s čim zdržite na partijih?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 15. Feb. 2009 22:20

zanimiva tema, sam dvomm, da bo kdo šu pisat kaj vse konzumira poleg alkohola :D
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 15. Feb. 2009 22:34

- družba, smeh, pivo, jegr, borovničke, ples, petje :lol: , dobra muska
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Feb. 2009 22:39

Jaz sicer pijem alkohol in občasno poham, ampak to me bolj ovira pri vzdržljivosti, pomaga ziher ne. :)

Res pa je, da itak ne hodim po elektronskih partijih in diskačih. Po lokalih mi ni panike zdržat tam do 2eh, 3eh, na privatnih žurkah sem pa lahko tudi do jutra, če sem dovolj v pogonu. Ko se vsedem, ponavadi zaspim :)
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 15. Feb. 2009 23:11

Kika napisal/-a:zanimiva tema, sam dvomm, da bo kdo šu pisat kaj vse konzumira poleg alkohola :D

jaz sem bla zelo blizu :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Feb. 2009 9:20

Saj to... jaz ne mislim tukaj pisati ničesar, ker ne vem koliko ste liberalni. Pa tudi nasploh nimam želje tega deliti s komerkoli, ki ga ne poznam, tako da bom jedrnata - v glavnem me na večini partyjev drži pokonci alkohol (zmerno, mejo mam itak že od takrat, ko sem prvič mal več spila v lajfu), bakle se ponavadi na partyjih ne poslužujem, mogoče po afterju. :D Seveda je pa na prvem mestu glasba pa super družba! :wink: Če ni tega, se mi tudi pleše ne.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 16. Feb. 2009 11:57

rachka_ napisal/-a:jaz sem bla zelo blizu :D

pa mislim da celo edina ;) mislim pa da noben/a ne bo šel dela natančnega in specifičnega seznama :D
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 17. Feb. 2009 20:03

Kokain :D

Um ma ne, pač mal se zamotm, mogoče neham pit, d se mal zbrihtam, spijem kšn sok, kej pojem (to mi ful pomaga)...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 17. Feb. 2009 22:41

Tekile so najboljše, sicer pa alkohol po izbiri. :D Am, ja, pa brez njega tudi gre ... Menda je še najpomembnejša prava družba, pa seveda prava glasba.
Uporabniški avatar
AniMaLisTik
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a AniMaLisTik » 18. Feb. 2009 11:43

jullia_ napisal/-a:Jaz sicer pijem alkohol in občasno poham, ampak to me bolj ovira pri vzdržljivosti, pomaga ziher ne. :)

Res pa je, da itak ne hodim po elektronskih partijih in diskačih. Po lokalih mi ni panike zdržat tam do 2eh, 3eh, na privatnih žurkah sem pa lahko tudi do jutra, če sem dovolj v pogonu. Ko se vsedem, ponavadi zaspim :)

Na žurkah sploh privatnih pri nekomu ( seveda če je to večja ne sam par ko jih dobro poznaš ) pa ti res svetujem da ne zaspiš :D
____AniMaLisTik____
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Feb. 2009 13:01

No, meni je najboljše it v en diskač, ko ni ravno nek Kalember na sceni ali kakšen xy DJ in plešem plešem plešem, da tipi sploh nimajo možnosti priti "tipat terena" oz. bolje rečeno mojih delov telesa. :evil: :P Ponavadi zavzamem tistih nekaj m okoli sebe, da je vsem razen mojim soplesalcem oz. soplesalkam (družbi) jasno, da nimajo kaj iskati tam zraven. Namreč če ne "označim" svojega teritorija, to pomeni, da se folk preriva okoli mene, plešejo da mi pohodijo čevlje (to res sovražim iz dna duše, ker sem jaz glede tega VEDNO uvidevna) ali me malce kdo polije in teh stvari res ne prenesem, če grem žurat. Glede tega kaj me drži pokonci pa sem itak že v prejšnjem postu napisala. :D Včasih sem dosti pila in je alkohol tekel v potokih, pa sem se držala normalno, razen tega da se mi je na koncu začelo spati, zdaj pa pijem toliko, da ni zaspanosti (kakšen martini, dva ali trije, breezer ipd. in sem že na nogah - no, že pred tem sem), pa lahko zdržim tudi do 6h zjutraj če je treba. Samo družba in lokacija morata biti prava. Včasih nam je bilo vseeno kje smo bili, samo da smo bili tapravi skupaj. Zdaj mi je pomembna tudi lokacija, saj mi ne dišijo najbolj kakšni pajzli, kjer je 90% folka pijanega do daske ali placi, kjer se zadržuje mladina, ki ne ve kam s sabo.
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 18. Feb. 2009 16:30

pokonc me drži predvsem družba....če se mamo dobr lahko zdržim do zjutri, če je bedno me pa pač zmanjka :) alkohol me kvečjemu uspava, drugih drog pa itak ne prakticiram.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 19. Feb. 2009 19:33

Sunshine` napisal/-a:Definitivno dobra muska pa the best folk :D

točno ...
lahko si pod vsemi možnimi substancami, samo če ni pravih ljudi in dobre glasbe oziroma pravega ozračja, ti alkohol nič ne pomaga ...
drgač pa, če pijem alkohol, sem preveč čustvena in največkrat jokam, kar pa ni dobro za moj make up ...
če bi se ga zakadila, bi mela pa blackoute, tko da tega ne delam ...
drugač so pa zame tisti, ki ne zdržijo brez trdih drog na partijih, sami pusiji ... mislim, da je že marsikdo ga žuru do 10h zutri (al pa še dal), pa ni rabil zato speeda vlečt al kaj?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Feb. 2009 19:47

Dobra družba in dobra muska
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Feb. 2009 20:49

Ja točno tako kot ste že nekatere pred mano napisale - tisti, ki rabijo min. 3 lajne speeda ali pa česa drugega, da zdržijo na party-ju pa še na afterju, očitno niso tako zainteresirani v glasbo, poleg tega jih mora očitno res bedirat, da samo s tem lahko žurajo. Najboljše je spit malo alkohola, pač kaj najbolj sede pit, potem pa se naplesat ali kako drugače zabavat brez substanc. Važno, da je dobra družba oz. positive vibration, pa je to vse kar človek rabi za dober žur! Konzumiranje česarkoližepač has never been IN - it was always OUT. :wink:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 19. Feb. 2009 22:58

noja okej..to, da te ne zanima muzika če vzameš kaj, je malo preveč posplošeno. vidim, da sem očitno edina, ampak upam tukaj javno priznat, da na 5 partijov, 1x kaj vzamem (1-5 lajn spida)..to pomeni približno 2-3x letno se pregrešim. ampak nihče mi ne more rečt, da v tej moji muziki ne uživam :) na večini partijev sem trezna..med partiji, ki jih mam v najlepšem spominu, se najde tudi par takšnih, ko nisem bila niti pod vplivom alkohola..
elektroniko poslušam tudi sicer, ne samo na partijih in mi je enostavno najboljša muzika. substance doživljam čist neodvisno od tega.
tako, da ta trditev nekako nebi držala v vseh primerih :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov