s čim zdržite na partijih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
*SweetGirl* napisal/-a:ana27 napisal/-a:tanika* napisal/-a:Iskreno povedano se mi droge gabijo in isto vsi, ki jih konzumirajo...sej ne rečm probaš ajde...sam da morš pa čist vsako žurko neki vzet je pa zame groza. Oprosti sam če ga ne znaš žurat brez droge in alkohola je pomoje bolj da sploh ne žuraš, ker je očitno da al nisi v pravi družbi ali na pravi žurki, še posebi pa nimaš vega v glavi počiščen. Sem bila na miljonih žurih v svojem življenju pa ne rečm, sem kdaj kej spila, sam nikol nism bila pijana, ker preprostno ne rabim tega....žuram, plešem, pojem lahko celo noč pa mi ne bo problema, če je prava muzka in družba.
Isto mi je s čiki, mislm, zakj bi bila odvisna od nečesa če pa tega ne rabim..zame so kadilci isto šibki osebki, vsaj vsi tisti, ki jih poznam in kadijo so preprosto preveč šibki, živčni osebki, ki se ne morejo pomiri brez čika, torej sploh niso sposobni normalno živeti življenje.
Sam tok, da ne bo takoj skakanja, sem videla kaj droge naredijo človeku, moj sošolec se je v osnovni šoli obesil zaradi njih, skoraj polovica razreda je pa takoj po osnovni končala na odvajanju v španiji, tako, da mi ne bo noben trdil, da droge nimajo posledic in se ne moreš navadit.
Druga sošolka, najboljša učenka v razredu, najbolj pridna in prijazna punca, kar naenkrat ni naredila srednje do konca, padla v "kul" družbo, začela nositi dolge rokave poleti (le zakaj), končala s živčnim zlomom in na odvajanju, sedaj pa hodi po mestu vsa nesrečna,umazana, nepočesana, nisem je videla nasmejano že ene par let, fila police v mercatorju in je eden najbolj nesrečnih osebkov na svetu.
Jaz ne toleriram nobenih drog!!
Nisem nikoli probala, sem res ful proti Mene je kar groza, ko vidim s kakšno lahkoto eni jemljete droge in "opravičujete" svoje početje- sej to nič ni, jaz jemljem "z glavo"; ful je fajn, ker jaz bom prepoznal/a, če bo moj otrok zadet,.... HALO?!?! Pa kaj ste stari 13?
Kaj pa odgovornost- v prvi vrsti do sebe, do staršev, prijateljev, kasneje do otrok?!?
Svojih napak nihče ne priznava.
Ne razumem kako se lahko ena sekira, če ima 5 kg preveč, medtem ko ji je zastrupjanje telesa z drogo normalno.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Oh.
Jst zdržim. Brez poživil. Alkohol je edina substanca, k jo u zlo zmerni količini skonzumiram lih parkrat letno.
Do drog (pa nej gre za čike, alkohol, travo, tabletje, ...) mam zlo odkloniln odnos, lih tko do useh tistih, k se jih poslužujejo, zato u svoji bližini ne maram tovrstnih ljudi.
Če se nekaterim zdi, da jim zadeva prnaša več pozitiunih kt negatiunih lastnosti, prou, sama pa u drogi ne najdem ene lastnosti, zarad kere bi rekla "no, pa dejmo probat".
Jst zdržim. Brez poživil. Alkohol je edina substanca, k jo u zlo zmerni količini skonzumiram lih parkrat letno.
Do drog (pa nej gre za čike, alkohol, travo, tabletje, ...) mam zlo odkloniln odnos, lih tko do useh tistih, k se jih poslužujejo, zato u svoji bližini ne maram tovrstnih ljudi.
Če se nekaterim zdi, da jim zadeva prnaša več pozitiunih kt negatiunih lastnosti, prou, sama pa u drogi ne najdem ene lastnosti, zarad kere bi rekla "no, pa dejmo probat".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
cvetkaaa napisal/-a:Svojih napak nihče ne priznava.
Ne razumem kako se lahko ena sekira, če ima 5 kg preveč, medtem ko ji je zastrupjanje telesa z drogo normalno.
Pa sej še shujšaš zraven poleg tega da se maš fajn! 2v1!
Tamala_mrha napisal/-a:nikaragua napisal/-a:dejansko so to na hard sprani osebki k pa mislm da nobena na tem forumu temu tut prblizn ni blizu!
Glede na to, na kaj vse se nekatere spoznajo na črnem trgu, je več kot očitno, da pri vseh teh tukaj ne gre za občasno uživanje drog (parkrat na leto), ampak očitno pogosteje.
Hja, tud če uživajo pogosteje, vseeno ne kažejo znakov spranosti
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
js spadam med tiste, k si skori da ne more več predstavljat žurke oz. žuranja brez alkohola.. lani je še šlo, kr sm dosti krat js vozila in ostala trezna (al pa tudi to ne, priznam), sam od kar sm študentka pa ne gre več..
nikoli ne pretiravam (samo 1x sm bla na mrtvo pijana, ležala potleh, bruhala in nism vedla zase), kr to mi je itak brezveze kr nimam neč od večera, če se drugi dan ne spomnim kaj sm sploh delala.. al pa če preprosto ležim celo noč potleh slaba ku pras***
je pa res, da mi alko ful pomaga, kr sm na žurih dokaj "zaprta" zarad moje nesamozavesti in more folk prist do mene če hoče da spravim kej iz sebe oz. ratam komunikativna in steče pogovor.. zto se ga dosti krat napijem, da sm vesela, mi ni težko pristopit do ljudi, se ne sekiram če izpadem čudna/neumna/nenavadna,.. sm že marsikoga spoznala v takem stanju in tudi če dosti krat delam neumnosti, zgleda da še nism nikoli nrdila tko velike da bi obžalovala dejstvo da sm se kdaj taknla alkohola..
tko da, js ne spadam med tiste k se ga napijejo ku prasci in se pol hvalijo s tem, delajo neumnosti, razbivajo, nadlegujejo folk al pa preprosto vidijo "užitek" u tem da bruhaš celo noč.. al karkoli že.. pijem zto, da ratam bolj odprta, komunikativna, da pozabim na probleme in se ne sekiram za neč
dokler sm mlada si morem to privoščit
nikoli ne pretiravam (samo 1x sm bla na mrtvo pijana, ležala potleh, bruhala in nism vedla zase), kr to mi je itak brezveze kr nimam neč od večera, če se drugi dan ne spomnim kaj sm sploh delala.. al pa če preprosto ležim celo noč potleh slaba ku pras***
je pa res, da mi alko ful pomaga, kr sm na žurih dokaj "zaprta" zarad moje nesamozavesti in more folk prist do mene če hoče da spravim kej iz sebe oz. ratam komunikativna in steče pogovor.. zto se ga dosti krat napijem, da sm vesela, mi ni težko pristopit do ljudi, se ne sekiram če izpadem čudna/neumna/nenavadna,.. sm že marsikoga spoznala v takem stanju in tudi če dosti krat delam neumnosti, zgleda da še nism nikoli nrdila tko velike da bi obžalovala dejstvo da sm se kdaj taknla alkohola..
tko da, js ne spadam med tiste k se ga napijejo ku prasci in se pol hvalijo s tem, delajo neumnosti, razbivajo, nadlegujejo folk al pa preprosto vidijo "užitek" u tem da bruhaš celo noč.. al karkoli že.. pijem zto, da ratam bolj odprta, komunikativna, da pozabim na probleme in se ne sekiram za neč
dokler sm mlada si morem to privoščit
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:Glede na to, na kaj vse se nekatere spoznajo na črnem trgu, je več kot očitno, da pri vseh teh tukaj ne gre za občasno uživanje drog (parkrat na leto), ampak očitno pogosteje.
js poznam marsikatero zadevo, prav tako njene učinkovine in učinkovitost pa to še ne pomeni da sem zmetala vase vse te zadeve.
drugače pa lahko o marsičem tudi v medijih prebereš. zgodbe o za en k***** rolexih, o kouku mešanemu s pufrom in strihninom o novitetah na trgu in še o marsičem.
na 24 ur. majkemi.
sploh pa, ne vem v čem je problem, da par kozmokur podeli svoje izkušnje o drogah.
po mojem dosti bolj pomebno vedenje, kot pa kozlarije o najboljši maskari.
a ne. točno. dejmo si zatiskat oči.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov