Oooo super smile
Ja...
No midva pa planirava tam nekje Avgust-September, ko nebo tako vroče. Živela bova pa v naši hiši (pri mojih starših), v zgornjem stanovanju. Jaz mislim, da je to za vse pare super rešitev (če je možnost seveda), ker danes so stanovanja norooo draga... No če imaš denar ni problema.
Jaz zal nimam tega luksuza. Oba starsa sta mrtva ze vec kot dvajset let, starejsa sestra pa zivi v hisi z svojo druzino in mlajso sestro, tako da se bojim da tale opcija ne pride v postev. Sam bi bil rad nekje, kjer je lepa narava in mir vecji del leta. Kaksna ideja je vedno dobrodosla. Punce se ogrevajo za gorenjski del, za okolico Bleda ali Bohinja. Bled mi ni posebej vsec, Bohinj pa morda, samo cene... Upal sem, da bi odkupil kaksno staro hiso in jo prenovil, samo kolikor razumem obstajajo neki posebni zakoni, ker je obcina v Triglavskem narodnem parku.
Denarja pa ni nikoli dovolj, saj ves, kako je to.. Stirje otroci, hrana, obleka, bencin, telefoni... Nic ni poceni danes.
A tudi ti iščeš gostilno oz. hotel, kjer bo gostija? Mene to zelo skrbi
Ne. Tole imava ze urejeno. Bova kar pri njenih doma, ki imajo veliko kmetijo, tako da se bo vse napeklo iz domacih alzaskih peci in napilo iz domacih sodov.

Kar se tice ansambla imam tudi urejeno.
Sicer pa ali si daj pomislila na kaksno turisticno kmetijo? Saj ni nujno, da je gostilna ali hotel, kajne?
Kar se tice gostilne, ti bom po pp-ju poslal en predlog.