Stroški poroke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
No, sej tako je tud meni še najbolj sprejemljivo..
Čeprav se sama nekako ne želim poročat, sploh ne na tak tradicionalen način, spoštujem pare, ki si zamislijo poroko po svoje in si jo tudi financirajo.
Moje želje glede poroke (če bi že bila) bi bile definitivno zelo drugačne glede želja staršev in v takem primeru bi se mi sploh zdelo logično in pravilno, da si sama krijeva stroške za najino poroko.
Čeprav se sama nekako ne želim poročat, sploh ne na tak tradicionalen način, spoštujem pare, ki si zamislijo poroko po svoje in si jo tudi financirajo.
Moje želje glede poroke (če bi že bila) bi bile definitivno zelo drugačne glede želja staršev in v takem primeru bi se mi sploh zdelo logično in pravilno, da si sama krijeva stroške za najino poroko.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
baby_doll napisal/-a:Meni je možna poroka samo na en način: par, priči, starši. Brez žurke, na kateri se opijejo vsi, mladoporočenca pa itak nimata nič od nje.
Men je pa lih ta žurka po poroki bistvena .................
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Naty napisal/-a:Joooooj, kaj me čaka drugo leto! Me je kar strah...Pošteno!
Fino, pohvale vredni tile nasveti!
No, le pogumno!!
na kakšen dober miljonček, raje 1,5 mio, pa kar računajta..
Vem pa trenutno za eno vezo, kjer se punca zelo želi poročiti na tak tradicionalni način, tip je pa povsem mrtvo hladen do tega oz. se noče poročit iz več razlogov..
in zdej imata kar krizo glede tega, kdo se bo komu prilagodil.
Vse kaže v to smer, da poroke ne bo, ker po drugi strani ona ne želi, da on privoli v poroko le zaradi njene želje, saj ve, kakšno je njegovo stališče glede tega.
Ko se poskušaš sebe zamislit v taki situaciji, spoznaš, da je lahko kar težko..
Kaj je lažje - da se nekdo nečemu odpove, ali da se nekoga v nekaj "prisili"??
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Ja to je res bad in po moje lahko kar lepo nacne zvezo... Ce se ze glede tega ne strinjata oz. ne naredita kompromisa, kako bo potem se v naprej
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
js tud nimam neke želje po tradicionalni poroki.. js bi mela sam priče pa starše ki bi jih pol peljala na kosilo oz. večerjo.. ker se mi brezveze zdi dat 2.000.000 sit za neko veliko poroko kjer 3/4 folka sploh ne poznaš dobro (npr. kakšni daaaljni sorodniki) si pa zato raje privoščim kakšno dooolgo in sanjsko poročno potovanje thank god je moj lubi istega mnenja
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
- *NiNy*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Maribor
LARIKA napisal/-a:Glede peciva in torte ti lahko dam številko od slaščičarne kjer sva midva vzela torto. Mislim da boljše torte še nisem jedla in tudi lepa je bila da nam je kar sapo vzelo. Okrašena je bila s svežimi jagodami, bom kakšno slikco prilepila od torte.
Larika, lahko prosim sliko torte prilepis, ker me reeees zanima kaksno si imela
- *NiNy*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Maribor
LARIKA napisal/-a:Niny pojdi pod cosmo zvezde,..pa pod slikce iz sprehodov,..tam nekje sem dala par slikc s sporoke
Waw super izgleda ta torta. Upam, da je bila tudi tako dobra
Tudi jaz bi imela jagode na porocni torti, ceprav se bom jaz komaj cez nekaj let porocila, ker sem se premlada za poroko-sej me se niti ni nihce zaprosil
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Takale bo pa najina poročna torta:
http://www.dessertworks.net/pics/rcsunflower.jpg
Stala je BTW 55.000.
http://www.dessertworks.net/pics/rcsunflower.jpg
Stala je BTW 55.000.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
55.000
O joj, jst jo še pojest ne bi upala.
Ne sej ne, je lepa ful. Pa ubistvu tut nimam predstav kolk stvari stanejo.
Jst si pa želim imet poroko. Ne zdej neki ful razkošno pa tko, sam pa hočem met ob sebi ljudi, ki mi velik pomenjo.
Sam bodo pa še stroški ja.
O joj, jst jo še pojest ne bi upala.
Ne sej ne, je lepa ful. Pa ubistvu tut nimam predstav kolk stvari stanejo.
Jst si pa želim imet poroko. Ne zdej neki ful razkošno pa tko, sam pa hočem met ob sebi ljudi, ki mi velik pomenjo.
Sam bodo pa še stroški ja.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ja, odvisno je od tega, kje jo vzameš. Pri večjih slaščičarnah so cene dražje, ampak je tudi veliko več izbire glede izgleda in okusov torte. Ta cena je za Kranj, Ljubljana je še dražja menda.
Midva sva jo naročila pri Kraljevem Mignonu v Kranju, cena je za 70 kosov. Ni najdražje! Dobre torte imajo tudi v Rendez Vous-u, ampak mi niso bile všeč po izgledu. Tukaj ti jo pa naredijo po želji, midva sva slikco našla na internetu.
Po želji iz te mase oblikujejo tudi figurici ženina in neveste, zgleda ful lepše kot tiste kičaste plastične figurice:
http://www.lindyscakes.co.uk/CharliesSunflowers.jpg
Midva sva jo naročila pri Kraljevem Mignonu v Kranju, cena je za 70 kosov. Ni najdražje! Dobre torte imajo tudi v Rendez Vous-u, ampak mi niso bile všeč po izgledu. Tukaj ti jo pa naredijo po želji, midva sva slikco našla na internetu.
Po želji iz te mase oblikujejo tudi figurici ženina in neveste, zgleda ful lepše kot tiste kičaste plastične figurice:
http://www.lindyscakes.co.uk/CharliesSunflowers.jpg
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov