s čim zdržite na partijih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kalanhoja napisal/-a:Dita- napisal/-a:
zato sem tko komentirala ker je ana rekla da je ona itak že dost lepa in pametna. moje mnenje pa je, da je pri drugem dejstvu ki ga je navedla mal zgrešila, ker če bi bla pametna, bi mal pomisla in ne bi metala vse v isti koš. ok, maš kolegico k ni samozavestna ko je trezna, a to še ne pomen da VSI pijemo in konzumiramo ker smo nesamozavestni.
Ona (vsaj jaz tako razumem) je to napisala za sebe in ni rekla, da vsi spadamo v isti koš. Ona zase najbrž že ve a kaj rabi ali ne.
Kolegico imam pa jaz takšno, oz. sosedo, ne morem reči, da je kaka huda kolegica.
Drugače pa pojdi do zdravnika pa vprašaj, če je normalno, da se danes polovica mladih fila z raznimi poživili. Pomoje, da boš dobila negativen odgovor, in da tistemu, ki to rabi sigurno nekaj manjka. Kaj pa presodi sama, ker je najbrž možnih več razlogov.
no, ne pretiravejmo. spet ni nikjer hord mladih nafilanih s poživili.( na celem forumu smo se našle cele 4! omfg kera zafiksana je ta mladina) in dohtar ti bo za marsikaj rekel, da ni priporočljivo. sicer je pa ta bav bav okoli drog po mojem mnenju čisto overrated. namesto, da bi mlade vzgajali v ljudi, ki se zavedajo dejanskih posledic in učinkov droge nas pitajo s smrtnimi žrtvami heroina v slovenija (madonce! celih 8 na leto).
droge so lahko čisto fajn zadeva, če jih seveda znaš uporabljat z glavo (kar pa pitanje svoje nesamozavestne riti, ni). v končni fazi so med ljudmi prisotne ravno toliko časa kot ljudje sami in zmeraj so imele v družbi drugačno konotacijo kot jo imajo danes. z zlorabami so se stvari spremenile, ampak bog pomagaj. če si v k***** si pač v k*****. al se boš skozlal do smrti al se boš zafiksal al se boš pa direkt pod vlak vrgu.
za postat odvisnik moraš met v večini primerov že neke predispozicije labilne osebnosti, ki ji nekaj v življenju manjka.
punce, chill. boste raka fasale.
-
AniMaLisTik - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2009
Marihuana , Lsd , ketamin , ekstasy , speed , kokain .... pa še par..
Aja čak ... kere uporabljamo?
Potem pa nič
Aja čak ... kere uporabljamo?
Potem pa nič
____AniMaLisTik____
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Mene najbl pokonc drži dobra muska. Če mi bo muska kul, zdržim lah brez alkohola, brez neke jake družbe (meaning: sam z eno kolegico, k ji dogaja tok k men, ne pa s celo gručo kolegov), skačem oz. plešem k utrgana, pa ponavad ugotovim, da bi počas lah šli, šele k se muska ugasne oz. k se lučke pržgejo. Tko da komot žuram trezna, največkrat sm pa mau alkoholizirana pa je to to. Ok, tut dost alkoholizirana znam bit, sam mi je nasledn dan vedno tko proklet žou, da se nism hitrej ustavla. Pa občasno kej spohamo (sam to mene bl načilira, kukr da bi kej energije mi dal), kemije pa še nism spobala (razn popersou 1x slučajn). Nekak mam strah pred tem lih zarad predstav o tem, kak bavbav so droge, ki so mi jih vbijal v glavo, k sm bla še mulc. Čeprou vem, da so pretiraval in da če pametno konzumiraš preverjeno robo, ne boš umrl lih od ene lajne.
Drgač k je blo neki govora o tem, kako si bl samozavesten zarad alkohola. Evo, men je tut laži it do enga xyz luškanga tipa, ko sem mal v rožicah, sam to ne pomen, da sm tkt bl samozavestna, ampak to, da ne razmišljam o morebitnih posledicah, ampak kr grem, nč "kaj pa če?". (in si po možnosti pol čist bruke nardim, k kej neumnga ven butnem, ampak ok)
Pa tisto, da ga večina žura s takimi, kokr so sami. No ja. Jz sm bla uzuni parkrat tut z dost zadetim folkom pa mi sploh ni blo panike bit zraven (jz sm bla trezna, nisem pila). Edino, kar je moril, je to, da so vmes na lajne hodil pa sm mogla sama plesat, ampak ni blo panike. Mi je včasih teži prenašat preveč zalkoholiziran folk, k mu ne morš ničesar dopovedat.
Če dodam tle zraven še luknje v spominu, so opisani razlogi, zakaj mi zadnje čase velik bl paše trezna žurat (če je dobra muska, ofkors).Dita- napisal/-a:drgač pa tut men alkohol ne paše. ubistvu od septembra sm se ga 2x napila, pa še to res minimalno (ne da bi bla čist mrtva). pač mi je ogabn filing k se ti vrti, hodt ne znaš, bruke si delaš... fuj in fej.
Drgač k je blo neki govora o tem, kako si bl samozavesten zarad alkohola. Evo, men je tut laži it do enga xyz luškanga tipa, ko sem mal v rožicah, sam to ne pomen, da sm tkt bl samozavestna, ampak to, da ne razmišljam o morebitnih posledicah, ampak kr grem, nč "kaj pa če?". (in si po možnosti pol čist bruke nardim, k kej neumnga ven butnem, ampak ok)
Pa tisto, da ga večina žura s takimi, kokr so sami. No ja. Jz sm bla uzuni parkrat tut z dost zadetim folkom pa mi sploh ni blo panike bit zraven (jz sm bla trezna, nisem pila). Edino, kar je moril, je to, da so vmes na lajne hodil pa sm mogla sama plesat, ampak ni blo panike. Mi je včasih teži prenašat preveč zalkoholiziran folk, k mu ne morš ničesar dopovedat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
jagoda-malina napisal/-a:Pač eni so dovolj samozavestni, da znajo stopit v kontakt tudi brez da se ga napijejo, oz. jih drugi opazijo brez, da bi noroli okrog zaradi vpliva substanc.
Ja đizs no
Ja folk žre ikse pa vleče kouk pa spid pa čopi gobe pa se ga zakaja zato ker so nesamozavestni. Hahaha u made my day.
Ja nesamozavestna sm ker mi sede sm pa ke kšnga spohat. Pa še to najrajš doma pred tvjem. Edin če je zuni sonček pa toplo, pol je zuni zakon
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
hvala floribunda, si povedala točn tko kot tut jz mislm, pa mi ni treba preveč tipkat
drgač pa za punco k je pred mano pisala, glede tega da gre pjana lažje do fanta, seveda da greš lažje, ampak ne zato ker bi mela več samozavesti ampak zato ker si bolj pogumna in se ti j*** tut si mal bruke nardiš. saj tko je pr men (blo, ko sm še kdaj kej spila)
drgač pa za punco k je pred mano pisala, glede tega da gre pjana lažje do fanta, seveda da greš lažje, ampak ne zato ker bi mela več samozavesti ampak zato ker si bolj pogumna in se ti j*** tut si mal bruke nardiš. saj tko je pr men (blo, ko sm še kdaj kej spila)
Our passion is our strength <3
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
ka zaj gremo na tiestota al ja? jas že mam karte pa ve? must see:
http://www.youtube.com/watch?v=BZmE3fUKU5U
s čim bom zdržala? z belim=)
http://www.youtube.com/watch?v=BZmE3fUKU5U
s čim bom zdržala? z belim=)
-
flesherka_ - Kofetarica
mene je razjezlo, ko mi je kolegica razlagala pač v gavioliju ko je bla, da bi mogo sukat ne vem, zmišlujem si do 4, pa so ga ob pol 4 nesli iz 'odra' ker baje ni mogo stat več. zaj močno dvomim da so ga noge tak bolele da ni mogo it sam. pač... bila je bela mraulica, 6 tankih nog je imela=) je vohala je vohala je čisto ponorela=) v AG si bla na tiestotu?
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Ne hodm na trenserje v slo, ker ne premoremo taprave opreme in efektov, da bi blo tko kot more bit
Se pa menmo za tujino, da bi šli konkretno pobluzit. Sam spet, ko je tolk malo DJev ki so mi kul Je pa lineup pol 80% kr neki, 20% pa kul Tko da se bo treba nekak zorganizirat
Se pa menmo za tujino, da bi šli konkretno pobluzit. Sam spet, ko je tolk malo DJev ki so mi kul Je pa lineup pol 80% kr neki, 20% pa kul Tko da se bo treba nekak zorganizirat
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
flesherka_ - Kofetarica
jas ful v italijo hodim pa to pa tui kaki party tam obiščem, ampak pazi to... v italiji je techno prepovedan, tiestota pa se sramujejo.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
flesherka_ napisal/-a:jas ful v italijo hodim pa to pa tui kaki party tam obiščem, ampak pazi to... v italiji je techno prepovedan, tiestota pa se sramujejo.
zakaj bi biu pa prepovedan?! kako pa? je prekršek, če se ga rola? al kdo kazensko odgovarja? in kdo sodi, kaj je tehno in kaj ne?
-
flesherka_ - Kofetarica
prav ne šalim se=) čist res mislim. javno predvajanje je kaznivo, torej ni techno partijev al pa kakih diskačev, ki bi to lahko predvajale. kak se meri, kolko so meni rekli z bpm-ji.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
KiLLyKa napisal/-a: spet, ko je tolk malo DJev ki so mi kul Je pa lineup pol 80% kr neki, 20% pa kul Tko da se bo treba nekak zorganizirat
priporočam nature one. tut letos je kickass lineup. http://www.nature-one.de/events/nature-one/
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov