ooo šit ... kako nas je prebrala ... packe!
1. če se mi šminkamo, rihtamo, govorimo o modi in o tračih, nima to veze z našim poznavanjem rap scene - smo pač razgledane mlade (in malo starejše) dame, ki damo tudi na svoj izgled in na splošno razgledanost
2. beseda
drolja je žaljivka in če jo boš še 1x uporabila, te bom tako hitro odstranila s foruma, da mi tut podrobit ne boš morala s piškotkom, ki gre zraven mleka, ki ti ga ponuja uršy
3. vse me smo v vezi z reperji in to že več let ... ampak to seveda ni tvoja stvar
4. povej, draga, kaj je rap ... dej nas prosim malo osvetli s svojim znanjem ... če me baje samo klobase nabijamo ... čakamo, da nam nekdo, ki ga pošlje nevemkdo v boj, pove kaj je rap in kdo je kvaliteten slovenski izvajalec ... nekdo, ki misli, da je izgubljen botrov sin - I don't think so ...
5. pa dejte ostante na
http://www.saminorci.com/forum, pa tam razpravljite kok smo bedne in jadada in ne hodte k nam smetit foruma ... oziroma pošljite koga bolj razgledanega k nam in ne eno mlečno punčko, ki ne zna drugega kot žalit ... me tudi ne hodimo k vam, ker nam niste po godu ... Niko, več sm pričakovala od tebe
6. če se slinim po Joseju, je to moja stvar, kaj ne? če nosim mini krilo in deklote (kdaj že

), a ni to spet moja stvar? če je pa Jose tok trapast, da zagrabi, pol pa nimam kaj - sem pač hudo privlačna ...
7. upoštevaj urškin nasvet in naslednič, ko ti popustijo živčki, popij mleko in spat ... ker ob pol dveh zjutraj morajo punčke ajat
Dejte mi povedat, a je kdo kej nouga vn dal? Mau sm v zaostanku