Slovenska rap scena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
spellca napisal/-a:bejbika napisal/-a:pa kok u qrcu živijo (ja, karl majca je 20k ... če nimaš za kruh, jebote ka maš pol KK majco pa adidaske za 25k) ...
OT: ne vem kje si ti to vidla, sam od KK majca ziher ne stane 20k. Mogoče je bla tok pred 10 leti ko ga je 2Pac nosu. Dons Karl Kani-ja furajo sam fejkerji, v ZDA se ga pa sploh ne dobi več. Pa tud Adidaske majo sam fejkerji. Tisti k furajo taprav rap stil, majo najkice air force al pa jordanke oz. kej podobnega.
ok (pozabla ime in nevem če še obstaja) v centru v podhodu enem naprej preden zaviješ proti asu, je bla štcuna oz. je še, k so mel po*ukano majco s kratkimi rokavi-reparsko za 20 kosov oz. še več.da ne govorim o cenah puloverjev
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
*purple bitch* napisal/-a:ok (pozabla ime in nevem če še obstaja) v centru v podhodu enem naprej preden zaviješ proti asu, je bla štcuna oz. je še, k so mel po*ukano majco s kratkimi rokavi-reparsko za 20 kosov oz. še več.da ne govorim o cenah puloverjev
Mislš najbrž One way, ampak kr ena majca zihr ni bla 20 čukov...je mogla bit že dobra
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
sofia83 napisal/-a:Ojoj, komentar Nikolovskeganikolovski napisal/-a:sam neki pa še dam tem puncam...
ker sm pomislu namreč na eno stvar...
nekatere izmed teh punc morjo bit hudo LEPE!!!
Res HUDO LEPE!!!
A tko zgleda, stric Niko, k ti zmanjka besed Bejbika, to je zihr nate letel, ker pač ne more prebolet "oranžnih brćic"
Niko sej me poznaš ... una, k ji skoz se neki nasmihaš ... no, vidš, a sm huda al ne
spellca: govorim o SLO reperjih ... in večina jih fura adidaske ... nažalost ... pa niso nobeni fejkerji ... kaj pa se v ZDA fura, mi je pa vseeno ... tut hudi reperji furajo adidas ... sam ostajam na Slovenskem ... pol najbolj da fantovega brata, k ve o sLO repu več kot pou slovenije skupi, rečm da je fejker, ker fura adidas ... dejte ga no srt ... pa pejt prosim v Hip Hop store pa si oglej cene ... moj model nos Converske ... pa je žešći reper ... glede tega se tok ne strinjam s tabo, da konc ... fora je v glavi, pa ni važn kaj nosš ... ja, adidaske so zame še zmer N1 šuhi za reperje ... run dmc so začeli z oldskul adidaskami in od takrat so zame adidaske najpomembnejši del hip hop kulture ... pa fejkerji nosjo tut air force, če še ne veš ... važn je kaj ti repaš, za koga repaš, pa kvaliteto repa ... pa ni važn kaj furaš ... pa važn je kaj poslušaš, pa zakaj poslušaš ... ni fora hip hop kulture sam v tem, kake cote nosš ... poanta je v tem kako jih nosš in zakaj jih nosš ... pač jst furam stvari k men sedejo, pa mi lahk vsak reče da sm fejker, ker mam adidaske ... in se obrnem in nasmehnem ... ker me to tut mal ne takne ... je pa res, da se mulci napicanijo s pouhn enga šita in majo na seb za 100k robe, pa pride na parti, pa mi pol repa ceu komad od 50centa ... give me a brake
no, spoznala sm se še z enim reperjem(prek CDjke), za katerega prej nisem vedela in svaka čast Štajercem za take reperje pa komaj čakam en hud rap koncert kakih Slovencev (pa brez kakih norcev prosim ... ok ok Zlatko lahk pride) ... waaaaaa
- duh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
bejbika napisal/-a:jeeeeeeeeeeeee moja tema ... jeeee
o tem sm jst nekje že govorila ... no, bom še enkrat
nikolovski - men je on že vizualno en velik polom, pol pa še odpre tist oranžn gobček, pol pa konc ...
N'Toko - to njegovo furanje na rastafarijance ... tudi njegov stil zelo spominja na boba marleya ... dost zatežena muzka ... ne vem, mene N'toko ni prepričal, ko smo bli v gali hali smo igral nogomet namest poslušal n'toka ... mori mi ...
Da II Deuce feat. Zlatko - a lahko no? pa ke vi živite? v harlemu? state island? ja, uuu v fensi delu fužin ... vam je pa težko ... jebeni reperji brez keša hodjo okol v prekleto dragih cunah po mi pa repa o revščini ... jaaa, my life ... uuu sej res ... pa o pi*kah se veliko repa ... jah, nažalost poznam eno tvojih bivših in je res "huda" ... jok
Kocka - ... še eni taf gajsi ... sam te so pa iz druzga geta ... s kranske gore ... čeprou te se dost furajo na ameriški stil, pa na začetku so bli hudi, ko so sodeloval še s Kosto, zdej pa se furajo na 50 centa ... spominjajo pa na backtreet boyse ...
Murat&Jose - jst sm sicer čist zalublena v Josea, ampak sta tipa tok soft ... preveč ... tut kaka kletvica more da pade ... sej to je rap, ne pa koncert Simone Weiss
Klemen na kvadrat - hahaha, edino k je dobr pr nem je negou fejk uč
SamoBoris - anonimni + Kosta + Brodii ... joj men so oni tok dobri ... Kosta mi je en boljših ... pa še repu mi je na obletnici ... zakaj kosta? vsak, ki hoče slišat kak dobr rap komad, nej si zavrti EP Riilah al pa B.I.Z. ... res, kosta zna ... ma en specifičen glas ... rime mu tečejo k namazane ... brez raznih pluvanj kot pri Pupiju ... SamoBoris je dost hud, o brodiiju bo pa uršy kej več povedala k ga pozna
plan B ... jaaa hud videospot ... sam supsa ne maram in ne maram njegovih izdelkou ... tko da ...
laganeeeeeeeee ... najboljši neljubljančan ever!!!!!!! ... obožujem gaaa!!! že sto let ... model ma tak glas, da te zmanka ...
valterap + unknown ... respekt
uuu upam, da nism nč oziroma nikogar pozabila
aa trkaj!! ... jst umiram k ga poslušam ... jjjjjjjjjjst biiiii ... loool ... dobr je to, da tak jeclač ne repa pa jecla hkrati ... bi biu hec ... sam mogoče mal preveč nerazločno rape ... je pa res najhitrejši lomilec rim
6pack ... ja no ... je kr prebavljiv ... pa še z veleja je
zdej so pa vsi ... upam
ja tko je ... slovenska rap scena ma kr neki obetajočih podmladkom, ampak ker le-ti nimajo nobenega bekapa, ne morjo uspet ... na open majkih se da slišat kr neki konkretnih komadou, pa na freestyle-u tut, a mi je žal, da se več mladih, neuveljavljenih reperjev ne prijavi in tudi od organizatorjev je zelo nepravično, da dajo na takih betlih, kjer nej bi se iskalo mlade pevce, pustijo, da se prijavijo že v javnosti dosti poznani glasbeniki ... wrong!
V skor vsem bi se lahk strinju s tabo sam DAIIDEUCE sta men h00da vsaj agresijo zganjata pa pac oba poznam........
OK trkaj prosm skrij se isto Nikolovski pa Kocka............
N'Toko ma tko nadlezn glas d te srt prime fnt ma res talent sam glas.....
Medz'l ga pa tut rula............
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
ja se čist strinjam s tabo, da je važn kaj maš ti v glavi. sej jst sm sam o cotah govorila, nč v povezavi s slo rapom, ki ga tud nimam namena komentirat. ja run dmc so začel z oldskool adidaskami, tko k je tupac furu karl kani. sam moda gre naprej a veš, to sm jst hotla povedat. sej jst nimam nč proti adidaskam, so mi ble tud kul pred leti, sam zdej jih pa 3/4 lublane fura in to ni več to, če veš kaj mislm. če jst vidm enga modela, k je oblečen v akademiks na primer, pa spodi adidas superstar, mi sploh ne bo potegnu. če je pa oblečen v karla kanija al pa kej podobnega, ma pa zarad mene lohk tud all starke. sicer pa vsak fura kar mu sede, pa jst sm sam svoje mnenje o cotah povedala.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no jst sicer ne poznam kej preveč teh piđam pa ntokov, sam loh pa rečem da kšna kocka k se majo za ful hude reperje--adijo!res so dosadni s tistimi najk mikicami in hlačami in vsem stilom, pa še komade majo kr ene brezvezne..če ne mi je pa všeč trkajči--pa še lepe učke ma pa doša je tud fajn-sicer nevem kako rapa, je pa fejst za pogledat in da se še mal pohvalm živi zraven mene jeeej
aja pa klemenklemen tud ni slab, sam je že počas brez domišljije..
aja pa klemenklemen tud ni slab, sam je že počas brez domišljije..
- bejbika
- Cosmopolitanka
sofia83 napisal/-a:Ojoj, komentar Nikolovskeganikolovski napisal/-a:sam neki pa še dam tem puncam...
ker sm pomislu namreč na eno stvar...
nekatere izmed teh punc morjo bit hudo LEPE!!!
Res HUDO LEPE!!!
A tko zgleda, stric Niko, k ti zmanjka besed Bejbika, to je zihr nate letel, ker pač ne more prebolet "oranžnih brćic"
tole moram spet kometirat, ker smo se skor uscale, ko se je model resno ustavu pred našo mizo in nam poziru ... a ti je zdej jasno kere smo? pismo, zgleda tanajhuj bejbe v lublani, ker tisto tvoje poziranje je bilo pa kapo dol ... sori reperji, ampak šuškava svetleča trenirka pač NI IN, pa kokrkol obneš ... pa Niko, karo majca z rdečimi črtami? nenene, rdeča pa oranžna ne gresta skup ...
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Pol se je pa še ene dvakrat sprehodil mim Bejbika mu je že hotla rečt, da če se še enkrat srečamo, da časti pivo Faking pozer ej
Ma Niko ga rula, smo vsaj mele popoldan poln smeha
Drgač pa prejšnjič sem slučajno naletela na plato od Triiipla in je bla res smeha polna hiša Okej, sej otroku niti puhek še ni pognal, pa ne vem, če je že iz osnovne šole pršou, sam tok neumne muske pa že dolg ne ... In wtf je z obsesijo s Saško Lendero?
Ma Niko ga rula, smo vsaj mele popoldan poln smeha
Drgač pa prejšnjič sem slučajno naletela na plato od Triiipla in je bla res smeha polna hiša Okej, sej otroku niti puhek še ni pognal, pa ne vem, če je že iz osnovne šole pršou, sam tok neumne muske pa že dolg ne ... In wtf je z obsesijo s Saško Lendero?
- bejbika
- Cosmopolitanka
LyLa napisal/-a:Jao kokoši, kva ste žleht
Tle se nastavljate bogim revčkom, da so čist zmedeni pol ... se bo še kdo poškodvou ponesreč
Bejbika, tebe bo pa ćelavi čez kolen dau, če se boš tko koketno obnašala
čelavi za tole vse ve ... pa on to ve že od hip hop festivala, ker me je Niko že takrat skor sred moškega WCja naskoču ... hvala bogu, da ga je Jose odgnal ... ne, ni biu Jose, ampak en reper, sam ne vem ker ... matr me je pazu ... jah kaj čm, če se mi pa ne morjo upret
kot prvo se mu je nastavlala kiki, ker mene je lahko sam v hrbet gledu ... al pa tiasha s svojim globokim dekoltejem ... tko da šššššš, zarad mene se že nau ubou ...
aaaaaa komi čakam, da da laganeeeeeeeeeee vn plato, ker jst sm že čist nestrpna ...
včer sm bla pa vsa stoplena k sm vidal videospot yoyocuts z josejem notr ... matr je lep, pa še mal je dobu lepo polno obliko ... vse bolj je mojmu podobn v kilaži ... sam je pa komad kr neki no ... res sm razočarana ... tole pa res ne bi blo treba v Londonu delat, ker ti pomoje Jani od atomikov boljš komad napiše ... beeeed
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
bejbika napisal/-a:LyLa napisal/-a:Jao kokoši, kva ste žleht
Tle se nastavljate bogim revčkom, da so čist zmedeni pol ... se bo še kdo poškodvou ponesreč
Bejbika, tebe bo pa ćelavi čez kolen dau, če se boš tko koketno obnašala
čelavi za tole vse ve ... pa on to ve že od hip hop festivala, ker me je Niko že takrat skor sred moškega WCja naskoču ... hvala bogu, da ga je Jose odgnal ... ne, ni biu Jose, ampak en reper, sam ne vem ker ... matr me je pazu ... jah kaj čm, če se mi pa ne morjo upret
kot prvo se mu je nastavlala kiki, ker mene je lahko sam v hrbet gledu ... al pa tiasha s svojim globokim dekoltejem ... tko da šššššš, zarad mene se že nau ubou ...aaaaaa komi čakam, da da laganeeeeeeeeeee vn plato, ker jst sm že čist nestrpna ...
včer sm bla pa vsa stoplena k sm vidal videospot yoyocuts z josejem notr ... matr je lep, pa še mal je dobu lepo polno obliko ... vse bolj je mojmu podobn v kilaži ... sam je pa komad kr neki no ... res sm razočarana ... tole pa res ne bi blo treba v Londonu delat, ker ti pomoje Jani od atomikov boljš komad napiše ... beeeed
ahhahahahhaha ti pa si ...
Aja pa men se zdi, da bi mogle tejle temi dat naslov (C)rap k tole je pa res ... ne joke sej se hecam, da me nau zdej Ula k je cela fenica eneparkrat s torbico po betici ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- bejbika
- Cosmopolitanka
joj Jožek to pa ni lepo no .. ta teta pa res ni lepa ... ajoj, a si jo uvozu iz Londona? ... razočarao si me ... ni čudno, da mi je bajši reku, da nimam šans pr nem ... zdej vem zakaj ne ... mična gospodična, pa porejeni Jose ... tko prbližno kot če bi naju sliku ... ok, men je še zmer šekši
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov