Kere fore res, brezveze

tanika* napisal/-a:joj ti pa tud nč ne zastopiš, kako bojo pa zdržale napor imeti otroka, mislim bit pokonc celo noč, ko otrok joka, pa dojit in previjat,....mislim kako si ti predstavljaš da to normalen človek lahko preživi brez dodatkov, pa a veš kok je to dobr pa zdrav??? pa še tko bodo lahko pri otrokih takoj droge prepoznale, če bodo še one zraven zadete...mislim no brez drog pa res ne gre ane....
Tearjerker napisal/-a:... delajo normalno šolo/faks/šiht, vejo kaj vzamejo, kadar posežejo po tem in normalno funkcionarjo brez drog, torej gre za čisto rekreativno uporabo drog.
Tearjerker napisal/-a:Med rekreativno uporabo in odvisnikom pa je kar velika razlika.
tanika* napisal/-a:uf..js sm kratka, ker obsojam droge jaoooooo res konc sveta, če ne bomo vsi na tem forumu podprli drog, pa se še vsi malo zadeli, res smo neumni ane, ker tega ne počnemo le kaj nam je??
Resno upam, da ne boste doživela tega, kar sem js doživela ob drogah in videle posledic drog kot sem jih js, šele takrat, ko to boste me boste lahko obsojali, ker tega preprosto ne zastopim...
Dita...ti se pa malo skuliraj...itak, od drogeraša nimaš kej preveč pričakovati sam vseeno neke mere so...js nisam nobeno osebno označila kot nekaj, tako, da tudi ti mene nimaš za kaj označevati...
Shelve napisal/-a:Problem je lahko v tem, da je zdaj vse ok in lahko kontrolirate drogiranje, vendar, ko bodo kdaj nastopile hude težave, je veliko možnosti, da se zatečete v droge in bo vse skupaj težje nadzorovati kot sedaj. Filing vam je znan, veste, da se dobro počutite in je vse oh in sploh super, ko ste zadete, zato je meni logično, da bi prva zadeva h kateri bi se lahko obrnile - droga. Na vam je.
tanika* napisal/-a:Glej Dita, js nism tebe osebno označila v svojem postu, ti si se sama našla v njemu...oprosti, sam velik se jih zadeva, da lahko prežura celo noč itd. kako bodo pa potem brez droge preživele celo noč ob bolanem otroku.
če sedaj nekatere ne prenesejo pritiska življenja, v najstniških letih in se zatekajo h drogam kaj bodo naredile ko se bodo soočile s dejanskimi problemi, ki verjamite jih bo življenje prineslo? tako kot je Shelve napisala, če je sedaj prvi izhod droga, kje imate garancijo, da potem pa kar naenkrat ne bo potrebe po njej
Js obsojam s kakšno lahkoto jemljete droge, kot da bi bli eni bombončki, za vsakodnevno uporabo... po pisanju se marsikatera ne zaveda posledic, kar zastopim, ker jih še ni doživela, sam slej ko prej pridejo in takrat verjemite niso lepe.
Ena je napisala, da vzame droge, kot izhod od učenja, sprostitev, mislim, če sedaj rabiš to, kaj boš pol k boš 8 ur pod pritiskom v službi, boš prišel domov zmatran kot konj in bo treba otroka nahranit, vse pospravit...vsakodnevne stvari, ki ti včasih popijejo vso moč ki jo imaš? Res me zanima