s čim zdržite na partijih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 355 prispevkov
• Stran 22 od 24
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Tamala_mrha napisal/-a:Tisti, ki ne jemljemo drog, nas itak ne zanima, kako katera učinkuje, ker je dovolj že to, da vemo kako so nevarne (čeprav vem droge v detajle vse, delno tudi iz eksperimentiranja v preteklih letih, čeprav jaz v primerjavi z nekaterimi takratnimi prijatelji nisem tako pretiravala kot nekateri).
Mislm da je precej koristno vedt, kako učinkujejo droge, ker se lahko komot zgodi, da se ti prijatelj navleče preveč čistega kokaina, zraven mogoče še trohico horsa, ti deluje pijan, ga pustiš da se strezni namesto da bi poklicala reševalce in kaj kmalu po hudih spastičnih krčih umre. Če se lahko pogovarjamo o glivicah kjerkoliže in omari v spalnici, se lahko tud o drogah.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
meni pa ni čist jasno kako se na zabavi "zdrži" če se nakadiš. Jaz vedno ko kadim travo, potem v roku 1 ure zaspim k top... Tako da to me sploh ne drži po konci ampak me uspava... (Sicer pa; menda ma na vsakega človeka drugačen učinek)
Če nisem šofer ponavadi pijem alkohol, zelo me spravi pokonci dobra glasba in ples..
Če me doleti usoda voznika se pa nalivam z redbulli...
Če nisem šofer ponavadi pijem alkohol, zelo me spravi pokonci dobra glasba in ples..
Če me doleti usoda voznika se pa nalivam z redbulli...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
...
Zadnjič spremenil lakeesha, dne 10. Jun. 2009 7:55, skupaj popravljeno 1 krat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Po branju te teme sm ugotovila da vas ful velik kadi travo, velik več ko pou... NE obsojam koga.. tk da ne me zdj napadat .. sm mal me je šokiralo..
Moje mnenje o travi in vseh drogah je da pač ok maš obdobje ko si mlad pa probaš velik stvari.. sam najbol me prizadane ko vidim mamico z dvema mejhnima otrokama ko je cela zadeta sred beuga dneva.. bi pa najrajš šla kr na socialno da ji vzamejo otroke... prav to mi je najbol grozno kar lahk mama dela otroku.. po možnosti pa še doji.. al pa neke fore : ja če bom kadila travo bol lažje rodila brez popadkov.. ma dej druge farbejte.. brezveze da še kaj pišem ko bom pou folka tu gor užalila..
Moje mnenje o travi in vseh drogah je da pač ok maš obdobje ko si mlad pa probaš velik stvari.. sam najbol me prizadane ko vidim mamico z dvema mejhnima otrokama ko je cela zadeta sred beuga dneva.. bi pa najrajš šla kr na socialno da ji vzamejo otroke... prav to mi je najbol grozno kar lahk mama dela otroku.. po možnosti pa še doji.. al pa neke fore : ja če bom kadila travo bol lažje rodila brez popadkov.. ma dej druge farbejte.. brezveze da še kaj pišem ko bom pou folka tu gor užalila..
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
^^ jp poznam eno tako, tip in bejba falšerčka, njeni tastari njega nikol niso maral in so jo zato naščuval naj ima otroka z njim oz naj ne splavi (čeprov so pomoje vedl da je fajn na drogi in čist neodgovorna), ker so pač predvideval da jo bo tip zarad otroka pustu. oba sta še zlo zlo mlada, pomoje da čez 22 nista, ona se ga še zmer drogira na polno, on ko je pač čas da je z otrokom je odgovorn, ko pa ni se ga pa isto prbija (pol sta namreč res šla narazn). bejba je bla noseča, pa totalna načvakana. žalostno žalostno. sploh ne vem kako je mali preživu, in kako bo preživu otroštvo. prov lepa prihodost se mu ne obeta
Our passion is our strength <3
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Pol se pa naj še kdo čudi, če rodi duševno zaostalega otroka (ali kako drugače prikrajšanega) glede na to, da se še zdravim ljudem lahko rodi takšen otrok. Potem takem so pri narkomanih še večje možnosti, da otrok ne bo normalen. Žalostno ja.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ponavadi majo ravno največji zadrogiranci večjo srečo pri zdravju otrok, kot tisti, ki se droge pritaknili niso. čudno, a žal resnično.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Upam da vse tu gor ko posegate po drogah da bote tok pametne, ko bote mele otroke, da nehate.. ni važno kaj vse govorijo drugi, kok dobri stvari ma kao droga za otroke, porod.. itd.. ker se mi smilijo otroci.. kr mogoče se jim ne bo pokazalo takoj po porodu.. ampak pol ko bo odraščov..
Upam da ste tok pametne..
Upam da ste tok pametne..
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz ne vem od kod takšen občutek, da se na tem forumu nahajajo (tiste, ki s(m)o opisale svoje izkušnje z rekreativnimi drogami) hardcore đankuzli. Kolikor sem jaz razumela par uporabnic direktno v tejle temi, vzamejo kaj lih na vsake kvatre, delajo normalno šolo/faks/šiht, vejo kaj vzamejo, kadar posežejo po tem in normalno funkcionarjo brez drog, torej gre za čisto rekreativno uporabo drog. Med rekreativno uporabo in odvisnikom pa je kar velika razlika.
Nekot je pribljubljeno šopati tiste osnovnošolske fore, s katermi so nas strašili: če enkrat probaš travo, boš ziher pristal na horsu, tak da raj ne... My ass. Nejeverni tomaži, če ne verjamete, droge se da konzumirat tudi odgovorno, pa četudi se vam to zdi povsem paradoksalno. Eno je, da veš kaj jemlješ, veš kakšne so možne reakcije organizma na to substanco in koliko vzeti, da ne bo prišlo do zapletov, drugo pa je, ko organizem enostavno ne more več funkcionirat brez določenih substanc.
Nekot je pribljubljeno šopati tiste osnovnošolske fore, s katermi so nas strašili: če enkrat probaš travo, boš ziher pristal na horsu, tak da raj ne... My ass. Nejeverni tomaži, če ne verjamete, droge se da konzumirat tudi odgovorno, pa četudi se vam to zdi povsem paradoksalno. Eno je, da veš kaj jemlješ, veš kakšne so možne reakcije organizma na to substanco in koliko vzeti, da ne bo prišlo do zapletov, drugo pa je, ko organizem enostavno ne more več funkcionirat brez določenih substanc.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
joj ti pa tud nč ne zastopiš, kako bojo pa zdržale napor imeti otroka, mislim bit pokonc celo noč, ko otrok joka, pa dojit in previjat,....mislim kako si ti predstavljaš da to normalen človek lahko preživi brez dodatkov, pa a veš kok je to dobr pa zdrav??? pa še tko bodo lahko pri otrokih takoj droge prepoznale, če bodo še one zraven zadete...mislim no brez drog pa res ne gre ane....
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Dejte že enkrat razumet, da se party drog ne uporablja zato, da boš celo noč pokonci, ampak zato, ker je folku kul bit zadet.
tko da pomojem s froci ne bo problemov. in ne verjamem, da bodo dekleta še vedno veselo šmrcala ko bodo froce mele.
raje bodite zaskrbljene za tisti ogromen procent otrok, ki živi z fotrom/mamo alkoholičarko.
tko da pomojem s froci ne bo problemov. in ne verjamem, da bodo dekleta še vedno veselo šmrcala ko bodo froce mele.
raje bodite zaskrbljene za tisti ogromen procent otrok, ki živi z fotrom/mamo alkoholičarko.
Prvi neprebran prispevek • 355 prispevkov
• Stran 22 od 24
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov