Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
majaoko napisal/-a:A kera pozna Ranč Burger v Venišah? A lahko kera kaj pove o niih in če mate izkušnje z nijmi? Jaz sem bila tam in je bilo vse full uredu. Rada bi se pa poročila zunaj v šotoru!
urska_m napisal/-a:[LARIKA, kako je bilo na gradu Bogenšperk, k tam bi se tud jaz poročila? Si bila edina, oziroma te niso nikamore priganjal češ ''že drugi čakajo''? Kam ste šli pa potem praznovat? Mogoče v Pustov mlin?
urska_m napisal/-a:Larika, si morda kaj slišala glede gostilne Pustov mlin v Šmartnem pri Litiji, ker je v bistvu zelo blizu gradu? Koliko svatov si pa mela - namreč zanima me, ali so lahko šli vsi v tisto poročno dvorano na gradu (ali pa si imela stvar organizirano na prostem na njihovem vrtu)?
urska_m napisal/-a:Neferit, to bi pa bilo res lepo od tebe, hvalaNo sj sama bi imela okol 50-60 ljudi, ni še dokončno. Kolko pa sta grad in gostilna sploh oddaljena - slišala sem da ne kaj preveč. Hvala še enkrat!
muciiika napisal/-a:včeraj sem bila na poroki.. v tujini.. in so dali vse skupaj za poroko 8000€![]()
Zvoncica napisal/-a:NITI SLUČAJNO mi ne bi bilo všeč, če bi se to zgodilo pred ostalimi, recimo zanč je en eno zasnubil v koloseju in je bilo vprašanje na platnu, o groza
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov