s čim zdržite na partijih?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 31. Maj. 2009 13:20

Ja tko kot je skrajno bedno, da če se a kdj pa kdaj mal pršponaš, ker ti je kul, si že vnaprej obsojen na to, da ko boš mel otroka, se ga boš tud prbiju, zato da boš lahko buden. Ker pač ja, vsi se ga pršponajo mal, sam zto da so lahko budni. In to pomeni, da se ga bodo vedno. itak.
Kere fore res, brezveze :roll:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a miss.bunny » 31. Maj. 2009 14:56

* z vodo :). hahha
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 31. Maj. 2009 15:41

tanika* napisal/-a:joj ti pa tud nč ne zastopiš, kako bojo pa zdržale napor imeti otroka, mislim bit pokonc celo noč, ko otrok joka, pa dojit in previjat,....mislim kako si ti predstavljaš da to normalen človek lahko preživi brez dodatkov, pa a veš kok je to dobr pa zdrav??? pa še tko bodo lahko pri otrokih takoj droge prepoznale, če bodo še one zraven zadete...mislim no brez drog pa res ne gre ane.... :roll:

sem 100% da s tako kratko punco kot si ti še nisem mela opravka.
če slučajno ne dojameš, kratka = ZABITA
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 31. Maj. 2009 15:43

Preberi si nazaj.. Ne obsojam nobenga ko se drogira.. baka itd.. vseeno mi jee povedala sem samo da mi je na bad ko vidim mamice z otroki ko so zdrogirane!! Ne vem kaj imaš tu toliko za dodat.. Nikoli nism rekla da tisti ki ga kadijo itd.. da ga bojo takrat, ko bojo imeli otroke tud! rekla sem samo da upam da nebojo!

miss bunny - res si zelo smešna!
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 31. Maj. 2009 15:44

Jao punce, calm down! :roll: A se je res treba izražat na takem nivoju?
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 31. Maj. 2009 17:49

ne en bucka_* sej ti si čist lepo povedala, se strinjam in ni letelo nate :)

Savannah, se zadržujem že celi temo, pa mi počasi primankuje potrpežljivosti da bi brala take cvetke.

sploh pa, če se ga rad zadevaš, potem ti materinstvo na kraj pameti na pade. če ga rd žuraš itak nočš met otroka, ko je pa želja po otroku tok močna da ga nardiš, pa tut želja pa žuranju (in drogi) mine, če pa ne mine si jo pa najbrž pripravljen ignorirat, drugače se za otroka sploh odločil ne bi...

čist logično sam mal je treba pomislt :roll:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 31. Maj. 2009 17:53

uf..js sm kratka, ker obsojam droge jaoooooo res konc sveta, če ne bomo vsi na tem forumu podprli drog, pa se še vsi malo zadeli, res smo neumni ane, ker tega ne počnemo le kaj nam je??
Resno upam, da ne boste doživela tega, kar sem js doživela ob drogah in videle posledic drog kot sem jih js, šele takrat, ko to boste me boste lahko obsojali, ker tega preprosto ne zastopim...

Dita...ti se pa malo skuliraj...itak, od drogeraša nimaš kej preveč pričakovati sam vseeno neke mere so...js nisam nobeno osebno označila kot nekaj, tako, da tudi ti mene nimaš za kaj označevati...
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 31. Maj. 2009 18:17

Tearjerker napisal/-a:... delajo normalno šolo/faks/šiht, vejo kaj vzamejo, kadar posežejo po tem in normalno funkcionarjo brez drog, torej gre za čisto rekreativno uporabo drog.

Nikoli, ampak RES nikoli, ne veš kaj vzameš!

Tearjerker napisal/-a:Med rekreativno uporabo in odvisnikom pa je kar velika razlika.

Meja pa zelo tanka...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 31. Maj. 2009 18:37

tanika* napisal/-a:uf..js sm kratka, ker obsojam droge jaoooooo res konc sveta, če ne bomo vsi na tem forumu podprli drog, pa se še vsi malo zadeli, res smo neumni ane, ker tega ne počnemo le kaj nam je??
Resno upam, da ne boste doživela tega, kar sem js doživela ob drogah in videle posledic drog kot sem jih js, šele takrat, ko to boste me boste lahko obsojali, ker tega preprosto ne zastopim...

Dita...ti se pa malo skuliraj...itak, od drogeraša nimaš kej preveč pričakovati sam vseeno neke mere so...js nisam nobeno osebno označila kot nekaj, tako, da tudi ti mene nimaš za kaj označevati...

nihče ti ni rekel da podpirej droge, mal preber kakšne si pisala... sm te citirala veš. na to je letel (kako bojo pa zdržale napor imeti otroka, mislim bit pokonc celo noč, ko otrok joka, pa dojit in previjat,....mislim kako si ti predstavljaš da to normalen človek lahko preživi brez dodatkov, pa a veš kok je to dobr pa zdrav??? itd)

sploh pa nisem nikakršen drogeraš. to je tko kot če bi ti 2x na mesec kaj spila in bi že bila kronični alkoholik :roll:
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 31. Maj. 2009 18:45

Problem je lahko v tem, da je zdaj vse ok in lahko kontrolirate drogiranje, vendar, ko bodo kdaj nastopile hude težave, je veliko možnosti, da se zatečete v droge in bo vse skupaj težje nadzorovati kot sedaj. Filing vam je znan, veste, da se dobro počutite in je vse oh in sploh super, ko ste zadete, zato je meni logično, da bi prva zadeva h kateri bi se lahko obrnile - droga. Na vam je.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 31. Maj. 2009 18:53

kak se vam ljubi še kr kregat :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 31. Maj. 2009 18:54

Glej Dita, js nism tebe osebno označila v svojem postu, ti si se sama našla v njemu...oprosti, sam velik se jih zadeva, da lahko prežura celo noč itd. kako bodo pa potem brez droge preživele celo noč ob bolanem otroku.
če sedaj nekatere ne prenesejo pritiska življenja, v najstniških letih in se zatekajo h drogam kaj bodo naredile ko se bodo soočile s dejanskimi problemi, ki verjamite jih bo življenje prineslo? tako kot je Shelve napisala, če je sedaj prvi izhod droga, kje imate garancijo, da potem pa kar naenkrat ne bo potrebe po njej
Js obsojam s kakšno lahkoto jemljete droge, kot da bi bli eni bombončki, za vsakodnevno uporabo... po pisanju se marsikatera ne zaveda posledic, kar zastopim, ker jih še ni doživela, sam slej ko prej pridejo in takrat verjemite niso lepe.

Ena je napisala, da vzame droge, kot izhod od učenja, sprostitev, mislim, če sedaj rabiš to, kaj boš pol k boš 8 ur pod pritiskom v službi, boš prišel domov zmatran kot konj in bo treba otroka nahranit, vse pospravit...vsakodnevne stvari, ki ti včasih popijejo vso moč ki jo imaš? Res me zanima
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 31. Maj. 2009 19:25

Shelve napisal/-a:Problem je lahko v tem, da je zdaj vse ok in lahko kontrolirate drogiranje, vendar, ko bodo kdaj nastopile hude težave, je veliko možnosti, da se zatečete v droge in bo vse skupaj težje nadzorovati kot sedaj. Filing vam je znan, veste, da se dobro počutite in je vse oh in sploh super, ko ste zadete, zato je meni logično, da bi prva zadeva h kateri bi se lahko obrnile - droga. Na vam je.

oh ja. večini rekreativnim uporabnikom drog droga predstavlja sprostive v že tako sproščenem okolju.
poznam dosti ljudi, ki uporabljajo (NE ZLORABLJAJO :!: ) droge in nobene se jih ne poslužuje na način: bed mi je v lajfu, grem na en joint. ruknu sem izpit, bom eno lajno mi bo ziher boljš. droga (razen heroina in podobnih opiatov, ki dejansko izzovejo občutek apatije) ti v obdobju, ko se ne počutiš dobro v svoji koži izzove kvečjemu večje skrbi, probleme in paranoje.
halucinogeni imajo na splošno tak značaj, da so primerni predvsem za ljudi z razčiščenimi pojmi v glavi. bog ne daj da bi z zblojeno glavo kaki DMT kadil. se nikoli več ne vrneš.
prav tako se različnih uppersov ljudje poslužujejo predvsem na partijih, kjer bi se tudi brez tega zabavali, ne pa sekirali glede problemov v familji....
reševanje problemov z drogami se dogaja pri labilnih osebnstih, ki bi se tako sli drugače samodestruktivno odzvale na težave v življenju.

in ločevanje odvisnikov od rekreativne uporabe drog je bistveno za razumevanje debate o drogah.

prav tako ne kupim raznega lari farija o tem koliko problemov z drogami ste vidle in mate zdej odklonilen odnos do vsega skupaj. odklonilen,prav. ampak bodite no malo bolj realne.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 31. Maj. 2009 20:00

tanika* napisal/-a:Glej Dita, js nism tebe osebno označila v svojem postu, ti si se sama našla v njemu...oprosti, sam velik se jih zadeva, da lahko prežura celo noč itd. kako bodo pa potem brez droge preživele celo noč ob bolanem otroku.
če sedaj nekatere ne prenesejo pritiska življenja, v najstniških letih in se zatekajo h drogam kaj bodo naredile ko se bodo soočile s dejanskimi problemi, ki verjamite jih bo življenje prineslo? tako kot je Shelve napisala, če je sedaj prvi izhod droga, kje imate garancijo, da potem pa kar naenkrat ne bo potrebe po njej
Js obsojam s kakšno lahkoto jemljete droge, kot da bi bli eni bombončki, za vsakodnevno uporabo... po pisanju se marsikatera ne zaveda posledic, kar zastopim, ker jih še ni doživela, sam slej ko prej pridejo in takrat verjemite niso lepe.

Ena je napisala, da vzame droge, kot izhod od učenja, sprostitev, mislim, če sedaj rabiš to, kaj boš pol k boš 8 ur pod pritiskom v službi, boš prišel domov zmatran kot konj in bo treba otroka nahranit, vse pospravit...vsakodnevne stvari, ki ti včasih popijejo vso moč ki jo imaš? Res me zanima

joj vidm da kr se ne dojames in gons svoje naprej kokr si ze xy-strani nazaj v tej temi.

prvo pa ce si ze tok vidla pa nm mal napis kaj se nm bo zgodl cez xy casa ce si tok pametna pa tok use vidla pa oh in sploh.
drugo lohka si sigurna da se tlele gor nobena nebi odlocla met otroka brez da bi se tut odlocila da uso drogo pusti zasabo.
tretje kako si lohka tok prepricana da bomo mele use bolane otroke??? mislm halooooo
četrtič pa mislm da use k pisemo v to temo pa k smo priznale da kdaj pa kdaj kej jamlemo, da popolnoma normalno delujemo brez droge. ves nedela zvecer je 1000% misls da sm zadeta zdele k to pism ampak draga moja naj te presenetem sm popolnoma trezna in clean v mojem telesu ze kar nekaj casa ni bilo nobene substance razn kave! ampak to tebe itak ne zanima. ker sm zate en đanks k nima pojma.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 31. Maj. 2009 20:46

Shelve, priznam da si zlo dobr pojnt povedala zdele. maš čist prav in tega se jz čist zavedam. vem da takrat bi lahko nastal problem, če bi mi šlo kaj hudo narobe. sm tut že sama premišljevala o tem, če mi nekdo od bližnjih umre, zna bit kriza. sam pač moje dosedanje izkušnje so ble take, da loh sm se ga max 2 dni al pa 3 prbijala, pol je blo pa dost. sm bla preveč utrujena in vse kr sm vidla dva dni je bla postla. pol sm mela pa za mesc dost droge. tko da... zna se narest ja da bi zabredla če se mi kej res res res hudga narest. sam bi zabredla pomoje za max 1 tedn, pol bi blo pa dost. ampak nikol ne veš kaj ti življenje prenese.
pa prosim ne se obest zdej na to da priznam da v tem primeru zna bit droga nek izhod. ker jz ne bežim od problemov in jih znam rešt brez droge. če bi bil res ekstrem, ki ga lahko zdele takoj povem: smrt brata, mami, očeta, bi pa droga najbrž (po pravici povedano) izhod za prebrodit prvih par dni.

tanika* lej zastopm te kaj hočš povedat. pa maš prov po eni strani, sam to kr ti pišeš pač velja za odvisnike. ne morjo prežurat celo noč brez droge, rabjo drogo, se zadevajo da ubežijo problemom, se ne morjo drgač sprostit. lej... nobena kla pomoje ni odvisnik. zato se vsem zdi butasto kar govoriš. načeloma maš prav, ampak ne kar se tiče nas.
sej jz tut nikol nism zastopla, mela sm iste poglede na drogo kot ti. edin za travo ne, ker so jo od nekdaj vsi okoli mene kadil (jz jo ne). ampak ko enkat probaš, vidš da ni tak bavbav in začneš preklet drugač gledat na vse skupej.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov