Slovenska rap scena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Ja tko no ... Mal klišejsko pa izpeto zveni vse skupi ... Rime pa prisiljene ...
A se ti res zdi, da je ta tekst udaren? Da nekoga "zadane k mamilo"? Da da tistmu mislt, k te posluša repat? Ni fora sam v prešernovsko korektnih rimah, ampak mora met tud nek smisel, se mi zdi
Moje mnenje, but then again, I'm just a silly little CosmoČikn after all
A se ti res zdi, da je ta tekst udaren? Da nekoga "zadane k mamilo"? Da da tistmu mislt, k te posluša repat? Ni fora sam v prešernovsko korektnih rimah, ampak mora met tud nek smisel, se mi zdi
- 2Short
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 4. 2006
sofia83 napisal/-a:Ja tko no ... Mal klišejsko pa izpeto zveni vse skupi ... Rime pa prisiljene ...
ne, ne zdi se mi da je tekst ne vem kok udarn.. ta tekst ni bil na poliranju če me razumš, nism ga nč spreminju, in dodelavu, je takšn kt je biu na začetku... komadi k jih ti slišš na radiu,... grejo desetkrat v predelavo.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
joj mene tele fore o pluvanju čez "fejkerje" že mal izpete ... pa to ne leti nate, ampak nasplošno ... vsi sam neki pluvajo, pluvajo ... "a meni zvučiš ko debil ... šta čujem, pola zvuči isto, a zato vas sapljujem ... " ddddddd ... Tram11 ... se bom še spomnila kej (to je iz glave, pa ne trdim, da je tekst prou) ... pol Slovencou pluva po fejkerji ... ti si fejker, fejker ... ja u redu ... o tem, pol o tem kok jih je ker položu (v resnici beri: nobene) ... pa kok u qrcu živijo (ja, karl majca je 20k ... če nimaš za kruh, jebote ka maš pol KK majco pa adidaske za 25k) ... zato pravm, da je men tale "fantazijski" rap všeč (zgodbice ... )... men bivša juga sede ... moj me je pouču o njih in svaka čast ...
pa nam šla o UG zgublat besed, ker vas bom sam spet spluvala ...
no vidš, a ni bolje debatirat z nami in si predajat mnenja, ne pa samo kok ste ve kure k nimate pojma!!
ooooooooooo zofka hvalaaaaaaaaaaaa ... končno vem ... jeeee
no vidš, a ni bolje debatirat z nami in si predajat mnenja, ne pa samo kok ste ve kure k nimate pojma!!
ooooooooooo zofka hvalaaaaaaaaaaaa ... končno vem ... jeeee
- 2Short
- Sramežljivka
bejbika napisal/-a:joj mene tele fore o pluvanju čez "fejkerje" že mal izpete ... pa to ne leti nate, ampak nasplošno ... vsi sam neki pluvajo, pluvajo ... "a meni zvučiš ko debil ... šta čujem, pola zvuči isto, a zato vas sapljujem ... " ddddddd ... Tram11 ... se bom še spomnila kej (to je iz glave, pa ne trdim, da je tekst prou) ... pol Slovencou pluva po fejkerji ... ti si fejker, fejker ... ja u redu ... o tem, pol o tem kok jih je ker položu (v resnici beri: nobene) ... pa kok u qrcu živijo (ja, karl majca je 20k ... če nimaš za kruh, jebote ka maš pol KK majco pa adidaske za 25k) ... zatop pravm, da je men tale "fantazijski" rap všeč ... men bivša juga sede ... moj me je pouču o njih in svaka čast ...
vem da je izpeto.. tole sm drgač napisu k sm vidu "gangstrje" z moje OŠ, k majo oblečene Kani hlače in so čist pametni ko gre za rap.. in jih uprašaš kaj poslušajo in ti odgovorijo: 50 Cent,... pol jih pa vprašaš še za ker side so in rečejo WEST
ja je fajn predajat mnenja.. sj zakaj mislš da sm dou link moje strani?? zato da dobim komentarje še od drugačnih ljudi kt so tisti k jih jst poznam.. hja.. hvala za vse komantarje na moj komad in bi biu vesel še kšnga..bejbika napisal/-a:no vidš, a ni bolje debatirat z nami in si predajat mnenja
http://www.myspace.com/tmg2short
http://www.2short.cjb.net
- žblj
- Komunikatorka
2Short napisal/-a:vem da je izpeto.. tole sm drgač napisu k sm vidu "gangstrje" z moje OŠ, k majo oblečene Kani hlače in so čist pametni ko gre za rap.. in jih uprašaš kaj poslušajo in ti odgovorijo: 50 Cent,... pol jih pa vprašaš še za ker side so in rečejo WEST
Glih zato rabš mal kilometrine ... K z leti nekak ugotoviš, da ni glavni problem, al si za east al west side ... Lajf ti prnese milijon enih zgodbic in problemov, o katerih pač pol rimaš ... Problem pa je, če si tko k Klemen na kvadrat še pr svojih tridesetih pr mamici v Trnovem in pušiš vsak dan na istem mestu k pred petnajstimi leti ... Pol res nimaš velik novga za povedat in zato Hipnoza več al mn sux
- 2Short
- Sramežljivka
sofia83 napisal/-a:2Short napisal/-a:vem da je izpeto.. tole sm drgač napisu k sm vidu "gangstrje" z moje OŠ, k majo oblečene Kani hlače in so čist pametni ko gre za rap.. in jih uprašaš kaj poslušajo in ti odgovorijo: 50 Cent,... pol jih pa vprašaš še za ker side so in rečejo WEST
Glih zato rabš mal kilometrine ... K z leti nekak ugotoviš, da ni glavni problem, al si za east al west side ... Lajf ti prnese milijon enih zgodbic in problemov, o katerih pač pol rimaš ... Problem pa je, če si tko k Klemen na kvadrat še pr svojih tridesetih pr mamici v Trnovem in pušiš vsak dan na istem mestu k pred petnajstimi leti ... Pol res nimaš velik novga za povedat in zato Hipnoza več al mn sux
sj ni fora a je važn a si east al west.. važn je to, da je tamau reku da posluša fiftyja in da je za WEST...
- žblj
- Komunikatorka
Vem Šorti, kaj si hotu povedat Sam sm ti hotla povedat, da mogoče to ni najbolj pomembn v lajfu, al kdo fejka, zato ker pač ne ve, da je fifti east ...
Ojoj, komentar Nikolovskega
A tko zgleda, stric Niko, k ti zmanjka besed Bejbika, to je zihr nate letel, ker pač ne more prebolet "oranžnih brćic"
Ojoj, komentar Nikolovskega
nikolovski napisal/-a:sam neki pa še dam tem puncam...
ker sm pomislu namreč na eno stvar...
nekatere izmed teh punc morjo bit hudo LEPE!!!
Res HUDO LEPE!!!
A tko zgleda, stric Niko, k ti zmanjka besed Bejbika, to je zihr nate letel, ker pač ne more prebolet "oranžnih brćic"
Zadnjič spremenil žblj, dne 26. Apr. 2006 14:02, skupaj popravljeno 4 krat.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
sofia83 napisal/-a:
Lajf ti prnese milijon enih zgodbic in problemov, o katerih pač pol rimaš ... Problem pa je, če si tko k Klemen na kvadrat še pr svojih tridesetih pr mamici v Trnovem in pušiš vsak dan na istem mestu k pred petnajstimi leti ... Pol res nimaš velik novga za povedat in zato Hipnoza več al mn sux
Ne mi čez Klemna, a prou .... men je on najboljši od naših reprjov ...pa ne žvi več pr mamici
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
no zato js ne poslušam tazga rapa, no offence, ker je neki najhujšga kar se jim je zgodil v lajfu, da ga je punca zaj***, da je eno podru zato k je tak Jack in se ga je zakadu, ni dobu štipendije pa nima za čike...
in ti. raperji k je sam važn da nosijo taprave hlače pa široke majce...ne razume pa tapravga pomena in smisla rapa..
2short: se strinjam tko k je Sofi rekla da rabiš še neko kilometrino in neko podlago..ni važn a znaš samo rimat važn je da ma vse skup nek smisel in da tvoj poslušalec točno čuti kaj ti čutiš če me razumeš. Tvoj komad je sam še en nov na obzorju...
pa ni važn east-west važn da ma neko zgodbo, ob kateri se zamisliš..vsaj to je men važn
Drgač pa delaj kar te veseli pa brez zamere
in ti. raperji k je sam važn da nosijo taprave hlače pa široke majce...ne razume pa tapravga pomena in smisla rapa..
2short: se strinjam tko k je Sofi rekla da rabiš še neko kilometrino in neko podlago..ni važn a znaš samo rimat važn je da ma vse skup nek smisel in da tvoj poslušalec točno čuti kaj ti čutiš če me razumeš. Tvoj komad je sam še en nov na obzorju...
pa ni važn east-west važn da ma neko zgodbo, ob kateri se zamisliš..vsaj to je men važn
Drgač pa delaj kar te veseli pa brez zamere
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- 2Short
- Sramežljivka
Mark napisal/-a:slovenska rap scena
sam tale fotka je pa mal kruta.. kok sta taledva pobiča stara?? 8let!??!?
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
2Short napisal/-a:Mark napisal/-a:slovenska rap scena
sam tale fotka je pa mal kruta.. kok sta taledva pobiča stara?? 8let!??!?
lol ... to je tko k u Areni, k pride clovek na en bilard in to ob 23h, pa polhn pokavcev starih od 8-12let, in vsak drugi s cikom v ustih ... hvala bogu, da jih ni pr bowling stezah
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
bejbika napisal/-a:pa kok u qrcu živijo (ja, karl majca je 20k ... če nimaš za kruh, jebote ka maš pol KK majco pa adidaske za 25k) ...
OT: ne vem kje si ti to vidla, sam od KK majca ziher ne stane 20k. Mogoče je bla tok pred 10 leti ko ga je 2Pac nosu. Dons Karl Kani-ja furajo sam fejkerji, v ZDA se ga pa sploh ne dobi več. Pa tud Adidaske majo sam fejkerji. Tisti k furajo taprav rap stil, majo najkice air force al pa jordanke oz. kej podobnega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov