s čim zdržite na partijih?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 16. Maj. 2009 11:11

Haha ja na paritjih je kul. Se sicer najdejo ljudje ki buljijo in uno: kva pa tej dela, Kva je pa ta jedla haha :D :D
Ampak vseen je vse bolj sproščeno kot drugje. In lih to je zakon. Lohk delaš salte, pa bo ljudem vseeno. Važn da je njim fajn pa da se majo noro, ti se pa meč z balkona dol če ti sede. :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Maj. 2009 11:38

Dita- napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Saj nočem zanetit krega ali kaj podobnega, ampak kdaj je pa človek dovolj star za stvar kot je jemanje drog? Mislim, da nikoli, ker je takšno početje izven meja razumnosti. In konzumiranje drog "z glavo" ne obstaja. To je samo slaba tolažba za nekaj, s čimer poskušate opravičiti svoja dejanja. :wink:
Meni osebno je žal že samo za to, da sem bila neumna in probala kakšen je filing pri tem pa onem, pa čeprav je bilo samo 1x ali 2x. Sicer je že nekaj časa nazaj, a vseeno... kasneje pomisliš kako neumen si bil takrat, ker je bila radovednost tako mamljiva.
In danes vem, da so se najboljši partiji zgodili takrat, ko sem bila clean in niti alkohola nisem kaj dosti pila, pač pa sem se šla naplesat, nažurat, spoznat nov folk in to je to. To je žur. :wink:

in zakaj ti je žal da si probala? zakaj praviš da si bila neumna? ne razumem te... ne vem kaj si ti probavala... ampak vsakmu svoje paše ane. enim pač alkohol, drugim kaj drugega.

Zanimivo, človek samo poda svoje mnenje o tem in že nekomu dvigne pritisk. :D Sem napisala, da se ne mislim kregat, se mi je pa zdelo, da se bo našel nekdo tak, ki bo začel komplicirat.

problem je v tem da je alkohol sam tolk bol toleriran (ne vem zakaj...) in če ga piješ je pa vse vredu. btw, alkohol spada med trde droge.

In kje sem napisala, da je alkohol pa vredu? Itak da ni, sem tudi tega zreducirala na minimum, pa mi zato nič ne manjka. Ko pijem, pijem kaj mi paše, ampak imam mejo kot sem jo vedno imela.

men se jz ne zdim prov nč neumna ker sem v temu svetu, ker ni ENE slabe stvari. ne vem kakšne so tvoje izkušnje, moje so samo in izredno pozitivne. fax laufa kot še nikol, delam zravn, žuram in uživam zravn maximalno. torej?

Na moje šolsko in zasebno življenje niso ti kiksi nič vplivali, torej zakaj bi še naprej jemala nekaj, ko pa sem brez tega tudi normalno funkcionirala v tem svetu? Waste of time and everything. Lej, če tebi paše, go ahed. A ti slučajno kdo brani? Ne vsega vzet osebno, ker nisi z ničemer omenjena v mojem prejšnjem postu, edino bereš slabo, ker si se v vsaki moji besedi očitno našla. Nevermind.

res bi rada mal več slišala kaj si mislš, ker ne razumem zakaj maš tak mišljenje. zakaj sem torej neumna, nezrela, kakorkol?

Kdo je pa zate trdil, da si neumna? Daj si še enkrat preberi moj prejšnji post in malo premisli preden nekaj napišeš in se razburjaš. Jaz sem zase napisala to, get it?

pa še to, to kar si pasal glede žuranja... to je zate žur. ne morš posploševat, ker različnim ljudjem različne stvari pašejo. in zato se jz ne vtikam v tiste ki imajo kaj proti drogi (čeprov jim mam velik za povedat) in zato pričakujem da tut oni mene pustijo pri meni. pridiga mi lahko kdo samo če bo slučajno kdaj kej narobe (ne rečm da nič ne more bit, ampak pr men bl težko. sicer se pa pri uporabi alkohola veliko več pizdarij lahko nardi - če izozamemo halucigene droge).

In kje sem posploševala, da je vsem najboljši žur brez raznoraznih opojnih substanc? Citiraj mi. :wink: Jaz sem napisala zase. In glej, če se ti zaradi tvojih dejanj ne počutiš neumna, kul. Jaz sem (spet zase) napisala, da mi je žal, da sem po nepotrebnem vnašala vase snovi, ki so mi takrat zadišale oz. v meni prebudile radovednost, sem jih probala, ker sem želela videt, kaj je tako vau na tem, na koncu pa itak ni bilo nič drugače, nič bolj rožnato, sem se imela tako kot da tega ne bi vzela oz. je blo kr neki. Škoda denarja, predvsem pa zdravja. Ampak vsak ve zase, nikogar ne obsojam, jaz govorim o svojih izkušnjah, da si ne boš spet napačno interpretirala moje besede.
Kako eni znate zakomplicirat stvar in to samo na podlagi tega, ker ima še kdo drug tudi svoje mnenje.

Kika napisal/-a:men osebno se zdi, da bi na tem forumu mogu folk pomest pred svojim pragom, predn se vtika v druge.

Aja? Jaz sem že davno pometla pod svojim pragom. To bi lahko ugotovila že sodeč po mojem prejšnjem postu, ker sem napisala zase, da se sebi zdim neumna za svoja pretekla dejanja, ko sem po nepotrebnem eksperimentirala. Kaj pa počnejo drugi, izmed drugim tudi nekateri moji kolegi in znanci, pa mi je vseeno. Ne obtožujem nikogar, vsak pa lahko pove svoje mnenje, ali pač?
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 16. Maj. 2009 11:47

Tamala_mrha napisal/-a:Aja? Jaz sem že davno pometla pod svojim pragom. To bi lahko ugotovila že sodeč po mojem prejšnjem postu, ker sem napisala zase, da se sebi zdim neumna za svoja pretekla dejanja, ko sem po nepotrebnem eksperimentirala. Kaj pa počnejo drugi, izmed drugim tudi nekateri moji kolegi in znanci, pa mi je vseeno. Ne obtožujem nikogar, vsak pa lahko pove svoje mnenje, ali pač?

moj komentar ni letel specifično nate, ampak na 3/4 foruma, ki ima predsodke že v štartu in folku sploh ne pusti izrazit svojega mnenja.

plus to, da ne vem, zakaj bi se blo treba tukaj komurkoli za karkoli opravičevat (leti na tisto, ko je ena prej rekla, da je treba svoje početje nekako opravičit). prov nobenmu tuki ni noben čisto nič dolžan in po mojem mnenju je vsako opravičevanje popolnoma zgrešeno. vsak že zase ve, kaj počne, ko mu pa to ne bo več pasalo, bo pa menda že začel ravnati drugače.

(to je pa tut over/out z moje strani, ker se mi ne da tuki neki za brezveze kregat)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Maj. 2009 13:29

matjazd napisal/-a:
floribunda napisal/-a:droge so lahko čisto fajn zadeva, če jih seveda znaš uporabljat z glavo

Če bi znala uporabljat glavo jih ne bi jemala.
In kaj pravijo starši na tvoje početje?

lol, kiro vorasanje.

kje sm pa napisala, da se js na partijih posluzujem se cesa drugega kot zvrhanega kupa dobre volje?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 16. Maj. 2009 16:22

Jest sem samo pijana, ker nisem človek za drogo. Že pri travi sem vedno samo čakala, da pojenja. Preveč sem taka napsihirana in potem mi vse na bed udari.
NO, pri pijači pa po litru vina postanem preveč "pametna" :rofl:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 16. Maj. 2009 17:35

rachka_ napisal/-a:je pomoje kr dovolj stara, da ne rabi več dovoljenja staršev.
(sori k sem namesto tebe odgovorila, samo me taka vprašanja dvignejo)

Nisem vprašal, če ji dovolijo, ampak kaj pravijo.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 16. Maj. 2009 17:37

Tamala_mrha napisal/-a:Saj nočem zanetit krega ali kaj podobnega, ampak kdaj je pa človek dovolj star za stvar kot je jemanje drog? Mislim, da nikoli, ker je takšno početje izven meja razumnosti. In konzumiranje drog "z glavo" ne obstaja. To je samo slaba tolažba za nekaj, s čimer poskušate opravičiti svoja dejanja. :wink:
Meni osebno je žal že samo za to, da sem bila neumna in probala kakšen je filing pri tem pa onem, pa čeprav je bilo samo 1x ali 2x. Sicer je že nekaj časa nazaj, a vseeno... kasneje pomisliš kako neumen si bil takrat, ker je bila radovednost tako mamljiva.
In danes vem, da so se najboljši partiji zgodili takrat, ko sem bila clean in niti alkohola nisem kaj dosti pila, pač pa sem se šla naplesat, nažurat, spoznat nov folk in to je to. To je žur. :wink:

:bussi: Lepo je zasledit eno zrelo, zdravo, odgovorno in normalno punco.
Vsaka ti čast, da si takšna kot si, in da si spoznala bistvo življenja.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 16. Maj. 2009 17:40

flesherka_ napisal/-a:ja itak, da bom našla neko obrambo za svoje početje. treba je opravičit svoje napake=) pač to je blo namenjeno temu, da se je uporabnica spotaknila ob to kaj si starši mislijo o drogiranju. so še hujše stvari na svetu. z tem kaj jas počnem v resnično minimalnih količinah, pa mislim da ne delam škode ne mami, ne družbi, ne šoli, ne nikomur s tega foruma ampak samo sebi. isto kot kajenje, marihuana, alkohol...

Uporabnik :)
No bomo videli kakšno mnenje boš imela, ko boš sama imela otroke in se ti bodo drogirali in propadali pred oči, ali ko ti bodo otroka pripeljali v krsti domov kot so mojega bratranca, ko je nevede zaužil podtaknjeno mamilo.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 16. Maj. 2009 17:48

floribunda napisal/-a:
matjazd napisal/-a:
floribunda napisal/-a:droge so lahko čisto fajn zadeva, če jih seveda znaš uporabljat z glavo

lol, kiro vorasanje.

kje sm pa napisala, da se js na partijih posluzujem se cesa drugega kot zvrhanega kupa dobre volje?

Očitno se, če veš, da je zadeva fajn.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 16. Maj. 2009 18:32

Oh madona no, cela štala zdej.
Vsak nej počne s svojim lajfom kar mu paše! Nevem kaj se ti tok obremenjuješ s tem. Mislm nevem no, naš lajf, naše telo, naše odločitve.
Vsi se dobr zavedamo dobrih in slabih strani (no vsaj jst vem zase, verjetno ostale tud), ne rabmo pridigarja tle :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Maj. 2009 19:09

matjazd napisal/-a:
floribunda napisal/-a:
matjazd napisal/-a:

lol, kiro vorasanje.

Očitno se, če veš, da je zadeva fajn.

chill man.
smoke a joint.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Maj. 2009 19:25

@matjazd

jas se ne drogiram v takih količinah da bi lahko mela overdose, če mi pa kdo kaj podtakne pa še tolko bolše.. free stuff. šalim se. to da ti nekdo kaj podtakne je čist druga stvar, ker verjetno ne podtikajo droge tistim ki se drogirajo, ampak tistim, ki se ne. sicer pa jas vsaj vem kak zgleda extasy, pa speed, pa koka pa trava in vem kaj so rizle in za kaj se uporabljajo in mi bo to lahko samo koristlo, ko bom mela svojega otroka, ker vem kak smo mi naše starše vlagali ko so doma kaj našli. tisto zeleno v žepu je mah, pa tablete prosti slabosti pa v foliji je bila zavita neka nova suha zobna pasta za potovanja itd. če bi naši starši vedli kaj je droga nebi nasedali na take finte.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Maj. 2009 19:27

pozabla sem še napisat, da vem kaki so zunanji pokazatelji jemanja drog in lahko to lažje prepoznaš pri drugih/otrocih, da vem kak pomagat nekomu, če pade v bed in še in še. mislim da je to to.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 16. Maj. 2009 21:03

flesherka_ napisal/-a:tisto zeleno v žepu je mah, pa tablete prosti slabosti pa v foliji je bila zavita neka nova suha zobna pasta za potovanja itd.

To so ti res verjeli? :D :D
Ehehehe, sem se nasmejala. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Maj. 2009 21:05

niso to vse moji odgovori.. ampak od kolegic=) in so vrjeli=)

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov