Slovenska rap scena

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 04. Apr. 2006 22:05

o fuj vsi tile tipi
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 16. Apr. 2006 22:07

Men je pa 6 pack čukur frajer ful, ma dobre komade pa besedilo tuk kr vredu. Faca mi je
2Short
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a 2Short » 24. Apr. 2006 13:29

:lol: :lol: se vm pa vid da nimate pojma o rapu... če reče nekdo da je Nikolovski bedn, pol more pa mal u glavi razčistt, tkole k tlele sam kritizerate pa se mate fajn je lahko, dejte se v njihovo kožo postavt pa probite kj narest, ne pa sam KRITIZERAT.. večina k je tlele tele komentarje napisala je take barve kt je tale pisava... ZELENI ste, dejte se mal poučit o rapu in ne sam neki nakladat!!... TIHO BODTE.. :evil: bejbika, teb bi rd neki povedu.. če mislš da je rap v kletvicah se Z E L O motš!! glavna lastnost rapa je da ti poveš kar si mislš in čist nč druzga in pr temu ne rabš nobene kletvice!!

Zdej pa še moj komentar na slovensko rap sceno.. hja, slo rap je čist OK, in ma svoj stil, sam vi itak poznate sam komade k se na TVju vrtijo.. če pogledamo celotn rap u SLO (tut underground) je dobr, posebej underground, tega je tut največ, sj je u SLO težko pridt višje, razn Triiipla k je pač en bogat mamin sinček in mu mami pa oči vse plačata.. drgač pa, Murat & Jose, N'Toko, Nikolovski in ostali k so jih že drugi naštel so čist kul... pejte mal na slovenske rap forume pa si mal komade poglejte pa bote vidl.. :evil: :evil: :evil:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 24. Apr. 2006 15:06

lej ga glej ... sam niko nas je pršu pogledat ... :rofl: ...
ja, hudičevo boli, če ti kdo stopi ne rep, a je tko ;)
mislm, da veliko vem o rapu, mogoče še celo več kot ti ... in če je zame slovenski rap prdenje v veter, je to moje mišlenje ... nč, eni obvladajo, ni kej ... ampak nikolovski, oprosti, pa ni vreden besedne zveze slovenski reper ... rispekt določenim izvajalcem, pa mislm, da sm jih že izpostavla, ker jih cenim kot reperje in kot osebe, ampak niko pa zlatko si moje pozornosti še nista prislužila ... zakaj ne? enostavno mi ne potegneta ... in da zarad tega ne poznam slovenske scene ... ja, prou, pol pa priznam, da je ne poznam :roll:
lih tako kot ti mene lahko opluvaš, da ne obvaladam, ker izrazim svoje menje, ker imam svoje mnenje in ga znam povedat, potem ne vidim drugega kot močno užaljenost s tvoje strani ... lej, dost slo rap forumov smo dal skoz že in je huje kot kle na kozmu ko debatirajo o tamponih in barvah njihovih vrvic ...
no, mogoče nas boš pa ti niko poučil o dobrem slo rapu, a je tko ;)
sam ne mi pa špilat enega užaljenega froca, ki piskne takoj, ko mu en sune igračo ... dej, dej tipični reperji ;)
glede besedil ... se mi zdi, da sm povedala zakaj me moti slo scena ... ker govorijo o nevemkakih problemih in o ne vem kakih bedarijah ... da je pa rap kletvica? to pa nism izjavla, majke mi ... morš pa tut začet poste dobr brat ... zdele prou grem čekirat kaj sm napisala kle :?
2Short
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 2Short » 24. Apr. 2006 15:10

bejbika napisal/-a:lej ga glej ... sam niko nas je pršu pogledat ... :rofl: ...
ja, hudičevo boli, če ti kdo stopi ne rep, a je tko ;)
mislm, da veliko vem o rapu, mogoče še celo več kot ti ... in če je zame slovenski rap prdenje v veter, je to moje mišlenje ... nč, eni obvladajo, ni kej ... ampak nikolovski, oprosti, pa ni vreden besedne zveze slovenski reper ... rispekt določenim izvajalcem, pa mislm, da sm jih že izpostavla, ker jih cenim kot reperje in kot osebe, ampak niko pa zlatko si moje pozornosti še nista prislužila ... zakaj ne? enostavno mi ne potegneta ... in da zarad tega ne poznam slovenske scene ... ja, prou, pol pa priznam, da je ne poznam :roll:
lih tako kot ti mene lahko opluvaš, da ne obvaladam, ker izrazim svoje menje, ker imam svoje mnenje in ga znam povedat, potem ne vidim drugega kot močno užaljenost s tvoje strani ... lej, dost slo rap forumov smo dal skoz že in je huje kot kle na kozmu ko debatirajo o tamponih in barvah njihovih vrvic ...
no, mogoče nas boš pa ti niko poučil o dobrem slo rapu, a je tko ;)
sam ne mi pa špilat enega užaljenega froca, ki piskne takoj, ko mu en sune igračo ... dej, dej tipični reperji ;)
glede besedil ... se mi zdi, da sm povedala zakaj me moti slo scena ... ker govorijo o nevemkakih problemih in o ne vem kakih bedarijah ... da je pa rap kletvica? to pa nism izjavla, majke mi ... morš pa tut začet poste dobr brat ... zdele prou grem čekirat kaj sm napisala kle :?

a ti mislš da sm jst Niko??? ne nism.. ne vem če bi se on tko nizko spustu pa pršu sm..lol.. jst sm 2Short veš, to ti piše mal bl zgori pa mal bl levo!!.. jaoo.. aja.. pa si rekla da je rap kletvica, ne čist dobesedno ampak mem ovinkov...
bejbika napisal/-a:tut kaka kletvica more da pade ... sej to je rap,......

:lol:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 24. Apr. 2006 15:19

bemu sunce, a sm jst čorava, ampak sm šla 5x čez vse svoje poste in tega nism našla ... ja, jao kosta se mi zdi, da je en redkih, ki NE uporablja kletvic ... pa tuki mal prehitr zaključuješ ... da sm rekla, da je rap sama kletvica? ... joj šorti :D
hehehe, pr niku se nikol ne ve ;)
2Short
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 2Short » 24. Apr. 2006 15:22

bejbika napisal/-a:bemu sunce, a sm jst čorava, ampak sm šla 5x čez vse svoje poste in tega nism našla ... ja, jao kosta se mi zdi, da je en redkih, ki NE uporablja kletvic ... pa tuki mal prehitr zaključuješ ... da sm rekla, da je rap sama kletvica? ... joj šorti :D
hehehe, pr niku se nikol ne ve ;)

dobr mal smo se narobe razumel, sam... mah sj je brez veze..
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 24. Apr. 2006 16:38

Ma prisegla bi, da Nikolovski skos uporablja isto oguljeno foro, kao vsi ste zeleni, sam neki govorite, pa nč ne nardite :lach:

Welcome na putka forum, zihr se boš hitr uklopu :D :wink: :wink:
Zadnjič spremenil žblj, dne 24. Apr. 2006 19:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 24. Apr. 2006 18:51

bože mili.. na saminorci forumu pluvajo po bjbah na cosmo forumu, kle pluvajo po samih norcih.. men se že blede??

a se ne mormo met usi radi pa bit prjatli ;)

očitno ne..

vsakmu svojo kanglco pa lopatko.. pa vsak v svoj kot peskovnika!

Angie ;)
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 24. Apr. 2006 19:07

Pa sej jim noben nč noče ... Mal heca pa mora bit no :) Jih radi in gledamo in poslušamo :) :D
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 24. Apr. 2006 19:28

LOL Angie dej link ... hahaha, da vidm kje nas pluvajo ... hitr šibam slike dol dt, da nau me ker ganju okol, da limam nikija po forumu ... k vem, da me bo začopatu pred WCjem, k bom se šla Đouzu nastavlat :lach:

sori lupčki, jst ne vem, a vi res nimate čist nč bol pametenga za počet kot čekirat naš forum ... uuuu, samo res, Saminorci forum je močno intelektualno naravnan, mi smo pa kle same putke ... no, glede na to, da ste taki zagrizeni bralci naših postov, potem smo na isti ravni, mar ne? ;) ... čaki, sm pozabila, da oni pač ne zanjo razlagat si postov ... uuuuu, clo omenjena sm gor ... jeeeeeeee, čist sm fejms ... LOOOOOL ... HAHAHA!!! sej se vidmo na kakmu partiju ... mi boš pol lahko pršu v faco povedat kok sm bedna, ok? kera sm? una tanajbolj glasna, pa edina, ki je legalno notr :lach: ... pa bomo pol vidl kok ste glasni :lach: ... tko k reperji slovenski ... hehehe ... zofka boš šla zran, a ne? :P
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 24. Apr. 2006 19:50

Itak bejbi, bova branle druga drugo pred zapitimi reperji, ki prežijo pred wc-ji na nič hudega sluteče bejbike :lach:

Dejstvo je, da nam "starim kokam" pač mal težje prodajajo bučke k pa zaljubljenim osnovnošolkam, k jih pridejo gledat na partije :D :wink:
Uglavnem, jst ne mislm tle nč več razpravljat (tko k se je cel fajt vnel z Jokerovci - dio mio :roll: ), pač nej si dečki misljo, kar hočjo ... Če smo kokice, smo pač kokice, sej karkoli rečemo, bo še vedno obravnavano, k da ne znamo do deset preštet. Pač sej je kul, da folk ustvarja, sam okusi so različni in me smo povedale svoje subjektivno mnenje, tud če je kokoškasto. Uživejte še naprej v muski :wink:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 25. Apr. 2006 7:51

ja, niko ni kej ... tip si, da dol padeš ... ;)

veste kaj je pa najbolj žalostno ... da se vsi ti mulci razburjajo, pa kok so oni ene zajebani reperji, ker pač pohajo ... uuuuu ... pa poznajo par komadov od Beyonce ... ja, lupčki, to ni rap, got it? ... pol pa DJ (ki so vsi vredni hvale, ni kej :gut:) spusti en star rap komad, ki si edini v celmu večeru zasluži naziv hip hop komad, pol pa vsi onemijo, češ sej to pa ni Nelly ... :lach:
ja, reperja ne naredi obleka ... k bi meu KK pr nas modno revijo, tko zgleda na koncertih ... pa đola ... sori ... pa za vse vas kokice, takozvane reperke ... ni treba se podrejat fantom, to nikamor ne pele ... sori :nein: :lach:
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 25. Apr. 2006 8:45

kere glupe ej :D

kr neki se bunijo...wtf? :? kdo vam kej hoče? sej ste najbolj žešči najbolj jaki, najlepši najbolši,bla bla bla :rofl:

sam me zanima kdo dle časa preživi za špeglom? :) me kao cosmo kure al vi...me prov zanima kolk časa rabte da si vse une lančiče za vrat daste, pa šajni uhančke gor daste pa rutko pa kapco na glavo pa da si ta pravi višino hlač naštimate da se bodo ja vaše sexi gače vidle... pa da ne pozabm kolk časa vadte une vaš poze in podobno... :twisted:

sej drugač ste pa čist kul...hahahaha
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 25. Apr. 2006 10:45

kiki ne lančiče za vrat, a veš kok je dela s poliranjem teh ploščic .. hahaha

jst se umikam s tega boja, k če moj zve, da se kregam z samimi norci, me bo še kastriru :lach: ... pa da nau ker za mano na kakem partiju upiu moj nik ... grem ... :cry: :lach:

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov