Slovenska rap scena

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 02. Mar. 2006 14:40

Kosta mi je edini kul v tej sceni pa naši gotche project (če to sploh še obstaja) :nixweiss: in Semo-to je tist k je dostkrat z muratom pa josom...N´toko mi je bil kul sam zdej neki na novo kr neki metal not vpeluje...halo? ful neki ruli zravn... kocke, klemna klemna-čeprov je bil v svojih časih čist kul, pa sploh omenjala ne bom...

Ali en-Dalaj Eegol al whatever mi je pa itak car skoz bil, sam škoda k je neke pribliske dubu in začel neki druzga furat... Leva scena je bla zakon...
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 02. Mar. 2006 14:42

js pa pravm da ni nujn al si temnopolt lah tud kakšn belec obvlada (zame je to EMINEM) sam da zna. Ampak men slovenski pač ne znajo in to je to..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 02. Mar. 2006 22:59

Ah ja,sej Roka je povsod polno, njega res ni težko videt :lol:
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 02. Mar. 2006 23:16

kiki* napisal/-a:Ali en-Dalaj Eegol al whatever mi je pa itak car skoz bil, sam škoda k je neke pribliske dubu in začel neki druzga furat... Leva scena je bla zakon...

ya ya, Ali en ga zmaga, LevA ScenA se je vrtela k smo bli v osnovni, fjuuu kje je že to :o in to je bil zame začetek in tudi vrhunec našga rapa :D
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 03. Mar. 2006 3:30

Ah, jst mislm, da bi blo kar bolš, da bi Kosta ostal pr rolanju bobna in basa, ker kot reper je breizrazen, nč pametnga ne zna povedat. Na senčni strani mesta? Ja tud drag videospot ne more izboljšat vtis puhlih rim, da o "Begijih" ne govorim. Je bil pa tale slednji spot eden boljših na naši sceni, ker je ful izviren.
Da II Deuce: Kr neki tale tafgaj Doša, nej se raj ukvarja s kriminalom v svojem "getu", če že, kokr pa da dela tak crap. :D :wink:
Čukur: Sam "Šluk šluk" mi je bil zabaven komadič, drugo je pa kar nek melodičen šit za pubertetnike. Pa a mi loh kdo razloži, katero funkcijo ma vedno fino rejena in v krzno odeta DJ Nika, ki stoji tam zadi za laptopom in v komadu "Nr. 1 žena" zavzdihne glih vsega skupi dve besedi vmes :?

Ja men je tud N'Toko dost neposlušljiv, ampak če se poglobiš v njegova besedila, dobi čist drug dimenzijo in prov izstopa na naši sceni, ker je inteligenten in razgledan. :razz: :)
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 03. Mar. 2006 10:11

Sicer nimam pojma o repu,se pa strinjam, Bmd-i ma pa res tuk sexy glas, jst bi ga kr skoz sam njega poslušala :D
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 03. Mar. 2006 10:37

LyLa napisal/-a:
Obožujem pa glas od BMDja (tset) in ful mi je žal, da ga ne morem večkrat slišat kje...arrrr

A čš njegov telefon :lol:...da ga boš lohk večkrat slišala mislm :P
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 20. Mar. 2006 18:34

a Trkaj ma zdj ksno punco?
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kai » 21. Mar. 2006 17:48

Trkaj - če ma punco - mislm, da zdele trenutno ne.

Glede teme. Kot prvo bi js rekla, da N'tokota osebno nikakor ne bi uvrščala v slovensko rap sceno, ker je vse preveč unikaten in s tem preveč odstopa od tako znanega povprečja in omejitev rapa. On mogoče je najhitrejši in najbolj realen in najboljši, ampak točno is tem izpada ven. Plus to, da obe plati, ki jih je izdal, nimata nikakršne rap podlage. Tko da njegova muska na kratko se ne kvalificira v rap. Vsaj js ga nikakor ne bi tja dala, ker če rečeš 'slovenska rap scena' ima to danes zaničljiv prizvok, ki si ga pa N'toko niti slučajno ne zasluži.

všeč mi je Laganee, ker ma tak powerfull glas.. pa kaj use on s tem glasom dela!! Hudo.
Kosta - fajn je bil njegov Rilah, k je še is Markofom snemu. Ostalga ne maram.
Klemn - vaški posebnež :)
T-Set - dobri bli, ko so skupi izdajal in dobri, ko izda vsak svoje.
Ballau - on mi je tut mal simpatičn, ja
Sami norci - SPLOH ne bom govorila
DablF - meni všečno, nadvse všečno, ampak je dejstvo, da sem v temu primeru pristranska.
Samo Boris - on je dobr na podobn način kokr N'toko, sam še mal cajta rab
Pezzy - smešn, ampak zanimivo smešn
Ironic tronic - bl mal njujinga slišm, ampak kar slišm, mi je fajn
Ezy G - legenda še od Dandrough časov
Unknown - obetavn mladec, to že dolga leta vemo, da bo neki is njega
Pižama - haha! sam smejiš se lah.
aja pa valda Trkaj. škoda. njegovi stari komadi so mi bli všeč.

omFg kok jih je pa še bi lah naštevala. moja top sta (če se odločmo, da n'toko spada v rap): N'toko in Samo Boris (in DablF). Ostali se mi zdi, da so nekak na eni in isti ravni. ne bi umrla, če jih ne bi blo, no. sam sede včasih.
bounce around kai like bunniez
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 21. Mar. 2006 23:28

Jst pa kokr vem ma eno bejbo Trkaj, k je ena spraševala. :cool:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Mar. 2006 0:35

obup od obupa..sam to...groza.....sam trkaj je kul...ostalo kr neki....... :twisted:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 22. Mar. 2006 12:27

jst sicer ne vem kaj je na trkaju tok dobrga pa na n'toku tok originalnega ... sam men sta oba2 adijo ... pa če kero res tok zanima, če ma trkaj punco, nej kontaktira uršy - ma ona dost vez :P :D
uuu kai, Ezy G - jao, jst se ga spomnim, ko je biu med 5 minutes of fame pred Public Enemy (upam, da nism kej zašuštrala, ker jst nega poznam sam pod imenom Matjaž E.) ... in takrat mi je biu model enkraten ... zdej, ko mi je moški spustu negovo plato, ker je njegov brat G-jev fan, mi pa nekak ne potegne ... mogoče kak komad, sam glede na to, da mi njegova regija ne leži ravno, ga ne morem poslušat ... po pravici povedano, mi gre vso to pluvanje čez sistem že počasi na **** in si raj zavrtim Čarobnuu frulu al pa Lovce na šubare, ker je pouhn smeha ... že tko te z vseh strani bombandirajo s problematiko, pol greš pa še na party, pa ti vsak qrac k ma pou minute časa, nabija o tem, v kakem dreku je Slovenija ... hvala, vem! ...
ne vem, osebno si raje zavrtim rap bivše republike, ki sm ga v zadnjih štirih letih dodobra spoznala in un n'toko z unim njegovim zanemarjenim videzom in brezveznim nakladanjem, ne seže nobenmu tut do umazanije za nohtom ... njemu bi raj dala milo kot pa mikrofon ... pa brez zamere :?
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 22. Mar. 2006 17:49

najbrz ma... smo ga dans ob macku vidle z eno se objetga spehajat... :D
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 23. Mar. 2006 2:39

Ahahaa milo N'Tokotu :D :D Joj jst sm bla tok zalublena vanga v tretjem letniku gimnazije :hearts: :D :D Ja sam res mal razčupan deluje, ampak men je to glih kul. K se ne gre nezga wonabi reprja in si gre prec glavo na ćelavo brit, ampak ostaja zvest sebi. Tko k se je vedno oblaču in obnašal in se ne pusti predalčkat. Ma car je, res, kar se tiče besedil :cool:
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 23. Mar. 2006 2:41

Sam model prou mori z besedili. Dobr, prej morš vzet ovitek iz cdja pa lepo prebrat pa premislt.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov