jeeeeeeeeeeeee moja tema ... jeeee
o tem sm jst nekje že govorila ... no, bom še enkrat
nikolovski - men je on že vizualno en velik polom, pol pa še odpre tist oranžn gobček, pol pa konc ...
N'Toko - to njegovo furanje na rastafarijance ... tudi njegov stil zelo spominja na boba marleya ... dost zatežena muzka ... ne vem, mene N'toko ni prepričal, ko smo bli v gali hali smo igral nogomet namest poslušal n'toka ... mori mi ...
Da II Deuce feat. Zlatko - a lahko no? pa ke vi živite? v harlemu? state island? ja, uuu v fensi delu fužin ... vam je pa težko ... jebeni reperji brez keša hodjo okol v prekleto dragih cunah po mi pa repa o revščini ... jaaa, my life ... uuu sej res ... pa o pi*kah se veliko repa ... jah, nažalost poznam eno tvojih bivših in je res "huda" ... jok
Kocka -

... še eni taf gajsi ... sam te so pa iz druzga geta ... s kranske gore ... čeprou te se dost furajo na ameriški stil, pa na začetku so bli hudi, ko so sodeloval še s Kosto, zdej pa se furajo na 50 centa ... spominjajo pa na backtreet boyse ...
Murat&Jose - jst sm sicer čist zalublena v Josea, ampak sta tipa tok soft ... preveč ... tut kaka kletvica more da pade ... sej to je rap, ne pa koncert Simone Weiss
Klemen na kvadrat - hahaha, edino k je dobr pr nem je negou fejk uč
SamoBoris - anonimni + Kosta + Brodii ... joj men so oni tok dobri ... Kosta mi je en boljših ... pa še repu mi je na obletnici

... zakaj kosta? vsak, ki hoče slišat kak dobr rap komad, nej si zavrti EP Riilah al pa B.I.Z. ... res, kosta zna ... ma en specifičen glas ... rime mu tečejo k namazane ... brez raznih pluvanj kot pri Pupiju ... SamoBoris je dost hud,
o brodiiju bo pa uršy kej več povedala k ga pozna
plan B ... jaaa hud videospot ... sam supsa ne maram in ne maram njegovih izdelkou ... tko da ...
laganeeeeeeeee ... najboljši neljubljančan ever!!!!!!! ... obožujem gaaa!!! že sto let ... model ma tak glas, da te zmanka ...
valterap + unknown ... respekt
uuu upam, da nism nč oziroma nikogar pozabila
aa trkaj!! ... jst umiram k ga poslušam ... jjjjjjjjjjst biiiii ... loool ... dobr je to, da tak jeclač ne repa pa jecla hkrati ... bi biu hec ... sam mogoče mal preveč nerazločno rape ... je pa res najhitrejši lomilec rim
6pack ... ja no ... je kr prebavljiv ... pa še z veleja je
zdej so pa vsi ... upam
ja tko je ... slovenska rap scena ma kr neki obetajočih podmladkom, ampak ker le-ti nimajo nobenega bekapa, ne morjo uspet ... na open majkih se da slišat kr neki konkretnih komadou, pa na freestyle-u tut, a mi je žal, da se več mladih, neuveljavljenih reperjev ne prijavi in tudi od organizatorjev je zelo nepravično, da dajo na takih betlih, kjer nej bi se iskalo mlade pevce, pustijo, da se prijavijo že v javnosti dosti poznani glasbeniki ... wrong!