s čim zdržite na partijih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
To je pravo:
http://www.rud-gr.net/wallpaperfolders/wallpapers-music/2006/2006_trance_energy_wallpaper_large.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=f-8rG9TumjQ
http://www.youtube.com/watch?v=_upqRtDHt2M
http://www.youtube.com/watch?v=2ej2HlQjZ4A&NR
Ne pa naša jajca
Kika ja Nature one je edina opcija...drugje se nam ne poklapa
Oh madona as mi mogla dat link
http://www.rud-gr.net/wallpaperfolders/wallpapers-music/2006/2006_trance_energy_wallpaper_large.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=f-8rG9TumjQ
http://www.youtube.com/watch?v=_upqRtDHt2M
http://www.youtube.com/watch?v=2ej2HlQjZ4A&NR
Ne pa naša jajca
Kika ja Nature one je edina opcija...drugje se nam ne poklapa
Oh madona as mi mogla dat link
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
joj sej veeeeeem sm zdele jst tut mal bl podrobno preučila listo dj-jev in jih je prov nekaj, ki jih še nism slišala, pa bi jih fuuul...
sam verjetn mi letos ne bo uspel it (lani je blo pa zaaakoooon )
trance energy je pa itak na wishlisti. sam ti posnetki itak niti približno ne pričarajo unga vzdušja. to je res neki neverjetnega
sam verjetn mi letos ne bo uspel it (lani je blo pa zaaakoooon )
trance energy je pa itak na wishlisti. sam ti posnetki itak niti približno ne pričarajo unga vzdušja. to je res neki neverjetnega
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
flesherka_ napisal/-a:prav ne šalim se=) čist res mislim. javno predvajanje je kaznivo, torej ni techno partijev al pa kakih diskačev, ki bi to lahko predvajale. kak se meri, kolko so meni rekli z bpm-ji.
sam pol bi mogli svašta stvari prepovedat. kakega šranza sploh ne pa tudi večina dnb-ja po tem principu ne bi skozi prišlo.
eh....
no, v glavnem js se bolj polomljenih ritmov udeležujem. podkrepljena z dobro voljo.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
jas ko sn se s folkom menla za schranZ še sploh čuli niso=) sem jim dala en cd za poslušat in so bli taki kot da si malim otrokom liziko dal=)
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
saj se sploh negre za to, da techno nebi bilj dovoljen LOL. saj ne morš ti prepovedat ene zvrsti..
pač partiji nasploh niso dovoljeni, z zakonom.. pa niti ni edina država, v kateri je to tak. zato pa majo skoz ene ilegalne scene v kanalizaciji pa silijo skoz v slovenijo.
pač partiji nasploh niso dovoljeni, z zakonom.. pa niti ni edina država, v kateri je to tak. zato pa majo skoz ene ilegalne scene v kanalizaciji pa silijo skoz v slovenijo.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
je pomoje kr dovolj stara, da ne rabi več dovoljenja staršev.
(sori k sem namesto tebe odgovorila, samo me taka vprašanja dvignejo)
(sori k sem namesto tebe odgovorila, samo me taka vprašanja dvignejo)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Saj nočem zanetit krega ali kaj podobnega, ampak kdaj je pa človek dovolj star za stvar kot je jemanje drog? Mislim, da nikoli, ker je takšno početje izven meja razumnosti. In konzumiranje drog "z glavo" ne obstaja. To je samo slaba tolažba za nekaj, s čimer poskušate opravičiti svoja dejanja.
Meni osebno je žal že samo za to, da sem bila neumna in probala kakšen je filing pri tem pa onem, pa čeprav je bilo samo 1x ali 2x. Sicer je že nekaj časa nazaj, a vseeno... kasneje pomisliš kako neumen si bil takrat, ker je bila radovednost tako mamljiva.
In danes vem, da so se najboljši partiji zgodili takrat, ko sem bila clean in niti alkohola nisem kaj dosti pila, pač pa sem se šla naplesat, nažurat, spoznat nov folk in to je to. To je žur.
Meni osebno je žal že samo za to, da sem bila neumna in probala kakšen je filing pri tem pa onem, pa čeprav je bilo samo 1x ali 2x. Sicer je že nekaj časa nazaj, a vseeno... kasneje pomisliš kako neumen si bil takrat, ker je bila radovednost tako mamljiva.
In danes vem, da so se najboljši partiji zgodili takrat, ko sem bila clean in niti alkohola nisem kaj dosti pila, pač pa sem se šla naplesat, nažurat, spoznat nov folk in to je to. To je žur.
-
flesherka_ - Kofetarica
ja kaj pa tisti ki v šoli goljufajo, ponarejajo dokumente, kradejo, posiljujejo itd? misliš da se oni ozirajo na to kaj pravijo njihovi starši?
-
flesherka_ - Kofetarica
ja itak, da bom našla neko obrambo za svoje početje. treba je opravičit svoje napake=) pač to je blo namenjeno temu, da se je uporabnica spotaknila ob to kaj si starši mislijo o drogiranju. so še hujše stvari na svetu. z tem kaj jas počnem v resnično minimalnih količinah, pa mislim da ne delam škode ne mami, ne družbi, ne šoli, ne nikomur s tega foruma ampak samo sebi. isto kot kajenje, marihuana, alkohol...
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:Saj nočem zanetit krega ali kaj podobnega, ampak kdaj je pa človek dovolj star za stvar kot je jemanje drog? Mislim, da nikoli, ker je takšno početje izven meja razumnosti. In konzumiranje drog "z glavo" ne obstaja. To je samo slaba tolažba za nekaj, s čimer poskušate opravičiti svoja dejanja.
in zakaj ti je žal da si probala? zakaj praviš da si bila neumna? ne razumem te... ne vem kaj si ti probavala... ampak vsakmu svoje paše ane. enim pač alkohol, drugim kaj drugega. problem je v tem da je alkohol sam tolk bol toleriran (ne vem zakaj...) in če ga piješ je pa vse vredu. btw, alkohol spada med trde droge.
men se jz ne zdim prov nč neumna ker sem v temu svetu, ker ni ENE slabe stvari. ne vem kakšne so tvoje izkušnje, moje so samo in izredno pozitivne. fax laufa kot še nikol, delam zravn, žuram in uživam zravn maximalno. torej? res bi rada mal več slišala kaj si mislš, ker ne razumem zakaj maš tak mišljenje. zakaj sem torej neumna, nezrela, kakorkol?
pa še to, to kar si pasal glede žuranja... to je zate žur. ne morš posploševat, ker različnim ljudjem različne stvari pašejo. in zato se jz ne vtikam v tiste ki imajo kaj proti drogi (čeprov jim mam velik za povedat) in zato pričakujem da tut oni mene pustijo pri meni. pridiga mi lahko kdo samo če bo slučajno kdaj kej narobe (ne rečm da nič ne more bit, ampak pr men bl težko. sicer se pa pri uporabi alkohola veliko več pizdarij lahko nardi - če izozamemo halucigene droge).
Our passion is our strength <3
-
flesherka_ - Kofetarica
se čist strinjam. že če statistiko prometnih nesreč pogledaš, lahko vidiš kolko nesreč povzroči alko, kolko pa mafihuana, extasy, speed, koka. zanemarljivo malo. polek tega sem slišala tudi da naprimer v amsterdamu, kjer je uporaba marihuane legalna, je mladih, ki jo konzumirajo več, ampak konzumirajo v manjših količinah.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
men osebno se zdi, da bi na tem forumu mogu folk pomest pred svojim pragom, predn se vtika v druge.
men osebno je čist vseen, kaj vse folk konzumira in na čem je na partijih. ko sem tam, se nikol ne sprašujem- uuu, na čem je pa ta? enostavno brigam se zase in užiiiivaaam. in hvala bogu je na splošno mentaliteta na partijih taka, ker ni nikol nobenih izgredov al pa pretepov kukr v običnih diskačih. vsi so tam z enim razlogom: da se majo fajn. s čim, je pa problem vsazga posameznika
men osebno je čist vseen, kaj vse folk konzumira in na čem je na partijih. ko sem tam, se nikol ne sprašujem- uuu, na čem je pa ta? enostavno brigam se zase in užiiiivaaam. in hvala bogu je na splošno mentaliteta na partijih taka, ker ni nikol nobenih izgredov al pa pretepov kukr v običnih diskačih. vsi so tam z enim razlogom: da se majo fajn. s čim, je pa problem vsazga posameznika
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov