Slovenska rap scena

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

2Short
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a 2Short » 25. Apr. 2006 13:36

bejbika napisal/-a:ja, niko ni kej ... tip si, da dol padeš ... ;)

veste kaj je pa najbolj žalostno ... da se vsi ti mulci razburjajo, pa kok so oni ene zajebani reperji, ker pač pohajo ... uuuuu ... pa poznajo par komadov od Beyonce ... ja, lupčki, to ni rap, got it? ... pol pa DJ (ki so vsi vredni hvale, ni kej :gut:) spusti en star rap komad, ki si edini v celmu večeru zasluži naziv hip hop komad, pol pa vsi onemijo, češ sej to pa ni Nelly ... :lach:
ja, reperja ne naredi obleka ... k bi meu KK pr nas modno revijo, tko zgleda na koncertih ... pa đola ... sori ... pa za vse vas kokice, takozvane reperke ... ni treba se podrejat fantom, to nikamor ne pele ... sori :nein: :lach:

če ti mislš da sm jst tak reparčk kt si jih ti opisala, ti povem da nism.. pa še neki ti povem, HIP HOP NI muska, hip hop je kultura, rap je pa muska.. :lol: tut jst se s3njam s tabo glede tega ko današnji tako zvani raperji poznajo le Eminema in 50 Centa... noben pa ne pozna tistih "old school" raprjov, niti ne pozanjo zgodovine rapa.. no ajde.. zdej se pa od vs poslavlam.. :D :D ajde!! mejte se rade pa bo, ne?

Pa vabm tut vse na pogovor na kšn rap forum...

www.raperzen.cjb.net --> tuki se battla ;)

:!: PEACE :!:
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 25. Apr. 2006 13:53

Uffff madonca, sm vse zamudila :cry: ..... bejbika pa kva se tok kregaš..sej te bo še kap udarla....pust otročičke, nej majo svoj veselje in živjo v upanju, da so taf reprčki :D
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 25. Apr. 2006 15:15

o moj bog ... kaj res je hip hop kultura :eek: faaaak zofi zamerm k me nisi tega naućila ... :cry: ... jao, mislm da dobr vem kaj je hip hop ... hehe, sm že pou lajfa v tej sceni ...
uršy nč se ne kregamo, sam fantje ne prenesejo kritike pa ne gre jim u lajšto, da se tut dekleta, ki si baje cele dneve šminkajo/šminkamo, vejo kej v hip hopu ... plus tega majo pa probleme s komunikacijo in razumevanje oz interpretacijo postov ... in te potem obtožjo, da okol klatš, da je rap sama kletvica :roll:
uuuu 2short pozdravi svoje norce, pa nej kako pametno napišejo, ker zavijanje z očmi pa rofl nista odgovor ali komentar ... sej znate ... pa sej ste reperji :P ... kokr ste glasni, pa ste neki slabi govorci ;)
2Short
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 2Short » 25. Apr. 2006 20:09

bejbika napisal/-a:o moj bog ... kaj res je hip hop kultura :eek: faaaak zofi zamerm k me nisi tega naućila ... :cry: ... jao, mislm da dobr vem kaj je hip hop ... hehe, sm že pou lajfa v tej sceni ...
uršy nč se ne kregamo, sam fantje ne prenesejo kritike pa ne gre jim u lajšto, da se tut dekleta, ki si baje cele dneve šminkajo/šminkamo, vejo kej v hip hopu ... plus tega majo pa probleme s komunikacijo in razumevanje oz interpretacijo postov ... in te potem obtožjo, da okol klatš, da je rap sama kletvica :roll:
uuuu 2short pozdravi svoje norce, pa nej kako pametno napišejo, ker zavijanje z očmi pa rofl nista odgovor ali komentar ... sej znate ... pa sej ste reperji :P ... kokr ste glasni, pa ste neki slabi govorci ;)

jst sm pa že ceu lajf.. no.. od tretga razreda OŠ...

* www.2short.cjb.net *

www.myspace.com/tmg2short
Tiaaa<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2006
Kraj: Lj Beđigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiaaa<3 » 25. Apr. 2006 20:25

Eiii dei use ste ene pofukane pićke k nimate pojma o slo undergroundu... ztoo sam šutite mi in nehite kurcat use powrsti... splo nwm kai wm je d se greste mudelke k ne weste nč o undergroundu pogowarjat o temu... iz waših ust ni slišat nč pametnga... widdte pa sam tiste stwari k jih wrti mtv and that stile... tko da sam d mi šutite stem wašim kurcanjm... aj čaoo...
Tiaaa<3
Tiaaa<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2006
Kraj: Lj Beđigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiaaa<3 » 25. Apr. 2006 20:42

jah dj sam šuti no... kai maš ti spljoh za kurcat neki... pa o enih trinajstih letih guwort rap slušam od moiga 10ga leta... pa wem d kurcanje ludi nikamor ne prpele mugoče P***a d tipi res ne prenesejo d jih kurcaš in neki... sam kai delajo tisto in soorryyy do tm k so pršl je welik in so loh ponosni na to... in kar se mene tiče nima člowk prawice kurcat rapa pa hip hop kulture če je newe... pa tut ludi ukol sebe ne... sploh če so tok dalč pršl kt so oni... usi te slo underground raparji... zdj pa rai peite slušat besede za 800... da boste mel še koga kurcat noo... fak kai wm spljoh pomen to d čloweka k je nekam pršu skurcate... fak noo treba jih pohwalt... mah dj sploh se nom usajala weč... k nepoznate undergrounda in ga nowte okr nowte tega same hotle... hmm ja no...
Tiaaa<3
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 25. Apr. 2006 20:46

:rofl: :rofl:

Norci ste res loh ponosni na tako publiko, ja :lach:
2Short
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 2Short » 25. Apr. 2006 20:54

LyLa napisal/-a:
Tiaaa<3 napisal/-a:Eiii dei use ste ene pofukane pićke k nimate pojma o slo undergroundu... ztoo sam šutite mi in nehite kurcat use powrsti... splo nwm kai wm je d se greste mudelke k ne weste nč o undergroundu pogowarjat o temu... iz waših ust ni slišat nč pametnga... widdte pa sam tiste stwari k jih wrti mtv and that stile... tko da sam d mi šutite stem wašim kurcanjm... aj čaoo...

... pridi nazaj ko dopolneta 13 let ti in tvoj underground :D

amm... sm že neki let čez 13.. hja... drgač pa leta niso važna.. važn je to da sm že ceu lajf u rapu.. pa mi ne more noben govort glede rapa!
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 25. Apr. 2006 21:58

Js se bom poscala od smeha.... :rofl:
Resno. :lach:

Tiaaa<3 napisal/-a:... pa o enih trinajstih letih guwort rap slušam od moiga 10ga leta...

^^ Tale je bla najhujša. Lyla, js ne vem kaj ti govoriš o nekih trinajstih letih in tule brezvese napizdevaš nedoužn folk, ki že ceu žiuleje posluša rep... Kaj ne vidiš, da niso tlinajst? Ampak 15!!!

AAAAaaaa, po dolgem času me je forum spet nasmeju. :D

Drugače pa ne bom dajala izjav glede rapa in hip hop kulture, ker enostavno nimam pojma o tem, res je, da zlo rada poslušam Paca, tud par slovenskih reprčkov mi je kul... Ampakkkk, res nočem dobrikat nekomu, ki že od desetga leta posluša rap. Ni kej, tu si me pa res zmagu.

Zbogom, rapmularija, zakon ste! :rofl:
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 25. Apr. 2006 22:41

steLLcy napisal/-a:Js se bom poscala od smeha.... :rofl:
Resno. :lach:

Jst tut....sam se mormo zadržat, da se nam nau šminka pokvarla :D
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 26. Apr. 2006 9:12

jst tut skor, čeprav sem si morala vzeti 30 minut, da sm razšifirala tista 2 posta od ene jezne lubice, ki nažalost ne prenese kritike ...
jah, sori, niko ni underground ... aja, pa trkaj pa kocka tut ne ... šiiiit, a ti ste mislili, da so :eek: :eek: ... tko k bi reku, da je P. Diddy underground ... Slovenija nima nekega undergrounda ... najprej bi bilo treba it mal v šolo, da vas naučijo pisat, pa izražat, pa komentirat, ker KOKOKOKO ni komentar ... verjamem šorti, da si ti čist kul poba, ampak žalostno je to, da se spuščaš v debate, kjer ne moreš zmagat oz rataš užaljen, ko se pluva po tvojem vzorniku ... res žalostno :?

jst še zmer pravm, da je men laganeee zakon že zadnjih 6,7 let ... od kar sm ga slišala na Ebony Fantasy ... sicer ne vem kok je to nazaj, ampak model zna :gut: ... lih tko par štajarcev, ki so bli na 5 minutes of Fame na Public Enemy ... svaka čast ... Kosta mi je kul, lih tko SamoBoris, ker stza tut kot človeka odlična in Kostina plata je men ena boljših, ravno tako kot Borisova ... mam pač tak ukus ... Murat&Jose sta mi pa samo zato všeč, ker je jose nenormalno lep ... jebat ga, še vedno sem samo ženska :oops: ... drgač je pa žalostno, da ne prenesete kritike izobraženih deklet, ki mogoče o rapu in celi kulturi vedo več kot vi ... ker hip hop niso samo karl kani hlače od trenirke pa šuškava adidas mikica ... pa da o kelis frizuri ne zgublam besed ... blink, blink ;)

še eno žaljenje Tiaaa<3, pa boš tko benana, da te bo rit bolela ... ker mi nismo nobene pi**e, ampak zate gospodične!!
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 26. Apr. 2006 10:01

bejbi aleluja :respekt: :flehan:

sam še en komentar na tole zadevco...moram :)

Tiaaa..a v Sloveniji je tud underground rap?WTF..
js poslušam rap in hip hop že 7 let in ne bo pametovala neki ena ... k nas še poleg vsega še žali samo da bi izpadla kao ena ful žešća..prosm te...
Sam še neki, kokr js vem ni tle noben žalu slov.rapa sam smo povedal svoje mnenje-zato so forumi..men osebno je ameriški rap najboljši...ker so svašta preživel in verjameš da so to res doživel, k men je najbolj pomembn pr rapu besedilo in če to ni to, js nč ne morm...
ne rečm nč.. svaka čast :wink: ampak edini raperji v sloveniji k jih lahk js poslušam da ne vržem radia komu v glavo sta murat & jose.. :D :respekt: res pa je da me tud tok ne zanima slovenski rap...ampak nimam nč proti tistim ki jih..
sam ti pa nimaš pravice tuki govort da nimamo pojma o rapu in hip hop kulturi k mogoče, tko k je bejbika rekla, vemo več kot vi.. se pa ne dokazujemo neki z raznimi žalitvami ipd...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
2Short
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 2Short » 26. Apr. 2006 12:35

*Elle* napisal/-a:a v Sloveniji je tud underground rap?WTF..

ja itak da obstaja.. lol.. jst sm underground, pa še velik jih je.. sj vrjetn veš kaj to sploh pomen da nekdo fura underground rap ampak bom jst še za ostale razložu... underground MC je tist k nima založbe, ne prodaja albumov v trgovini, njegovi spoti se ne vrtijo po TV, večinoma se o njem tut ne govori po TV pa tko... underground glasbeniki ponavad prodajajo svoje albume kr tko, čez roko... v Sloveniji je velik undergrounda, ne sam rapa, tut rock in ostalo, ker je pač slovensko glasbeno tržišče zelo majhno.. ponavadi ti uspe če kdo odkrije tvoj spot na internetu in pošle to na E+, tam te pa povzdvignejo med zvezdo, ja no, v utrink.. druga možnost da pridš na sceno pa je ta, da imaš bogate starše, veze, ipd. :) PEACE :)
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 26. Apr. 2006 12:51

Ahm, Šorti, no offence, sam underground so med poznavalci priznani mcji, teb pa še manjka mal kilometrine in kvalitetnih rim, da bi se loh sam oklical za underground :wink:

FAKE (by MC 2Short)
Rap je poezija in ne kakšna bedarija,
Ki poslušala bi jo nevedna mularija,
Izkušne, flow in rime so lyricom baterija,
CD pa je Mcjova galerija.
Poleg lyrika pa pol zravn uleti še beat,
K more bit dobr da zravn zamuva vsaka rit.
Rap je besedilo iz srca in ne le mit,
Kuko pofuku si žensko ko biu si zapit,
In povrh tega je mela hudo rit.

Če rapa nimaš v duše ampak v obleki,
Si fejkr k čaka odrešitelja v meki!
Prid mal k men da te poučim
In iz tebe pravga Mcja naredim!

Kdor misl da sp Mcji zabiti glasbeniki, zlo se mot,
Kr vsa Mcjeva duša u komad zlije se not.
Pa čist tko informativno za vse froce zelene,
K o rapu nimajo blage nobene,
HIP HOP ni muska ampak kultura,
In kdor tega ne ve nima pravice da RAP style fura.
(A si slišala, bejbika :lach:)
Rap NI u dragih širokih hlačah,
In majci k je še enkrat dražja,
Kdor to misl je še en rap dojenčk,
K misl da rapa u resnici pa sam kašlja.

Ko folk me vpraša zakaj pišem besedila,
Jim odgovorim da zato, da vm povem ko kaka stvar se mi je dogodila.
Vse to kar vidte tle u mojih rimah,
Vse to sm prodobiu u poletjih, pomladih, jesenih in v zimah,
Zato v njih lahko vidte ceu moj življenje in vsako moje mnenje.
Besedil ne pišm za vs ampak zase,
In če mi boš težiu, zdissu te bom prase,
Posneu bom komad k o tebi bo govoru,
Takrt boš vidu, k jst ti bom zamoru,
Zato zdej te opozarjam
In za svoja dejanje ne odgovarjam.
Sam če mi pa boš težiu,
Med izobčence te bom odbiu!

K to moje besedilo
Zadane te k mamilo
Moje misli ukol letijo
Popelje te u drugo dimenzijo
Ni fekrjow ni kmetov
In pudobnih super manov
Misljo d znajo
A ubistwu dušo prudajo
Js to kar delam delam z dušo in na to sm punosm
Nikol k en playa se ukol ne nosm
Ker to kar prhaja prhaja iz srca
In ta rima nebo bla puzablena
Pr nekomu bo ustala
Mesto u srcu poiskala
Mugoče komu kei weč bo dala
In če ta člowk si ti
Puslušu si kumad in zrawn uči zapru si
Nei te nč ne skrbi
To kar jst začeu sm, enkat to nadaljevov boš tut ti.

Pa brez zamere ... Deli še naprej, kar te veseli, sam dej se še mal bol osredotoč na rime, no :wink:

Si pa kjut mali :D :D
2Short
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 2Short » 26. Apr. 2006 12:56

sofia83 napisal/-a:Ahm, Šorti, no offence, sam underground so med poznavalci priznani mcji, teb pa še manjka mal kilometrine in kvalitetnih rim, da bi se loh sam oklical za underground :wink:

FAKE (by MC 2Short)
Rap je poezija in ne kakšna bedarija,
Ki poslušala bi jo nevedna mularija,
Izkušne, flow in rime so lyricom baterija,
CD pa je Mcjova galerija.
Poleg lyrika pa pol zravn uleti še beat,
K more bit dobr da zravn zamuva vsaka rit.
Rap je besedilo iz srca in ne le mit,
Kuko pofuku si žensko ko biu si zapit,
In povrh tega je mela hudo rit.

Kdor misl da sp Mcji zabiti glasbeniki, zlo se mot,
Kr vsa Mcjeva duša u komad zlije se not.
Pa čist tko informativno za vse froce zelene,
K o rapu nimajo blage nobene,
HIP HOP ni muska ampak kultura,
In kdor tega ne ve nima pravice da RAP style fura.
(A si slišala, bejbika :lach:)
Rap NI u dragih širokih hlačah,
In majci k je še enkrat dražja,
Kdor to misl je še en rap dojenčk,
K misl da rapa u resnici pa sam kašlja.

Ko folk me vpraša zakaj pišem besedila,
Jim odgovorim da zato, da vm povem ko kaka stvar se mi je dogodila.
Vse to kar vidte tle u mojih rimah,
Vse to sm prodobiu u poletjih, pomladih, jesenih in v zimah,
Zato v njih lahko vidte ceu moj življenje in vsako moje mnenje.
Besedil ne pišm za vs ampak zase,
In če mi boš težiu, zdissu te bom prase,
Posneu bom komad k o tebi bo govoru,
Takrt boš vidu, k jst ti bom zamoru,
Zato zdej te opozarjam
In za svoja dejanje ne odgovarjam.
Sam če mi pa boš težiu,
Med izobčence te bom odbiu!

K to moje besedilo
Zadane te k mamilo
Moje misli ukol letijo
Popelje te u drugo dimenzijo
Ni fekrjow ni kmetov
In pudobnih super manov
Misljo d znajo
A ubistwu dušo prudajo
Js to kar delam delam z dušo in na to sm punosm
Nikol k en playa se ukol ne nosm
Ker to kar prhaja prhaja iz srca
In ta rima nebo bla puzablena
Pr nekomu bo ustala
Mesto u srcu poiskala
Mugoče komu kei weč bo dala
In če ta člowk si ti
Puslušu si kumad in zrawn uči zapru si
Nei te nč ne skrbi
To kar jst začeu sm, enkat to nadaljevov boš tut ti.

Pa brez zamere ... Deli še naprej, kar te veseli, sam dej se še mal bol osredotoč na rime, no :wink:

Si pa kjut mali :D :D

dj mi povej kaj je narobe z rimami?? res je da so mal šolske.. ampak to spljoh nima veze.. :lol:

-----------------------------------------------------------------
sofia83 napisal/-a:si pa kjut mali :D :D

:razz: hvala...

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov