti ni žal niti tolarja...

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov