Slovenska rap scena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
~NIA~ napisal/-a:echob rulzz tut kt osebe so čist odpičeni
Jaaa, Echobe je zakon On je edini k mi je uredu od tehih naših (wannabe) reprčkov. Sploh ma pa take fore, da umiraš od smeha pol še cel dan
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men se pa zdi nasa raperska scena prav v redu.
Ceprav nisem ne vem kaksna raparka, so mi doloceni komadi pri srcu in se mi zdijo v redu.
TRKAJ ma ene par kul komadov. Odštevanje, Vse kar mam, Dihi, Rapam kot govorim
KLEMEN KLEMEN mi je sploh super. Pa Trnovcan je Mi ma fajn glas, facko, sem ga imela priloznost spoznat.
ALI ENa smo poslusali v osnovni soli. Njegov burek je zazigal
NIKOLOVSKI - poznam samo tisti komad, ki se vrti po tv postajah..."to ni svet"...neki? Mi je tudi simpaticen.
6PACK ma tudi nekaj poslusljivih komadov. N1 Zena, Joj...itd...
KOCKA - najprej to. Niso vsi iz Kranjske Gore. Ne vem koliko jih sicer poznate, ampak pri teh fantih res nimam obcutka, da se gredo neke gangsterje ( nasprotno, chorchyp je najbolj prijazno bitje na svetu ).
Ne vem no...men se zdijo fajn fantje.
Ceprav nisem ne vem kaksna raparka, so mi doloceni komadi pri srcu in se mi zdijo v redu.
TRKAJ ma ene par kul komadov. Odštevanje, Vse kar mam, Dihi, Rapam kot govorim
KLEMEN KLEMEN mi je sploh super. Pa Trnovcan je Mi ma fajn glas, facko, sem ga imela priloznost spoznat.
ALI ENa smo poslusali v osnovni soli. Njegov burek je zazigal
NIKOLOVSKI - poznam samo tisti komad, ki se vrti po tv postajah..."to ni svet"...neki? Mi je tudi simpaticen.
6PACK ma tudi nekaj poslusljivih komadov. N1 Zena, Joj...itd...
KOCKA - najprej to. Niso vsi iz Kranjske Gore. Ne vem koliko jih sicer poznate, ampak pri teh fantih res nimam obcutka, da se gredo neke gangsterje ( nasprotno, chorchyp je najbolj prijazno bitje na svetu ).
Ne vem no...men se zdijo fajn fantje.
- norci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
1.lepo je da se pr glasbenikih ocenjuje izgled in ne njihova glasba.
2. da ne zaidem s topica... Zlatko RULEZ!!!!
dragi sofia83 in bejbika...
nikolovski tuki... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
No me veseli, da ste me opazle, sam...
žau mi je, da pa jst nism opazu vaju.
vsaj tok me nista impresionirali, da bi pristopu in zacel pogovor z vama.
Mogoče pa nism biu jst, ker nimam karo majce z rdečimi črtami.
mogoče pa jst ne vem, kaj je karo?!
kdo bi vedu...
drugač iskreno upam, da vedve niste dve črnolasi punci,
kere sta res hudi(men edine v lj to poletje),
ker bom v tem primeru iskreno razočaran.
ISKRENO razočaran!!!!
no kakorkoli, bejbika, jst pa ti na WCju?
sam ni pene punce, z leti boste razumele
2. da ne zaidem s topica... Zlatko RULEZ!!!!
dragi sofia83 in bejbika...
nikolovski tuki... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
No me veseli, da ste me opazle, sam...
žau mi je, da pa jst nism opazu vaju.
vsaj tok me nista impresionirali, da bi pristopu in zacel pogovor z vama.
Mogoče pa nism biu jst, ker nimam karo majce z rdečimi črtami.
mogoče pa jst ne vem, kaj je karo?!
kdo bi vedu...
drugač iskreno upam, da vedve niste dve črnolasi punci,
kere sta res hudi(men edine v lj to poletje),
ker bom v tem primeru iskreno razočaran.
ISKRENO razočaran!!!!
no kakorkoli, bejbika, jst pa ti na WCju?
sam ni pene punce, z leti boste razumele
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Ne mooooorem se zadržat, pa da se jebeš: na tvojo pridružitev Cosmotu (seveda če si res Nikolovski in ne nek njegov osnovnošolski grupie).
Branje ti pa ne gre glih od rok, ane? Sej z leti se boš že nauču Men v prvem planu sploh nisi všeč kot reper, še manj pa kot liričar, kar sem tud argumentirala. Da ne govorimo o tvoji nikakvi personi in nekem ufuravanju po televiziji. Oranž brćice so tuki še najmanjši problem.
Ampak, then again, kaj jst vem, bolj da se držim naše babje teme (ker druzga itak nismo sposobne komentirat) - tvoja karo srajca je pa res
Branje ti pa ne gre glih od rok, ane? Sej z leti se boš že nauču Men v prvem planu sploh nisi všeč kot reper, še manj pa kot liričar, kar sem tud argumentirala. Da ne govorimo o tvoji nikakvi personi in nekem ufuravanju po televiziji. Oranž brćice so tuki še najmanjši problem.
Ampak, then again, kaj jst vem, bolj da se držim naše babje teme (ker druzga itak nismo sposobne komentirat) - tvoja karo srajca je pa res
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
lol, ko mi je dans zofi rekla, da si komentiru, si nism mogla kej, da ne uletim takoj k dam pridm na forum in prečekiram tvoj post ... ne morš niko no ... peeezda raj bi naju za ramo potreplal sred boema, ko si padu v kolegičine joške, pa bi se ob peru pogovoril o tvojih problemih povezanih z modo, ker se na to mi2 najbolj spoznava ... koke, ni kej ... in hani, karo + šuškava šajni trenirka pa vonabi policajski špegli stil Eddie Murphy Policaj iz BH 1.del ... lol? ... ne furat neki, kar močno misliš, da ti paše ... no, če bi bil tok oh in sploh hud, pol bi meu kero pi*kico, ki bi ti znala svetovat kaj in kako se oblečt ...
jaaaaaa, vidš razlika med nama je v tem, da sm se jst na norce registrirala zato, da sm vajine fotke dol vzela, ker sta mi extrema, ni kej
ne, zlatko ne rula ... ingliš stajl, pa neki žestoki momak sa ulica Beograda ... nenene ... norci dragi, tole vaše posiljevanje majka ni rap ...
pa še neki ... z Zofi sva NAJBOLJ HUDI KOKI, kar jih naša bela Ljubljana premore ... pa še prokleti intelektualki ... tako, da najprej kako knjigico preberi, da si boš utrdil besedni zaklad, pol pa se lahko naprej pogovarjamo .. a plov?
sam še zmer ne morm vrjet, da smo tebe, s.z. repeja tok znervirale, da si se šou prjavt na forum ... tenk ju, polepšu si mi dan ... ma kaki dan, ceu mesec ...
nikec, ko se naslednič vidiva pred WCjem, te bom za rokav pocukala ... sam pazi, da nau Ćelavi stal za mano ... zna bit zajebana situacija
jaaaaaa, vidš razlika med nama je v tem, da sm se jst na norce registrirala zato, da sm vajine fotke dol vzela, ker sta mi extrema, ni kej
ne, zlatko ne rula ... ingliš stajl, pa neki žestoki momak sa ulica Beograda ... nenene ... norci dragi, tole vaše posiljevanje majka ni rap ...
pa še neki ... z Zofi sva NAJBOLJ HUDI KOKI, kar jih naša bela Ljubljana premore ... pa še prokleti intelektualki ... tako, da najprej kako knjigico preberi, da si boš utrdil besedni zaklad, pol pa se lahko naprej pogovarjamo .. a plov?
sam še zmer ne morm vrjet, da smo tebe, s.z. repeja tok znervirale, da si se šou prjavt na forum ... tenk ju, polepšu si mi dan ... ma kaki dan, ceu mesec ...
nikec, ko se naslednič vidiva pred WCjem, te bom za rokav pocukala ... sam pazi, da nau Ćelavi stal za mano ... zna bit zajebana situacija
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
*purple bitch* napisal/-a:bejbika napisal/-a:pa še neki ... z Zofi sva NAJBOLJ HUDI KOKI, kar jih naša bela Ljubljana premore ...
kera optimistka
kjera optimistka, to je resnica!!!
Drugač pa Niko žešče zajebani repar tista kombinacija je bla čist nikakva tok da če boš rabu pomoč pošl zs ni hudiča da ti ne bi kje boljših cunj najdla pa se mi zdi da bi tud pr kakšnemu besedilu ti znala bolš pomagat čeprov nimam pol kurca pojma o vašemu žeščemu repu!
Bejbi al pa če bi mu čelavi pomagu,a?
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Zofi pa Bejbi svaka čast ... Če pa zdjle nism umrla od smeha pol pa nikol ne bom ...
Men se zdi, da se brćiko mal nazaj drži pa sam noče priznat kako mu je zanč dih zastav, k nas je vidu ... Al ga je pa naša lepota tttooookkkk zaslepila, da ni bil čist prepričan al sanja al je res ...
hahahhahahahhaa punce z leti bosta razumele ... wawawawahahhahahahahahhahahahahahah ... ne moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm prebolet tega stavka!!!!
Drgač pa en SSKJ u roke fant pol pa pisat po forumih ...
Men se zdi, da se brćiko mal nazaj drži pa sam noče priznat kako mu je zanč dih zastav, k nas je vidu ... Al ga je pa naša lepota tttooookkkk zaslepila, da ni bil čist prepričan al sanja al je res ...
hahahhahahahhaa punce z leti bosta razumele ... wawawawahahhahahahahahhahahahahahah ... ne moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm prebolet tega stavka!!!!
Drgač pa en SSKJ u roke fant pol pa pisat po forumih ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
kiki* napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:bejbika napisal/-a:pa še neki ... z Zofi sva NAJBOLJ HUDI KOKI, kar jih naša bela Ljubljana premore ...
kera optimistka
kjera optimistka, to je resnica!!!
Drugač pa Niko žešče zajebani repar tista kombinacija je bla čist nikakva tok da če boš rabu pomoč pošl zs ni hudiča da ti ne bi kje boljših cunj najdla pa se mi zdi da bi tud pr kakšnemu besedilu ti znala bolš pomagat čeprov nimam pol kurca pojma o vašemu žeščemu repu!
Bejbi al pa če bi mu čelavi pomagu,a?
hahaha purple nažalost je res ...
ej kiki, trkaja je že odgnal, pa bo tut nika ... sej največ fora je pa v tem, da se modela poznata ... sam se ga pomoje boji k hudiča ... haha 3-delna omara ...
Ty ... najini sliki sta zihr na forumu ... sam potrudt se je treba z iskanjem ... sam, vsaj jst, sm močno nefotogenična, tko da če me ne vidš v živo, je škoda zgublat besed
tiasha ... pust človeku čas, da skp z unimi vele umi z norcev sestavjo en pameten post, ki bo vsaj približno napisan v (pravilni) slovenščini ...
aja še to ... nikec dragi (sori, ker te kličem ljubkovalno, stara navada) ... če pač ne maramo tvoje muzke, pa izgleda, res ni treba napada udart po našem videzu ... ko vidiš, pol komentiri, a je tko? sam se mi zdi, da bi bil odgovor isti ... pa ne zato, da bi bli mi2 dva šusa od babe, ampak zgolj zarad tvojga ega ...
pis stari, pa deli kar ti sede ... pa nauči se sprejet kritiko :bussi:
- norci
- Sramežljivka
sej je u redu punce...
men je mal dolgcas, pa sm si reku, da moram...
no lepo da vam ne manjka samozavesti, sam lepota>... ni povezana z zunanjosto
in vedve s svojimi posti niste lepe niti mal...(pa ne zato ker mene napadate)
drugac vm pa ega RES ne manka!!!! Mislm... morte bit pa REEEEES polne sebe, da se pocutte da ste omajale mojo samozavest. Hude, hude...
zaenkrat še vem kdo sm in ve ste DALEČ od tega, da bi mi lahko zagrenile zivljenje.
He he... sorry glede mojga okusa, sam jst sm res mnenja da obleka ne dela človeka.
Blo bi lepo, če bi to tud ve razumele...
sam ni pene... še velik sončnih zahodov vs čaka... mogoče boste en dan vidle, da ni vasa zunanjost edina pomembna stvar. pojutršnm boste stare in grde
sej sm navajn da ma folk tok predispozicij da jim ne morš povedat nč novga,
tko da ne prčakujem, da bojo besede nardile vtis na vs in boste bogatejse za ... karkoli ze.
Kar se pa tiče josk od vasih kolegic je pa taka zadeva... zau mi je da ve nimate takih da prvabjo pozornost. Mogoče bi si vs pol zapomnu! In Dare RD gleda joške!!!! Če so lepe so lepe.
Če pa puncam to ni všeč, pa nej jih ne kazejo.
tata dare
PS: pa kot sm reku, če niste dve črnolasi pol sta daleč od: NAJBOLJ HUDIH KOK, kar jih naša bela Ljubljana premore!
sam ste pa skor simpatični.
men je mal dolgcas, pa sm si reku, da moram...
no lepo da vam ne manjka samozavesti, sam lepota>... ni povezana z zunanjosto
in vedve s svojimi posti niste lepe niti mal...(pa ne zato ker mene napadate)
drugac vm pa ega RES ne manka!!!! Mislm... morte bit pa REEEEES polne sebe, da se pocutte da ste omajale mojo samozavest. Hude, hude...
zaenkrat še vem kdo sm in ve ste DALEČ od tega, da bi mi lahko zagrenile zivljenje.
He he... sorry glede mojga okusa, sam jst sm res mnenja da obleka ne dela človeka.
Blo bi lepo, če bi to tud ve razumele...
sam ni pene... še velik sončnih zahodov vs čaka... mogoče boste en dan vidle, da ni vasa zunanjost edina pomembna stvar. pojutršnm boste stare in grde
sej sm navajn da ma folk tok predispozicij da jim ne morš povedat nč novga,
tko da ne prčakujem, da bojo besede nardile vtis na vs in boste bogatejse za ... karkoli ze.
Kar se pa tiče josk od vasih kolegic je pa taka zadeva... zau mi je da ve nimate takih da prvabjo pozornost. Mogoče bi si vs pol zapomnu! In Dare RD gleda joške!!!! Če so lepe so lepe.
Če pa puncam to ni všeč, pa nej jih ne kazejo.
tata dare
PS: pa kot sm reku, če niste dve črnolasi pol sta daleč od: NAJBOLJ HUDIH KOK, kar jih naša bela Ljubljana premore!
sam ste pa skor simpatični.
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
se ti ne zdi da si v bistvu sam zase napisu ta post? ker če ne bi gledu tok na zunanjost sebe id drugih se ne bi šetu cel dan po plaži v Lj pa se nastavlu kao kok sm lep lejte me, lejte me... pa da ti je to edino delo da čekiraš bejbe ker očitno si že vse če sta ti sam dve hudi...ti že veš!
tok da, kdo more mal delat na tem da zunanjost ni vse?! sej se vidi v tvojih besedilih, tok da upam da boš TI zašteku pa mal na seb delu...
tok da, kdo more mal delat na tem da zunanjost ni vse?! sej se vidi v tvojih besedilih, tok da upam da boš TI zašteku pa mal na seb delu...
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
No, jst čist vzamem nazaj komentarje o brćicah in karo srajčki
Kar se pa tiče komentarjev glede njegovga ustvarjanja, pa od tega ne odstopam. Kot artist bi mogu sprejet vsaj približno argumentirane kritike, ne se pa tle neki kregat k en nedorasel mulo. Verjamem pa, da je težko slišat neki slabga o seb, sam sej te čaka še velik sončnih zahodov ...
Kar se pa tiče komentarjev glede njegovga ustvarjanja, pa od tega ne odstopam. Kot artist bi mogu sprejet vsaj približno argumentirane kritike, ne se pa tle neki kregat k en nedorasel mulo. Verjamem pa, da je težko slišat neki slabga o seb, sam sej te čaka še velik sončnih zahodov ...
- norci
- Sramežljivka
kot artist se zavedam, da moja glasba ni vsem všeč...
tok zagovedan pa (še) nism, da bi zahtevu da o moji glasbi vsi govorijo kot da je naj naj...
sam. kritika v tem primeru je odraz tvojega mnenja,
kar pa ne pomeni da tvoje mnenje odraža resnično stanje.
1000 ljudi 1000 okusov...
sorry lyla ne bom več...
lep dan želim vsem...
gremo novim dogodivščinam nasproti...
tok zagovedan pa (še) nism, da bi zahtevu da o moji glasbi vsi govorijo kot da je naj naj...
sam. kritika v tem primeru je odraz tvojega mnenja,
kar pa ne pomeni da tvoje mnenje odraža resnično stanje.
1000 ljudi 1000 okusov...
sorry lyla ne bom več...
lep dan želim vsem...
gremo novim dogodivščinam nasproti...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov