s čim zdržite na partijih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
*Gaja* napisal/-a:pa dobr no, vsega pa zdej res ni treba na ta mlin povlečt.. mislem zdej tko govorite ene k da bi se večina pomembnejšega folka drogiral. pa dejte no mal se zamislte kva pišete tle.
Ja taki smo, narkomani. Spomin nas zajebava pa pozabmo, akj smo že napisal pa pozabmo za nazaj pogledat, pol se pa ponavlamo. Sej ti tud vrjetn neki skrivaš...ne pišeš slovnično. Pa te mamo!
Edit: u poglej, napaka: akj sm napisala Zihr sm se ga lih navlekla k krava
Zadnjič spremenil KiLLyKa, dne 23. Maj. 2009 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
ajoj pa ne delat takih piramid no
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
floribunda napisal/-a:raje flegmatik kot nekdo, ki razen uhojene poti,predvidene s strani družbenega konsenza 'normalnosti', ne vidi ničesar okoli sebe.
Jaz pa mislim, da flegmatik ne vidi ničesar okrog sebe. Ampak mu je vse ravno.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
vrvica napisal/-a:floribunda napisal/-a:... da vam bo jasno, da se osenarci očke ne svetijo od sreče ...
Nina pa ne no
To me pa res ne preseneča, ker mi ona skoz deluje totalno zadeta, ali pijana. Pač ne funkcionira normalno za moje pojme.
Sama nisem nikoli poskusila nobene droge. Sem pa tja spijem eno pivo, kozarec vina ali kakšne borovničke. To pomeni nekaj od naštetega. Nikoli pa ne toliko, da bi bila pijana.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sanjaanja napisal/-a:floribunda napisal/-a:a ti je ze kdo povedal, da je konkreten procent svetovnih politikov totalno navlečenih na koko.
Me ne bi presenečalo, če bi jih bilo 90% glede na obnašanje in situacijo.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
LovelyM napisal/-a:Dita- napisal/-a:imam veliko zalogo poletnih majčk in srajčk, ki so bile po večini kupljene prejšno poletje, jz pa sem med zimo shujšala za mal manj kot 10 kg in mi je vse preveliko smile majčke so zelo lepo ohranjene, nekatere sploh niso bile nošene.
Vsa oblačila so XS al pa S
Tole sm čist slučajno prebrala v Malih Oglasih in takoj pomislila, da je tuki neki narobe in glede na to, da vidim da si zagovornica drog, zdej vem kaj je problem. Tole je še en učinek plesnih drog pač, verjetno moraš zdej kupovat že na otroškem oddelku.
Nazaj na temo:
Včasih spijem kakšen kozarec vina, v puberteti sem probala tud travo, se ga parkrat tako nalila, da sm bruhala celo noč ipd. pa me je minilo oz. sm mal odrasla pa ugotovila, da me noben ne bo resno jemu pjano oz. zadeto.
živjo punce. najprej naj vam povem da mi je zlo žal da se nism mela možnosti zagovarjat ker nism spremljaja foruma 2 dni. jp, pravilno predvidevate, zadevala sm se ga (sarkastično povedano, da ne bo katera spet paničarla)
je pa tko. tole kar si napisala me je fajn zabolelo. delala sem na tem da bom shujšala kakšno leto in pol in sm skrajno ponosna na to kar sm dosegla. naj povem da je celotn postopek trajal eno leto, in sicer s telovadbo in z zdravo in rahlo omejeno prehrano. sm kr konkretno užaljena, glede na to koliko truda sem vložila v to.
glede drog, konzumiran in sprobavam razne substance zadnje 3 mesece.
prej sm bila pa rahlo obsedena s shopingom in sm kupla veliko majčk, ki jih sploh probala nism, samo vzela in mi potem niso bile prav. pa tudi moj stil se je močno spremenil, zato se mi cunje pač kopičijo v umari in jih z veseljem prodam za malo denarja puncam ki jih potrebujejo.
naj povem še to da v višino merim okrog 155 cm in zato so majčke S. na 155cm pa lahko obesiš kar nekaj kilogramov. tko da ne morš zdej nekej govort kakšna sm - posušena, ker nisem. nikaragua, povej jim da zgledam čist navadn in da nism posušena. mam boke, joške, noge in rit mam pa že po naravi čist suhe.
kakšna srajčka ki jo prodajam in je XS in ene hlače so tudi XS pa prodajam zato ker mi niso več všeč in jih ne nosim
zdej ti pa lahko samo še to dodam, da jz se v tejle temi zadnjič nekej za brez veze zagovarjam, mislm če tole ni čist bolano kaj je prišlo ven iz tega da mam preveč cunj... LovelyM, tvoja izjava je bila neumna, omejena.... ne bi naprej naštevala. pač si pokazala kako 'širokoumno' razmišljaš. dost slabo. pa lahko kdaj tut pomislš da boš z izjavo koga prizadela, glede na to da sm bla prej fajn buškasta, totalno nesamozavestna in se počutim zelo slabo če (je) kdo omeni oz. komentira mojo postavo. in ja, za mojo postavco sm fajn delala.
Our passion is our strength <3
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Men se zdi kratko malo absurdno, da kdo misli, da lahko zaradi plesnih drog shujšaš čez zimo za 10 kg. Skor tok absurdno kot celotna moja familija, ki bratranca obtožuje, da je nenormalno suh zarad trave in da je posledično narkoman. Ker to pravjo na televiziji.
(sej ne, da si po travi lačen kot pujs)
Aja, pa sej ne, da tip jé samo lubenice in vztrajno bruha, ker je bil včasih debel in ma verjetno psihične težave. Je lažje rečt, da je kriva droga (trava ), kot pa da je bulimičen, ker tega v naši družini pač ni
(sej ne, da si po travi lačen kot pujs)
Aja, pa sej ne, da tip jé samo lubenice in vztrajno bruha, ker je bil včasih debel in ma verjetno psihične težave. Je lažje rečt, da je kriva droga (trava ), kot pa da je bulimičen, ker tega v naši družini pač ni
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
Sam na alkotu pa travi.. Ostalo vse nehala In se mam miljonkrat booolš
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
Zakaj že?
Waves of sound they move my body
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov