s čim zdržite na partijih?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 31. Maj. 2009 21:23

*SweetGirl* napisal/-a:
Tearjerker napisal/-a:... delajo normalno šolo/faks/šiht, vejo kaj vzamejo, kadar posežejo po tem in normalno funkcionarjo brez drog, torej gre za čisto rekreativno uporabo drog.

Nikoli, ampak RES nikoli, ne veš kaj vzameš!

Nisem apelirala na to, da če kupiš hors v a la 1€ reklc shop, da ne boš dobil notri primesi. Tega se jaz dobro zavedam, zato tudi imam določeno mejo, do kam grem. Gre se za to, da če še snifaš koko, veš po kakšnem principu deluje, če si tu pa tam kak jointek zviješ, poznaš farmakološke učinke marihuane na organizem.

Tisti RES je očitno pretiravanje. Kaj pa zloraba lastniških zdravil? Dandanes je tudi to fajn popularno, zakaj kupovati hors, če se ga lahko prbiješ s sintetičnimi opioidi na recept, sploh če imaš kakšno babico ali dedija, ki jih dobiva. Kakšen problem je pa kakšnega drpnat iz ladlca. In kaj, na receptu kar malo lažejo, kaj da je noter. Poleg tega, legalno ali ne, če si doma v teglc posadiš semenke da ti zraste ena lepa rastlinca, pa si to že kadil, verjetno da veš, ali bo prbilo ali ne ter kakšne učinke ima nate.

*SweetGirl* napisal/-a:
Tearjerker napisal/-a:Med rekreativno uporabo in odvisnikom pa je kar velika razlika.

Meja pa zelo tanka...

No, očitno sem ena redkih, ki ni na vsaka dva koraka obkrožena s hardkor đankuzli. Poznam namreč dosti ljudi, ki (so) si radi prilično kaj zrolajo, tudi takšne, ki kako črtico skinejo, pa so po letih rekreativne uporabe drog še vedno normalni, ko pridejo težave se ne zatečejo v droge, uspešno furajo faks in/ali šiht, zveze, imajo pošlihtane razmere doma.

Ja, meja zna bit tanka, če je človek tanek v glavi. Posploševanje pa zapali pri 11 letnih mulcih, ki jih je treba na tak način zapalit, da ne bi posegli po čem.
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 31. Maj. 2009 22:33

Verjetno ne veš zagotovo, kaj vse se dogaja za zaprtimi vrati teh "rekreativnih" drogerašev. Dejstvo je, da (pri veliki večini) posledice so, pa če jih ti vidiš ali pa ne (nočeš videti).

Glej ne spomnim se tvojih prejšnjih odgovorov, ne vem kakšna uporabnica drog si, če sploh si... če ti paše ti kar, jaz zaradi tega ne bom nič na slabšem, svoje stališče glede tega sem povedala par strani nazaj, ti pa počni s svojim življenjem kar hočeš :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 31. Maj. 2009 23:06

*SweetGirl* napisal/-a:Verjetno ne veš zagotovo, kaj vse se dogaja za zaprtimi vrati teh "rekreativnih" drogerašev. Dejstvo je, da (pri veliki večini) posledice so, pa če jih ti vidiš ali pa ne (nočeš videti).

glede na to, da eni so/smo rekreativni uporabniki, verjetno vedo kaj se dogaja za njihovimi vrati. povej še nam ti svoje izkušnje.. :) (to, da si ali pa si bla tudi ti rekreativna uporabnica, sklepam po trdni prepričanosti tvojih postev, drugače tega namreč ne morš kr tak trdit.)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 01. Jun. 2009 6:00

Tearjerker napisal/-a:No, očitno sem ena redkih, ki ni na vsaka dva koraka obkrožena s hardkor đankuzli. Poznam namreč dosti ljudi, ki (so) si radi prilično kaj zrolajo, tudi takšne, ki kako črtico skinejo, pa so po letih rekreativne uporabe drog še vedno normalni, ko pridejo težave se ne zatečejo v droge, uspešno furajo faks in/ali šiht, zveze, imajo pošlihtane razmere doma.

Ja, meja zna bit tanka, če je človek tanek v glavi. Posploševanje pa zapali pri 11 letnih mulcih, ki jih je treba na tak način zapalit, da ne bi posegli po čem.

jz mam celo družbo tako, vsi redno kadijo po več jointov na dan, poznam ene tri k so mel izkušnje z zlo prvovrstnim kokainom, ne to sranje k ga navadni smrtniki lahko dobimo, pa niso zabredl. mam tipa k je pr 16 začel z extaziji, in jih je fajn konzumiru vsak vikend. v sr. šoli je bil pa najboljši učenc (pred prvo šolsko uro je že skadil 2 jointa). enkrat še ni zabredu z drogo, ni bil odvisn od ničesar. so pa ixi pustl posledice na njemu, glavobole. ubistvu celotna družba - 20 do 30 folka ma opravka z drogo. med nami ni enga đanksa. pa ne govort da ne vem kaj se za zaprtimi vrati dogaja. vrjem mi, če bi bil kdo od kolegov đanks bi prov hitr vsi to opazl.

zakaj ne dojamete da je odvisno od človeka do človeka, kako bo reagiru na drogo, a bo zabredu al nau... če ma kera tolk negativne izkušnje s sabo ali bližnjimi bi ble vse zlo vesele če jih delite z nami, če pač nimate izkušenj pa ne morte kej prov preveč govort. lahko seveda izrazite mnenje, več pa že težko.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 01. Jun. 2009 9:17

rachka_ ne, sama nikoli nisem poskusila drog, kaj šele, da bi bila "rekreativna" uporabnica, ampak mnenje o tem (podkrepljeno z izkušnjami znancev in kolegov + z lastnimi izkušnjami "opazovalca", al kako se naj izrazim) pa lahko imam ali pač? ;)

Še enkrat, če vam paše, vi kar :D Jaz sem svoje mnenje že povedala in zaključila s to temo, ker itak nikamor ne vodi. Ene ste za in vidite vse rožnato, druge smo proti in vidimo vse črno- druga drugi pa mnenja itak ne bomo spremenile :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objavaNapisal/-a miaw » 01. Jun. 2009 9:34

Dita- napisal/-a:
zakaj ne dojamete da je odvisno od človeka do človeka, kako bo reagiru na drogo, a bo zabredu al nau... če ma kera tolk negativne izkušnje s sabo ali bližnjimi bi ble vse zlo vesele če jih delite z nami, če pač nimate izkušenj pa ne morte kej prov preveč govort. lahko seveda izrazite mnenje, več pa že težko.

se strinjam. tut sama se gibam v taki družbi in tut sama okoli 4× na teden grem na đoint. posledice? malo slabši spomin mam ko ve. drugače sem pa v 2. letniku gimnazije & mi use kaže na prav dober uspeh. skratka nisem zabluzla & nič ne kaže na to da bom. trdih drog še nisem probala in jih tut nebom. moj fant je že pa tut ni đanki. ta halo ik ga pa usi zganjajo je pa čisti lari fari..
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 01. Jun. 2009 9:43

miaw;

čist resno sprašujem ker me zanima... Pa ti joint ne zmanjša produktivnosti itd...? Ker jaz vedno ko skadim (nekajkrat letno) ponavadi cel dan ne počnem nič pametnega; kaj šele da bi naredila kaj za šolo... Si ne predstavljam da bi bila 4 dni od 7ih nakajena, ker mi je škoda časa, in ker nebi mogla opraviti vseh svojih obveznosti.

A tebi ne zmanjša produktivnosti in "vzame preveč časa"?

(res normalno vprašam; ne vzet kot žaljitev ali karkoli...)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 01. Jun. 2009 9:45

Men se je blo fajn učit :D
Pa tud naučila sm se. Ker sm ful notr padla v tisto bukvo, ki sm jo brala :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 01. Jun. 2009 10:02

^^ jp, isto moj. on ma pa ta problem da ma tolk energije, da k je enga skadil se je lahko dol usedu in se tut po cel dan učil. mene joint tko zabije da grem še isti moment lahko spat. in to že po dimu, dveh. zato tut ne kadim.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 01. Jun. 2009 13:14

fun napisal/-a:miaw;

čist resno sprašujem ker me zanima... Pa ti joint ne zmanjša produktivnosti itd...? Ker jaz vedno ko skadim (nekajkrat letno) ponavadi cel dan ne počnem nič pametnega; kaj šele da bi naredila kaj za šolo... Si ne predstavljam da bi bila 4 dni od 7ih nakajena, ker mi je škoda časa, in ker nebi mogla opraviti vseh svojih obveznosti.

A tebi ne zmanjša produktivnosti in "vzame preveč časa"?

(res normalno vprašam; ne vzet kot žaljitev ali karkoli...)

^^podpis.to tut jez nemorm... sicer kadim skoraj usak vikend od 2-5 jointou, ampak si tut predstavlam ne da bi enga skadila pa sla za knige al pa kej delat.

pa tut recimo da skadim pa se zaprem v sobo bom sam zaspala. popolnoma drugac je pa ce kadim kje na jasici k soncek sije pol mi da pa trava uiber velik energije, sploh v kombinaciji z alkoholom!

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov