s čim zdržite na partijih?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 22. Maj. 2009 17:55

^^dejansko ja... pa recmo jez poznam kr dost takih k so preskakale cele noci usak tedn po 8-10ur pa so še vedno ble obilne! ze ce pogledas skozi vidik kok ti to kalorij porabs :S je to cudn ane

OT: najbl me je pa na dnevu elektronike v krizankah zadel k sm srecala eno zensko k sm jo nazadn vidla 2 leti nazaj in je bla pac normalna vedla sm pa da kr dost drogo konzumera... in modelka je pridobila like 20kil!!! tko da bi prej rekla da pac na drogi itak ksno kilo zgubis sploh na racun densanja ampak zlo zlo hitr use nazaj dobis + plus kile!!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 22. Maj. 2009 17:59

lol.

a zdej bo to tko, da ce bo kera it te teme na forumu karkoli napisala bo to tkoj drugs related.

zadnjic sem se slabo poučutla....ziher zaradi droge.
shujašala za 5 kil....100% zarad iksov.
razbila zadnji blatnik.....najbrž si bla zadeta.
umrla mi je babi.....si ji že kej podtaknila.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 22. Maj. 2009 18:01

^^ :rofl:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 22. Maj. 2009 18:05

tko zgleda :roll:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 22. Maj. 2009 18:34

floribunda napisal/-a:lol.

a zdej bo to tko, da ce bo kera it te teme na forumu karkoli napisala bo to tkoj drugs related.

zadnjic sem se slabo poučutla....ziher zaradi droge.
shujašala za 5 kil....100% zarad iksov.
razbila zadnji blatnik.....najbrž si bla zadeta.
umrla mi je babi.....si ji že kej podtaknila.

:lol: solze!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 22. Maj. 2009 20:41

Lol no, pretiravat pa tudi ni treba. Ena je nekaj napisala, pa vse skupaj skočte kot da se same morate pred čim branit. :lach: Take it easy! :wink:
Zadnjič spremenil Lilah, dne 14. Nov. 2010 16:44, skupaj popravljeno 1 krat.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 22. Maj. 2009 20:54

rachka_ napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Že po načinu pisanja in izražanja tukaj se loči tiste, ki se drogirajo in tiste, ki se ne. Potem pa še recite, da droga ne vpliva na psiho.

brez zamere, ampak nevem kdaj sem nazadnje brala kaj tako neargumentiranega, kot je večina tvojih postov.
po čem se pa prosim vidi? kr ne pišem z veliko začetnico?

Ampak je res razlika. Sem šla prav brati poste. Način izražanja, uporaba tujk, slovnične napake, nejasnost izražanja,...
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 22. Maj. 2009 21:16

cvetkaaa napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Že po načinu pisanja in izražanja tukaj se loči tiste, ki se drogirajo in tiste, ki se ne. Potem pa še recite, da droga ne vpliva na psiho.

brez zamere, ampak nevem kdaj sem nazadnje brala kaj tako neargumentiranega, kot je večina tvojih postov.

Ampak je res razlika. Sem šla prav brati poste. Način izražanja, uporaba tujk, slovnične napake, nejasnost izražanja,...

in to je stoprocentno posledica drogiranja.
saj, kako bi lahko tudi bilo drugač? kdo drug še lahko nepopolno obvlada slovnico, govori v slengu in ne piše popolnih, melodičnih esejev? v bistvu sploh nebi rabli met to temo, da se pogovarjamo o tem, sčim kdo zdrži na partiju kr itak gremo brat poste in vemo kdo je na čem. :eek: če dam primer: Aloha se ga stoposto vsak vikend na polno drogira..tukaj le noče priznat. ampak draga moja, neboš nam ušla! tvoja slovnica in izražanje povesta vse!
mojbog, saj več ne vem kdo je bolj skurjen :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 22. Maj. 2009 22:26

rachka_ napisal/-a:
cvetkaaa napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:

in to je stoprocentno posledica drogiranja.
saj, kako bi lahko tudi bilo drugač? kdo drug še lahko nepopolno obvlada slovnico, govori v slengu in ne piše popolnih, melodičnih esejev? v bistvu sploh nebi rabli met to temo, da se pogovarjamo o tem, sčim kdo zdrži na partiju kr itak gremo brat poste in vemo kdo je na čem. :eek: če dam primer: Aloha se ga stoposto vsak vikend na polno drogira..tukaj le noče priznat. ampak draga moja, neboš nam ušla! tvoja slovnica in izražanje povesta vse!
mojbog, saj več ne vem kdo je bolj skurjen :D

Ne to ni 100% od drogiranja, ampak od raznih flegmatikov, zahojencev,... in eni izmed njih so tudi drogeraši.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 22. Maj. 2009 23:21

raje flegmatik kot nekdo, ki razen uhojene poti,predvidene s strani družbenega konsenza 'normalnosti', ne vidi ničesar okoli sebe.
v življenju obstaja več poti in ni nujno, da se vse končajo zvečer na kavču ob 24ur zvečer, nizkokalorični hrani in drugemu pranju možganov.

o zahojenosti pa sploh ne bi.

jebentiš. morem na slovnico začet pazit, da me ne boste mele za đanksa.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 22. Maj. 2009 23:57

cvetkaaa napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:

a ti je ze kdo povedal, da je konkreten procent svetovnih politikov totalno navlečenih na koko.

čudno, da jim vseeno uspeva spravit skupaj kak stavek in sodelovat v soočenjih.

in da se je shakespearu uspelo uvrstit med najboljše svetovne dramatike, kljub temu da je v svoji pip'ci redno kadil hors.
baudelaireu je bil en največjih predstavnikov svojega časa, obenem pa predsednih prvega kluba hashisinov v parizu.
še prešern se ga je pošteno nažru preden se je spravu rime skupaj klamfat.
sem bila dovolj jasna?
še kakšen argument, ki ga bom z veseljem izpodbijala?
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 23. Maj. 2009 0:35

Ja valda, kdor ne piše slovnično se ga prbija!
Nobena tle gor nam nebo ušla!! :roll: :lol:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 23. Maj. 2009 10:53

floribunda napisal/-a:
cvetkaaa napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:

a ti je ze kdo povedal, da je konkreten procent svetovnih politikov totalno navlečenih na koko.

čudno, da jim vseeno uspeva spravit skupaj kak stavek in sodelovat v soočenjih.

in da se je shakespearu uspelo uvrstit med najboljše svetovne dramatike, kljub temu da je v svoji pip'ci redno kadil hors.
baudelaireu je bil en največjih predstavnikov svojega časa, obenem pa predsednih prvega kluba hashisinov v parizu.
še prešern se ga je pošteno nažru preden se je spravu rime skupaj klamfat.
sem bila dovolj jasna?
še kakšen argument, ki ga bom z veseljem izpodbijala?

aha pa tut dejansko pojma nimamo kok slovenskih javnih osebnosti k so fulll znani in tut pomembi za slovensko sceno je navlecenih uiber. da o raznoraznih direktorjih vodilnih slovenskih ferm sploh ne govorimo. marsi kdo bi se ornk zamislu ce bi se vse to vedel.

jez vem zlo mal.. ampak me je za une osebe ornk sokeral. tko da...

je pa res da prevladuje koka!
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 23. Maj. 2009 11:46

pa dobr no, vsega pa zdej res ni treba na ta mlin povlečt.. mislem zdej tko govorite ene k da bi se večina pomembnejšega folka drogiral. pa dejte no mal se zamislte kva pišete tle. :? pa valda da so vedno obstajal taki k se drogerajo pa taki k se še zdej, sam ne pa zdej pretiravat geezus.
pa svoje ste že povedale kr neki strani nazaj, od tam dalje pa se sam še ponavljate.
da še jz povem "na čem" sm :D na ničemr :P edin kar konzumiram je alkohol, pa še to res redko. tista huda leta smo eni že dal skos, pa niti takrt se nismo kej dost napil kt se eni da zase ne vejo :?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 23. Maj. 2009 12:18

vse skupaj je bil samo reply na matjazev post o flegmatikih in zahojencih.

sama imam namreč do zlorabe drog zelo odklonilno mnenje. in nihče me ne bo prepričal, da lahko zadet enako dobro ali še boljše funkcioniraš kot trezen.
je pa dejstvo, sicer precej žalostno, da je vedno več visokih funkcionarjev zadetkov. res ogromno. ne da se mi zdej iskat raziskave, ki so jo delali v italijanskem parlamentu ampak mislim da je velik odstotek brisov, ki so jih sicer nelegalno vzeli, vsebovala sledi kokaina.

http://www.mladina.si/tednik/200629/cla ... ejovsek-2/

http://www.mladina.si/dnevnik/08-11-200 ... ca_evrope/

http://www.mladina.si/dnevnik/13-11-200 ... i_kokaina/

za tiste, ki samo pijete: http://www.mladina.si/tednik/200715/cla ... n_ozmec-2/

nekaj člankov v vednost. da vam bo jasno, da se osenarci očke ne svetijo od sreče in da, kljub temu da je v javnosti to tabu, nelegalne droge uporabljajo v veliko večji meri, kot si ljudje to predstavljamo.

fino je o teh stvareh malce več vedet, kot le tisti s čimer so nam glave napumpali v OŠ. da ne boste kake svinjarije kje fasale, ne da bi sploh vedele za to.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov