s čim zdržite na partijih?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 14. Maj. 2009 13:46

Z dobro voljo in normalno družbo.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 14. Maj. 2009 13:49

jullia_ napisal/-a:Če bi bili vsi odgovori v tej temi resnični, bi alkoholna industrija in dilerji že zdavnaj propadli :P

A misliš. Kar pa jaz vem se pa v javnosti folk še 3x bolj hvali koliko spije, ker misli, da ga to frajerja dela. Še zmeraj pa mislim, da so bolj fantje tisti, ki pijejo. No jaz ne pijem in moja družba moram reči, da večinoma tudi ne. Mogoče katera kakšno pijačko, potem pa sok naprej.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 14. Maj. 2009 13:57

Jaz pa poznam vsega skupaj kakšnih 5 ljudi, ki ne pijejo alkohola (moje starosti). Kar ne pomeni, da smo ostali alkoholiki, ampak definitivno nas pa na žurkah še kaj drugega pokonci drži, ne samo zvrhan koš dobre volje :)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 14. Maj. 2009 14:07

floribunda napisal/-a:po mojem je to ful odvisno od človeka do človeka.

Ja je odvisno. Eni se kr hitr navlečejo na koko in tud na spidu poznam par primerkov. Eni pa spet že nevemkolk let furajo po pameti pa so kul :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 14. Maj. 2009 14:58

Skor na vseh žurkah kej alkoholnega spijem (v primeru, da vozim potem itak ne pijem); kej druzga pa ne konzumiram. Drgač pijem pa: babmus, pivo, črno vodko+colo ..nek od tega ponavad.
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 14. Maj. 2009 17:27, skupaj popravljeno 2 krat.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 14. Maj. 2009 15:24

jullia_ napisal/-a:Jaz pa poznam vsega skupaj kakšnih 5 ljudi, ki ne pijejo alkohola (moje starosti). Kar ne pomeni, da smo ostali alkoholiki, ampak definitivno nas pa na žurkah še kaj drugega pokonci drži, ne samo zvrhan koš dobre volje :)

Jaz pa polno, ki alkohola nikoli ne zaužijejo.
Mislim pa, da vsak si išče sebi enako družbo. Jaz, ki tudi ne pijem, ne bom nikoli hodila ven z družbo, ki pije. Zato jaz poznam več tistih, ki ne pijejo, kot tistih, ki pijejo. Da bi kdo od kolegov še kaj drugega užival to pa sploh ne. Edino cigarete kadi en kolega in ena kolegica.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 14. Maj. 2009 15:31

Dobro, to je res. Ampak verjetno vi potem ne hodite po nočnih klubih, elektronskih partijih,... ali pač? Ker res malokrat vidim kakšno omizje, ki bi imelo pred seboj same Zale :)
Ok, saj se mene tudi redko sreča tam, mi je pa recimo zanimivo, da grem ven, vidim folk z alkoholom v rokah, v tej temi se pa bere, kot da sploh nihče ne pije.

Kar se pa ostalih zadev tiče, pa ne konzumiram, edino en joint imam trenutno v načrtu za po izpitih. :)
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lisicka89 » 14. Maj. 2009 15:35

^^Sej večina folka pije, tako pač je to. Nekateri se ga napijejo že preden gredo v diskač, drugi kasneje. Je pa res, da pije brezalkoholno le tisti, ki vozi ali pa še to ne. Sama sem pač bolj izjema v moji družbi in od poznanih, kar se alkohola tiče.
Je pa čisto odvisno, kdo odgovorja v tej temi. Ali pa se vsi zavedamo, da alkohol redi in ni smisel v tem, da ful nekaj telovadimo in potem ga zvečer pijemo :D
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 14. Maj. 2009 17:03

Definitivno z redbull-vodko, tu in tam pa vmes spijem po deci al pa dva navadne, fino hladne vode. In mi ga trga tolk, da večkrat slišim od koga kolk sm zadrogirana. Yeah, right. Mam srečo, da ga dosti nesem-čeprav se me uredu prime.

Droge nisem nikoli poskusla, smo se ga pa včasih zapohali (ampak že 4, 5 let popolnoma nič).

Drugače pa mam tut hvala bogu precej "trpežno" družbo in, ko gremo ven brez problema ostanemo do recimo 7.00. Pa seveda tako, da ga plešemo na polno, sedet se ne splača nekje tolk dolgo. :D

V moji čist najožji (in tut tisti s ktero sem najpogostej zuni) družbi smo pa sicer 4 babe, dve ponavadi začnejo okrog 3h noge bolet in pol mal pavzirata, ostali dve pa skačeva dokler naju onidve ne zvlečeta ven (za zajtrk :D ).
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 14. Maj. 2009 18:16

jullia_ napisal/-a:Dobro, to je res. Ampak verjetno vi potem ne hodite po nočnih klubih, elektronskih partijih,... ali pač? Ker res malokrat vidim kakšno omizje, ki bi imelo pred seboj same Zale :)

Po elektronskih zabavah pa res ne. Medtem, ko nek nočni klub, disko,... mi pa ni problem obiskat z Zalo.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 14. Maj. 2009 19:08

kalanhoja napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Dobro, to je res. Ampak verjetno vi potem ne hodite po nočnih klubih, elektronskih partijih,... ali pač? Ker res malokrat vidim kakšno omizje, ki bi imelo pred seboj same Zale :)

Po elektronskih zabavah pa res ne. Medtem, ko nek nočni klub, disko,... mi pa ni problem obiskat z Zalo.

jz pa veliko ljudi na elektronskih žurih vidim z zalo v roki. sploh tiste, ki majo že rahlo krivo čeljust od zategovanja in očala na glavi (kao da si oči ne zjebajo zarad luči - beri: majo take zenice da bi se jih vsak ustrašu) :D :D

drgač pa tut men alkohol ne paše. ubistvu od septembra sm se ga 2x napila, pa še to res minimalno (ne da bi bla čist mrtva). pač mi je ogabn filing k se ti vrti, hodt ne znaš, bruke si delaš... fuj in fej. isto moj ne pije tko da... če vidte na žuru eno malo blondinko in enga velkga tipa z razfukano frizuro, obadva z zalo v roki, sva to mi2 :P
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 14. Maj. 2009 19:44

Dita- napisal/-a:jz pa veliko ljudi na elektronskih žurih vidim z zalo v roki. sploh tiste, ki majo že rahlo krivo čeljust od zategovanja in očala na glavi (kao da si oči ne zjebajo zarad luči - beri: majo take zenice da bi se jih vsak ustrašu) :D :D

Mene pa strobič dejansko res mot in v InBoxu je bil zlo zlo velikrat. Zato mam takrt tud špegle :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 14. Maj. 2009 19:58

floribunda napisal/-a:lepo počasi z gobicami. malo po malo na pol ure ali kaj takega. vračunaj si, da se mora zadeva prebavit preden prime. tako da res lepo na izi in z glavo. da se ti ne bodo zamerle for ever and ever. :wink:

Ja sej mi je pravu moj da sta enkrat s kolegom pocopala gobic nevem kolk, pa kr nic. Sta bla ze razpizdena na tipa, da kaj jima je to zrihtu. In pol sta si cez zvila eno tako baklo da glava boli in pol ju je tko prbilo ku satan :D . Ker drugac samo vutro furata pac. Lol, sva se nasmejala pol, ko je pravu kaksna sta bla.
Tolk da vem ja, kako pa kolko. :D :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 14. Maj. 2009 21:04

renatka_ napisal/-a:Definitivno z redbull-vodko, tu in tam pa vmes spijem po deci al pa dva navadne, fino hladne vode.

To tut js ponavadi pijem, ampak dost kmal ratam (vedno) lačna in zaspana. :rofl:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 14. Maj. 2009 23:42

Dita- napisal/-a:jz pa veliko ljudi na elektronskih žurih vidim z zalo v roki. sploh tiste, ki majo že rahlo krivo čeljust od zategovanja in očala na glavi (kao da si oči ne zjebajo zarad luči - beri: majo take zenice da bi se jih vsak ustrašu) :D :D

my point ikzekli.

:lol:

kalanhoja napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Jaz pa poznam vsega skupaj kakšnih 5 ljudi, ki ne pijejo alkohola (moje starosti). Kar ne pomeni, da smo ostali alkoholiki, ampak definitivno nas pa na žurkah še kaj drugega pokonci drži, ne samo zvrhan koš dobre volje :)

Jaz pa polno, ki alkohola nikoli ne zaužijejo.
Mislim pa, da vsak si išče sebi enako družbo. Jaz, ki tudi ne pijem, ne bom nikoli hodila ven z družbo, ki pije. Zato jaz poznam več tistih, ki ne pijejo, kot tistih, ki pijejo. Da bi kdo od kolegov še kaj drugega užival to pa sploh ne. Edino cigarete kadi en kolega in ena kolegica.

kir dougcajt :wink:

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov