Seznam želja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Haha, Keepsake, lepo je biti skromen
Uu, jz bi tut. Ne rabim tolko, ampak sem danes enga hudga vidla, pa bi ga mela. Tko da to je ena želja. Drugače pa hmmm ... dobim neki, česar sploh nisem prčakvala, tko da bo to več kot dovolj. Je že na poti iz UK. Happy happy happy me.
Če bi pa ti trije možički zadeli na lotu, bi blo pa fajn dobi tut še zgoraj omenjeno trenirko, en pošten fotkič, toplo bundico za na sneg, kšn kjut zimski šal, en res luškan hoody (tega si bom mejbi sama počastila), novo opremo za bordat, longiča (zdej lih enga na ebayu gledam, sam pile pa ta minus na kartici), nove đinse, ene kul slušalke, ki ne bodo razpadle v enem mescu (bemu!) pa eno kepo energije.
floribunda napisal/-a:vse kar zares rabim je kak spodnji del trenirke.
Uu, jz bi tut. Ne rabim tolko, ampak sem danes enga hudga vidla, pa bi ga mela. Tko da to je ena želja. Drugače pa hmmm ... dobim neki, česar sploh nisem prčakvala, tko da bo to več kot dovolj. Je že na poti iz UK. Happy happy happy me.
Če bi pa ti trije možički zadeli na lotu, bi blo pa fajn dobi tut še zgoraj omenjeno trenirko, en pošten fotkič, toplo bundico za na sneg, kšn kjut zimski šal, en res luškan hoody (tega si bom mejbi sama počastila), novo opremo za bordat, longiča (zdej lih enga na ebayu gledam, sam pile pa ta minus na kartici), nove đinse, ene kul slušalke, ki ne bodo razpadle v enem mescu (bemu!) pa eno kepo energije.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Joj jaz pa sploh ne vem kaj bi rada mela...sej mam kr dost želja, ampak ni nobena neki posebnega.
Glede na to, da imam konec decembra rojstni dan bom takrat že kar nekaj daril dobila, od domačih pričakujem predvsem denar. Je pa moja velika želja, da bi končno zbrala dovolj poguma in da bi si končno dala preluknjat ušesa, ker bi rada mela uhane, ampak nisem še zbrala dovolj poguma (ful se bojim raznih igel in luknjanja).
Glede na to, da imam konec decembra rojstni dan bom takrat že kar nekaj daril dobila, od domačih pričakujem predvsem denar. Je pa moja velika želja, da bi končno zbrala dovolj poguma in da bi si končno dala preluknjat ušesa, ker bi rada mela uhane, ampak nisem še zbrala dovolj poguma (ful se bojim raznih igel in luknjanja).
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
miikena napisal/-a:...
longiča (zdej lih enga na ebayu gledam, sam pile pa ta minus na kartici), nove đinse, ene kul slušalke, ki ne bodo razpadle v enem mescu (bemu!) pa eno kepo energije.
uu uuu uu, ko si omisliš povej, gremo skupi furat, pa še Aloho pokucamo
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js sm ful zahtevn človk
* ene črne kavbojke
* overknee škornji
* gležnarju
* kakšna pletena oblekca
* nova kapca
* ene par Lonely Planetov
* Kenzo- Amour
* črn plašč
* usb
* ene par 10 knjig
* nekaj OPI lakov
* ene 400€ za v London
* nebi se branila kake letalske karte in plačanega hotela kjerkoli
* leče- mam zadnji par
* sončna očala za poleti
Pa sej bi se še kaj našlo, samo poskušam bit skromna in te stvari
* ene črne kavbojke
* overknee škornji
* gležnarju
* kakšna pletena oblekca
* nova kapca
* ene par Lonely Planetov
* Kenzo- Amour
* črn plašč
* usb
* ene par 10 knjig
* nekaj OPI lakov
* ene 400€ za v London
* nebi se branila kake letalske karte in plačanega hotela kjerkoli
* leče- mam zadnji par
* sončna očala za poleti
Pa sej bi se še kaj našlo, samo poskušam bit skromna in te stvari
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^^Ah, sem vedla, da sem par stvari pozabla dat na spisek. Lonelyji so ena, parfum je druga, raybanke pa tretja. Mogoče bi se z božičkom raj kr za sponzorja zmenla?
Keepsake, bom obvestila
(zdej sm končn tut probala furat pa je res luštn)
Keepsake, bom obvestila
(zdej sm končn tut probala furat pa je res luštn)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
hmm...
-eno par knjig (Manjkajo mi še zadnji trije deli Vampire diariesov, Darkliy dreaming Dexter si želim, Anne Rice zbirke tud nimam še cele, v glavnem take stvari... če kdo kup kako dobro zgodovinsko buklo tud ne bom žalostna)
-rabm i poda al pa vsaj kak dober mp3 player, ker mam preslabo baterijo na telefonu
-novo mrežno kartico za kompjuter, ker ne dela več
-aha, nov telefon ne bi škodil
-baretko (črno štrikano)
-joooj en parfum, ki ga ljubim ampak so ga nehali izdelovati
-par buteljk dobrega belega vina
-gin in tonik in limone
-bon za new yorkerja (rabim par puloverčkov na eno ramo... nujno)
-obstojno rdečo šminko
no to je to, po mojem nisem zlo zahtevna ali??? ampak itaq ne bo nič s tega...
-eno par knjig (Manjkajo mi še zadnji trije deli Vampire diariesov, Darkliy dreaming Dexter si želim, Anne Rice zbirke tud nimam še cele, v glavnem take stvari... če kdo kup kako dobro zgodovinsko buklo tud ne bom žalostna)
-rabm i poda al pa vsaj kak dober mp3 player, ker mam preslabo baterijo na telefonu
-novo mrežno kartico za kompjuter, ker ne dela več
-aha, nov telefon ne bi škodil
-baretko (črno štrikano)
-joooj en parfum, ki ga ljubim ampak so ga nehali izdelovati
-par buteljk dobrega belega vina
-gin in tonik in limone
-bon za new yorkerja (rabim par puloverčkov na eno ramo... nujno)
-obstojno rdečo šminko
no to je to, po mojem nisem zlo zahtevna ali??? ampak itaq ne bo nič s tega...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
js bi pa tegala muceka mela
Sol lucet omnibus.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
a_pikica_a napisal/-a:-vinjeto tudi jaz
-placan hotel v Mantovi
-denarnico EDC
-Wii fit
-komplet kapa/sal
-viola sal
-ogromno pizdarij in sladkarij
-tattoo
Dodajam
-eno ful lepo salco za kavo
-10000000000000000000000000000000000000*n (n ne sme biti enako 0 ali negativnim stevilom ) knjig + knjizno polico
-Ray Ban (italijanski stil) soncna ocala
-3 vrece poguma
-veeelikaaa pisana deka
Neizvedljive zelje:
-stanovanje v centru Rima
-Lancia Y bez barve z usnjenimi sedezi
-enega volkodlaka in enega vampirja
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- novo garderobo
- nov mobitel
- nov računalnik
- knjigo Janko Kos - Literarna teorija
- poplačan dolg v knjižnici
- backpack 75L
- pelerino
Praktično vse kar rabim, pa si zarad šparanja za potovanje ne privoščim. Dobila bom pa kšne mandarine in čokoladnega miklavža, heheh
- nov mobitel
- nov računalnik
- knjigo Janko Kos - Literarna teorija
- poplačan dolg v knjižnici
- backpack 75L
- pelerino
Praktično vse kar rabim, pa si zarad šparanja za potovanje ne privoščim. Dobila bom pa kšne mandarine in čokoladnega miklavža, heheh
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
moj seznam želja za božička? ..mela bi nekoga, še pred enim tednom mi je še on rekel, da letos bi rad da ga božiček k men dostavi, sam zdaj je to sam neuresničljiva želja še.. drugače pa nimam nekih pretiranih želja, vsaj materialnih stvari si ne želim toliko.. mogoč kake nove cunjice, če pa že mam pa raje da mi dajo denar, da ga sama zapravim.. se bom pustila presenetit, ampak edine moje želje letos žal ne bo možno izpolniti.. pa naj še prinese kake sladkarije, da se bomo spet redili s čokolado ali pa letno zalogo jagermeistra, bi mi zdaj še prav prišel haha
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
keepsake napisal/-a:miikena napisal/-a:...
longiča (zdej lih enga na ebayu gledam, sam pile pa ta minus na kartici), nove đinse, ene kul slušalke, ki ne bodo razpadle v enem mescu (bemu!) pa eno kepo energije.
uu uuu uu, ko si omisliš povej, gremo skupi furat, pa še Aloho pokucamo
Pffff, glede na to, da mi denarji vedno uidejo nekam drgam, bi mogoče lahko srečo probala z uvrstitvijo na tale seznam .
Drgač pa bi si jst ponouno zaželela nekoga, k bi mi u teh mrzlih dneh (in nočeh) nadomestu plišasti termoforček (ki, da se razumemo, greje ko nor, ampak je preveč pasiven in tih, čeprau na otip kr prijeten).
Lani sta me falila tko Božiček kt deda Mraz (pa ja ni mela kej pr tem moja pripomba u špehu in zaraščenosti ), pa okej, sm bla tih in stoično prenesla, ampak letos, prosim, če se me upošteva ... Da se ne bi Slovenskim Novicam na naslouki zapisalo Zlobni palček Božičku grozil z eksplozivom (24ur.com).
Pa ... mela bi še doživljenjsko zalogo kinder jajceu, potovanje na Havaje in bol pokončno rit.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov