s čim zdržite na partijih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
*SweetGirl* napisal/-a:
rachka_ a to, da razmišljaš malo dlje kot pa 1 vikend vnaprej pomeni, da ta trenutek ne moreš uživat?Gre se za to, da se imaš fajn zdaj, ampak imaš vseeno v mislih kaj to potegne za sabo na dolgi rok
točno o tem govorim. ampak mislim, da predhodnica, na katere post se je moje pisanje nanašalo, ni govorila ravno o enem vikendu vnaprej, ampak za daljšo dobo. naj še enkrat povem, da se čist zavedam posledic, da tudi jaz poznam ljudi, ki majo na hard posledice zaradi kurjenja vsak vikend.
moje konzumiranje ni ravno pogosto, pa se bo vseeno verjetno kje poznalo, ampak nihče pa mi ne more zagarantirat, da bom mela prfect življenje s prfect zdravjem in vsem ostalim, če bom živela "pobožno" življenje (v smislu brez omamljanja).
ne pričakujem, da bo katera odobravala to kaj delam, niti ne morem rečt, da sem zdaj extra ponosna na to. pač delam tako, kot se MENI zdi prav, morebitne posledice bom pa itak sama nosila.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
ja fakkk... no pol pa se mal podebatirajmo o posledicah tega nazga pocetja... da nebodo nekatere prevec pametne....
posledice k jih jez ugotavlam... izguba kratkorocnega in dologorocnega spomina... mislm da se use strinjamo.... srcna aritmija, visok pritisk, psihicne motnje, slabo slušno zaznavanje (to je bl posledica glasne glasbe)... , mogoce se ksni problemi z želodcem, vsekakor problemi z zobmi.... (lohka se kšna kej doda)
ampak mislm pa da nobena nima problemou s tezo, s sladkorjem v krvi, holesterolom, in podobno....
zase bom pa rekla tko: ugotavljam probleme z spominom ter z zobmi.... pritisk mam uiber prenizk (90-52), sladkor 2, z sluhom nimam problemov, z želodcem tudi ne, tezo mam kr ok, holesterola nimam, ....
posledice k jih jez ugotavlam... izguba kratkorocnega in dologorocnega spomina... mislm da se use strinjamo.... srcna aritmija, visok pritisk, psihicne motnje, slabo slušno zaznavanje (to je bl posledica glasne glasbe)... , mogoce se ksni problemi z želodcem, vsekakor problemi z zobmi.... (lohka se kšna kej doda)
ampak mislm pa da nobena nima problemou s tezo, s sladkorjem v krvi, holesterolom, in podobno....
zase bom pa rekla tko: ugotavljam probleme z spominom ter z zobmi.... pritisk mam uiber prenizk (90-52), sladkor 2, z sluhom nimam problemov, z želodcem tudi ne, tezo mam kr ok, holesterola nimam, ....
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js pa od partijev nič več ne slišim.
maybe it's drugs related!
nikoli več!
od zdaj naprej razmišljam o prihodnosti in vikende preživljam v hribih.
nikoli več!
Zadnjič spremenil floribunda, dne 19. Maj. 2009 17:15, skupaj popravljeno 2 krat.
-
rachka_ - Cosmofrik
lol, no takih problemov jaz ne zaznavam pri sebi. edino kaj se mi pozna mogoče je občasen kolaps spomina, ko se ne morm spomnit enih imen ali kakšnih podrobnosti.. pa to, da sem včasih malo zmedena in morm v enem trenutku 3 stvari naredit in si takoj sploh ne morm organizirat v glavi vsega, npr. vrstnega reda. ampak sem pa že od otroštva bolj zmedene in raztresene sorte, tako da mogoče to niti ni tako hudo od tega.. to bi pa blo to. zaenkrat. po sedmih letih se mi niti ne zdi niti tako hudo no.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rachka_ - Cosmofrik
floribunda napisal/-a:js pa od partijev nič več ne slišim.
nikoli več!
tako se govori! ampak pazi, da te v hribih ne zanese..saj veš, na ixu gozdovi boljše šumijo
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Bravo floribunda- alternativa drogiranju je preživljanje vikendov v hribih, razmišljanje o prihodnosti in nasploh pobožno življenje Tebi droge vidno škodijo
Sej vem, hecala si se, jaz se tudi
Sej vem, hecala si se, jaz se tudi
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Tiste, ki 'zagovarjate' uporabo tezkih drog (od trave dalje) prosim navedite nekaj + tock.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
nikaragua - Kofetarica
^^ jez uiber zagovarjam sam speed da se razumemo...
*neskoncnost energije
*naspideranost
*neskoncna volja do lajfa in vsaj jez sm si use cilje zamisla in ustvarla na spju
*sprostitev
---->pa pol se prakticni plusi:
*lohla delas ure in ure in ure pa nebos zmatran
*alkohola ne cuts in lohka spijes liter viskija komot --> pac alkohol cuts mal na drugacen nacin, nemors rect da si pijn, ampak nekak smesno nablojen, fak sploh neznam razlozit
*res se ti zura in plesu bi ure in ure in ure (moj rekord je 14ur neprestanga skakanja, ok sm sla na wc pa na ksn cik pa se tm sm skakala)
*neskoncnost energije
*naspideranost
*neskoncna volja do lajfa in vsaj jez sm si use cilje zamisla in ustvarla na spju
*sprostitev
---->pa pol se prakticni plusi:
*lohla delas ure in ure in ure pa nebos zmatran
*alkohola ne cuts in lohka spijes liter viskija komot --> pac alkohol cuts mal na drugacen nacin, nemors rect da si pijn, ampak nekak smesno nablojen, fak sploh neznam razlozit
*res se ti zura in plesu bi ure in ure in ure (moj rekord je 14ur neprestanga skakanja, ok sm sla na wc pa na ksn cik pa se tm sm skakala)
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ok tvoj odgovor je tak, kot sem ga pricakovala. A ni zalostno, da tvoji cilji in volja do zivljenja so odvisni od drog?
Na-a hvala.
Pa ne me narobe razumet, da vodim kampanijo proti drogam. Ampak to je zame totalno nezdravo (v vseh smislih). Srcno upam, da moji otroci ne bodo jemali teh stvari. Raje vidim, da se uci, kuje nacrte, magari pride pijan domov po 7h urah plesanja...
Na-a hvala.
Pa ne me narobe razumet, da vodim kampanijo proti drogam. Ampak to je zame totalno nezdravo (v vseh smislih). Srcno upam, da moji otroci ne bodo jemali teh stvari. Raje vidim, da se uci, kuje nacrte, magari pride pijan domov po 7h urah plesanja...
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
nikaragua - Kofetarica
sm si kr misla da se bos utaknila dlih v cilje...
... sam nekak neznam tocn ralozit kaj hocem povedat glede tega.. scena je taka da vsaj men psiha tok mocno deluje k sm naspiderana, nekak se spomnm take reci k se trezna nebi nikoli.
sori sam res nevem v cem je to napaka...kr se ciljou tice...
drgac pa ja za svoje otroke si tut jez nebi zelela da bi se drogeral in to sam zato ker se mi zdi da jez vem kje mam mejo.. za svoje otroke pa nekak vsaj zdej k jih pac nimam nimam filinga da bi jim kej tazga lohka zaupala..
... sam nekak neznam tocn ralozit kaj hocem povedat glede tega.. scena je taka da vsaj men psiha tok mocno deluje k sm naspiderana, nekak se spomnm take reci k se trezna nebi nikoli.
sori sam res nevem v cem je to napaka...kr se ciljou tice...
drgac pa ja za svoje otroke si tut jez nebi zelela da bi se drogeral in to sam zato ker se mi zdi da jez vem kje mam mejo.. za svoje otroke pa nekak vsaj zdej k jih pac nimam nimam filinga da bi jim kej tazga lohka zaupala..
-
nikaragua - Kofetarica
Shelve napisal/-a:Ti pa njej in ostalim drogerašicam ne boš moralizirala a je prov? Ker ona ve kaj počne in se zna kontrolirat in če se 1x na dva tedna nasmrka, to še ne pomeni, da se drogira! Samo plane dela za prihodnost!
vidm da tebe pa kr se zanima kaj se dogaja v tej temi
ves men ni panike nobeni odgovort ce me kej uprasa oziroma jo kr koli zanima.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov