Soča Reggae Riversplash
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Le Ann - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2004
- Kraj: Costarica
Ciao
No, kako imate mnenje o tej prireditvi, se že kdo veseli štirih dnevov uživanja ,dobre glasbe itd....
Žal, zadeva letos poteka na isti vikend kot rock Otočec, ampak bomo tut to preživeli.
Jst že dve leti zapovrstjo skos govorim, da bom šla in letos grem
Čisto zares
No, kako imate mnenje o tej prireditvi, se že kdo veseli štirih dnevov uživanja ,dobre glasbe itd....
Žal, zadeva letos poteka na isti vikend kot rock Otočec, ampak bomo tut to preživeli.
Čisto zares
Le Ann
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, jz grem letos na Otočec.. Mam pa namen it enkrat tut na Sočo pogledat.. Maybe next year, sam bolj verjetno čez 2 leti, ko bom polnoletna in ne bojo starši tolk komplicirali!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Le Ann napisal/-a:matea napisal/-a:
a ve ktera če je v nedejo res zastonj.
Karta je v nedeljo "jurja".
U, a res?:D To je pa tko, ful pocen (skkor 4 free)?! Mogoče bom pa spustila en dan Otočca, pa šla raj še mal tja pogledat.. No pa sej, will see.. Julij je še daleč..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Glede na to, da sem iz Tolmina bi bil greh če ne bi šla. Ziher grem!! Komaj čakam!
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Le Ann napisal/-a:No No, boš kak tuš zrihtala tam gor
hecam se
Poznam enga iz Tolmina gor, zdej je že eno leto okoli, tako da mislim, da mora bit z njim vse v redu, ker lani takcajt je bil mal polmljen.
Res, kdo pa je to? Sem pač radovednica Lahko mi pošlješ kar zs.
Tuš pa ne bi bil problem...
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
- spelci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: tu pa tam
no punce js letos spet ne grem, kr me dragi noče zraunjavascript:emoticon(':evil:')
evil in gre rajš s svojim bratcem js bom pa samevala doma....a bo pazla katera na njega?da mi ne bo delu neumnosti...javascript:emoticon(':roll:')
Rolling Eyes sicer sm mu pa do zdj zaupala in mislim,da mu lah tut tokrat...
evil in gre rajš s svojim bratcem js bom pa samevala doma....a bo pazla katera na njega?da mi ne bo delu neumnosti...javascript:emoticon(':roll:')
Rolling Eyes sicer sm mu pa do zdj zaupala in mislim,da mu lah tut tokrat...
Le Ann napisal/-a:Ciao
Čisto zares
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz bi šla, pa ne grem, si bom nardila svojga doma. Mam rada Reggae, zelo, ampak taki skupiski žuri nekak niso po mojem okusu. Bi šla v svojih mladih letih, ko sem bla še bol v te sceni, zdaj sem pa mal out in se tam nekako nebi počutla doma. Ampak sem ob takih trenutkih v mislih z njimi, tako, kot ko je bil tu Bob Dylan in ni blo dinarčkov za koncert, sva si s kolegom s starim gramofonom in vinilkami naredila privat koncert in je blo lih tko mega.
pa pa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov