s čim zdržite na partijih?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 16. Maj. 2009 21:07

Zabavno. :D
Js mam za kak joint u zepu, pa ce bi mi mat najdla bi pomojem tolk zablokirala, da bi itak vedla, da neki ni kul. Ker spoznala neb, sem skor zihr.
Mah! Si bom zapomnla. :D :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Maj. 2009 21:12

ma sej to ni dovol da rešeč samo mah. moja taktika je da govoriš tak dolgo, da pozabi kaj je že vprašala. torej prideš domov, najde heft in reče: Vrvica, kaj imaš to nekaj zelenega v žepu?
in ti nazaj: hahahaha zaj si me spomnila... hahaha zadnič smo se nekaj lovili po parku pa se obmetavali z listjem. pa pač ker list nikam ne leti sem si jas storže nabrala pa sem si jih v žepe natišala, pol pa sn se jas skrila za eno drevo, XY pa za drugo pa smo se pune komandose špilali. pol pa je neka stara prišla pa se nekaj pizdit začela pa smo kao bežali pred njo, pol pa smo jo zasledovat začeli pa ona sploh ni skapirala.... itd... deluje, preverjeno=) neglede na to o čem lažeš, samo vztrajat je treba=)
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 16. Maj. 2009 21:14

Umiram! :rofl:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 16. Maj. 2009 21:27

lol. podobno sem jaz včasih govorla za partije :D ko nisem mela ravno nekega dovoljenja.. in sem si zmišljevala take scene, da adijo :D ampak okej, moja mama ve da kdaj pa kdaj skadim kaj, pa je ne moti kaj preveč. za ostale stvari je enkrat preko ene zelo glupe situacije zvedla in so ble takrat kr ene scene.. ampak to je bilo pred leti in je pozabljeno. vsekakor je zdaj nebi kap, če bi zvedla, da se kdaj pa kdaj pregrešim. verjetno celo sumi, ampak kr ve, da mam v glavi precej bolj pošlihtano kot pred leti in kr sem pridna na faxu, delam in sva v ful zaupnih in dobrih odnosih, mi očitno zaupa, da vem kaj delam.

drugač pa me ful zanima kdo si flesherka_ , kr sem tudi jaz včasih spadala k mariborski flešerjadi in se pomoje poznama :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Maj. 2009 21:34

flesherka_ je ena z maribora, s tabora natančneje, 1987 letnik, hodla na drugo gimnazijo bla debela, pa s partiji pune shujšala in to je to... če se poznama boš zdaj vedla kdo sem..
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Maj. 2009 21:38

jas ko sn na meetMe šla 2005 sem rekla da je to ko neka avdicija. da pridejo slovenski neznani diđeji pa na drugi strani kao založbe in iščejo mlade talente=) pa sn si cukre nabavla pa sn kao dobla najprej enega za test pa papnem pa mi PUNE špila, pa reče mati da morn z njo k dedeju. in mi je na poti celi cajt razlagala kak droge niso dobre, da to dela lukne v glavo, jas pa čeljust čist zategjeno=)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 16. Maj. 2009 21:43

LMAO umiram :lach:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 16. Maj. 2009 22:22

flesherka_ napisal/-a:jas ko sn na meetMe šla 2005 sem rekla da je to ko neka avdicija. da pridejo slovenski neznani diđeji pa na drugi strani kao založbe in iščejo mlade talente=) pa sn si cukre nabavla pa sn kao dobla najprej enega za test pa papnem pa mi PUNE špila, pa reče mati da morn z njo k dedeju. in mi je na poti celi cajt razlagala kak droge niso dobre, da to dela lukne v glavo, jas pa čeljust čist zategjeno=)

LOL. kere štorije :D
jaz pa nebom nikol pozabla ko sem hotla it na euroro, pa sem mela najbolj na hard hausarest ever in sem si zmislila kao en tabor, ki bi se naj odvijal na bledu. naredla letake pa ono vse not napisala..od poteka programa, vodenja, seveda ceno.. naslov sem dala EVROPA IN MLADI :D (takrat smo lih vstopli v EU) kao da organizira ministrstvo za šolstvo, pa zrihtala sem en štempl od centra interesnih dejavnosti, vse je bilo ono profesionalno napisano, za kontakt pa dala cifro enga kolega, ki je vse vedel in bi znal lepo strokovno odgovarjat na kaka vprašanja.. in je delovalo :D zjutraj me je mami peljala na busno, kjer sta me čakali 2 kolegici z ruzaki, kao da oni2 greta tudi na ta tabor :D in pol smo šli..pač za 2 dni..vmes me je seveda mama klicala in sem mogla iskat skrite kote, kjer se ni čulo muzike kr sem seveda mela malo prej kao predavanje iz institucij v uniji :D
dans nebi mela jajc za to no. ampak spomini pa waaa
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 16. Maj. 2009 22:28

Neeee nooo. Aaahahhahhah. :rofl: :rofl: :rofl:
Svaka ti cast! :D :D
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Maj. 2009 22:29

kaj zaj racka se poznama al ja?
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 16. Maj. 2009 22:30

maš na zs, da nebom obtoženi offtopica :D
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 17. Maj. 2009 6:46

flesherka_ napisal/-a:@matjazd

jas se ne drogiram v takih količinah da bi lahko mela overdose, če mi pa kdo kaj podtakne pa še tolko bolše.. free stuff. šalim se. to da ti nekdo kaj podtakne je čist druga stvar, ker verjetno ne podtikajo droge tistim ki se drogirajo, ampak tistim, ki se ne. sicer pa jas vsaj vem kak zgleda extasy, pa speed, pa koka pa trava in vem kaj so rizle in za kaj se uporabljajo in mi bo to lahko samo koristlo, ko bom mela svojega otroka, ker vem kak smo mi naše starše vlagali ko so doma kaj našli. tisto zeleno v žepu je mah, pa tablete prosti slabosti pa v foliji je bila zavita neka nova suha zobna pasta za potovanja itd. če bi naši starši vedli kaj je droga nebi nasedali na take finte.

:D Res boš vzorna in skrbna mamica, ker se že zdaj pripravljaš na materinstvo bodočih pubertetnikov.
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 17. Maj. 2009 7:27

Hahaha, tole je pa res zabavna izjava. Da pa se malo vrnem na temo ... redbull, voda in mogoče kakšen kofeinski bonbon - to je vse kar rabiš za izredno dolge partye.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 17. Maj. 2009 19:05

:lol: porabla zdele kr velikkk casa da sm prebrala vse poste... kr smeji se mi dejansko....

moje mnenje: droga je cool ce ma clovek k to konzumirace pa pocisceno podstreho!!!!!!!!! ce pa ne pa rata hitr pizdarija.
v takm primeru bols prenehat.

sama drogo konzumeram ze od svojga 19 leta.... mam obdobje k pac pozrem kr vidm mam obdobje k se nicesar ne dotaknem z dolocenimi stvarmi sm pa tut zaklucla za vedn. probala sm use razn heroina ki me pa tudi ne zanima.

trenutno konzumeram sam se alko, travo, speed in belo. drugih stvari se mislm da nebom vec dotaknila.

drgac pa jez mislm da brez droge nikol nebi bla jet to kr sm in moje zivljenje kakrsno je.
dejansko sm cist zadovolna z usem. kokr je pa ze Dita- pisala se pa cist strinjam da mas zarad droge lohka tut ful prednosti. to pa leti na razmislanje, zavedanje, ucenje itd
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 17. Maj. 2009 21:36

Mene pa zanima od kje vam denar za vse to?

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov