s čim zdržite na partijih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Ja no, poglabljati se zdaj v takšne novice je malo smešno. Potem takem itak ne bi smeli ničemur verjeti, kar objavijo mediji. Popolna točnost gor ali dol, gre vendar za brutalnost! Za halucinogene droge mislim, da ni potrebno kaj dosti povedati, ker so to droge, ki lahko pokažejo človekov drugi obraz ali pa ga sploh spremenijo. Nedaleč vstran od nas je eden fant pred petimi leti, takrat 18-letnik, utopil svojega mlajšega bratca, ker je čisto zblaznel (neko halucinogeno snov je zaužil).
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Lilah napisal/-a:Potem takem itak ne bi smeli ničemur verjeti, kar objavijo mediji.
Bolje verjet ničemur, kot pa slepo verjet vse.
Pa ne mislit, da se mi tale fantek ne smili, ali da zagovarjam uporabo prepovedanih drog, ampak smisel takšnih novic je zgolj povečevanje branosti, ker ljudje uživajo v takšnih krvavih zgodbah.
Ne gre za neko resno sočutje z ubogimi žrtvami nasilnih zločinov, ampak za to, da je tale zgodba večini ljudi privlačna za branje. Že samo po tem, kakšen naslov so izbrali, se to vidi.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Kar se tiče raznih substanc...
Pijana sm že bla. Dokler je sam do une meje, da ti je luštn, da si mal bolj sproščen, da maš mal več energije, je kul, ko gre čez to mejo, je pa zame že mučno. Sploh drug dan . Pa tud brez tega se človk mor znat imet fajn in se znat sprostit. Če alkohol (in še kej druzga) nujno rabš, da se maš fajn, pol neki ni u redu s tabo.
Kar se pa močnejših zadev tiče, je pa pr men tko. Zadnč sm prvič (in zadnjič!) probala travo, u bistvu kukije in mi je blo grozn. Sj za unga, k bi me gledu, bi blo zihr ful smešn, ker mi ga je čist dogajal, ampak jst sm se drgač grozn počutla, ker se sploh ne zavedaš svojga telesa in tud možgani ti kr neki po svoje delajo, da kr neki blebečeš in delaš neki, za kar se sploh sam zavedno ne odločiš (tle mam u mislih delovanje telesa). Men je bil ta filing prov scary in neb se več hotla tko počutit.
Trdih drog pa sploh ne bi nikol probala, never ever!
Pijana sm že bla. Dokler je sam do une meje, da ti je luštn, da si mal bolj sproščen, da maš mal več energije, je kul, ko gre čez to mejo, je pa zame že mučno. Sploh drug dan . Pa tud brez tega se človk mor znat imet fajn in se znat sprostit. Če alkohol (in še kej druzga) nujno rabš, da se maš fajn, pol neki ni u redu s tabo.
Kar se pa močnejših zadev tiče, je pa pr men tko. Zadnč sm prvič (in zadnjič!) probala travo, u bistvu kukije in mi je blo grozn. Sj za unga, k bi me gledu, bi blo zihr ful smešn, ker mi ga je čist dogajal, ampak jst sm se drgač grozn počutla, ker se sploh ne zavedaš svojga telesa in tud možgani ti kr neki po svoje delajo, da kr neki blebečeš in delaš neki, za kar se sploh sam zavedno ne odločiš (tle mam u mislih delovanje telesa). Men je bil ta filing prov scary in neb se več hotla tko počutit.
Trdih drog pa sploh ne bi nikol probala, never ever!
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
jullia_ napisal/-a:
Bolje verjet ničemur, kot pa slepo verjet vse.
Pa ne mislit, da se mi tale fantek ne smili, ali da zagovarjam uporabo prepovedanih drog, ampak smisel takšnih novic je zgolj povečevanje branosti, ker ljudje uživajo v takšnih krvavih zgodbah.
Ne gre za neko resno sočutje z ubogimi žrtvami nasilnih zločinov, ampak za to, da je tale zgodba večini ljudi privlačna za branje. Že samo po tem, kakšen naslov so izbrali, se to vidi.
Ja, to je res ja - tako prvo kot tole zadnje, da gledajo na branost. Sicer črne kronike ne spremljam oz. nasploh ne prenesem krvavih prizorov (dovolj je že, če je tekstovno prikazano kaj vse je kdo komu naredil ), tole pa me je zanimalo zato, ker ima veze z drogo. Namreč, redko slišimo, da je kdo pod vplivom neke droge (ne govorim o alkoholu) komu prizadejal kaj groznega, po možnosti s smrtnim izidom, medtem ko je dosti več zgodb o takšnih in drugačnih tragičnih nesrečah zaradi alkohola.
Drugače pa se tudi jaz več ne poslužujem drog. Alkohol pijem zelo malo, če pa že, pa spijem kakšno pijačo ali dve in se mi naslednje jutro ni treba soočat z (moralnim) mačkom.
Je pa dobro vedet... (tisti, ki uživate halucinogene droge ali pa imate namen) Se kar malo zamisliš...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
clanek je bla kost za glodanje vsem tistim, ki na podlagi štorjic iz medijev in populističnih člankov skrbite kaj se bo v prihodnosti zgodilo forumašicam, ki so v življenju probale malce več kot deci belega.
drugače je bil pa tip baje na PCPju, ki spada med poceni 'do it at home' mešanice.
http://www.konoplja.org/klasifikacija_d ... i+prah.htm
groznih zgodbic o drogah obstaja miljaužnte, ampak noben mi ne bo reku, da je njegovega froca pokopal en ektazi.yeah right. 1 x my ass.
halucinogene droge so pa ravno toliko nevarne kolikor z njimi nisi seznanjen.
kljub vsemu. poznam dosti več zgodbic 'kok smo se meli fajn' kot pa 'bli smo zblojeni še tri dni in poskušal sem pobrat črto iz sredine ljubljanske obvoznice in sam sebe dva di lovil po barju'.
the choice is yours.
mimogrede. kera neki bluzi, da se že po načinu pisanja vidi kdo se drogira in kdo ne. ker majo tiste ki se drogirajo kao skurjene možgane.
oh dej dej, samo ne mi s takimi. lahko ti naštejem deset zgodovinskih osebnosti, ki so v življenju naredile več kot 10 forumašic skupaj in so ble vse po vrsti na nekaj navlečene.
drugače je bil pa tip baje na PCPju, ki spada med poceni 'do it at home' mešanice.
http://www.konoplja.org/klasifikacija_d ... i+prah.htm
groznih zgodbic o drogah obstaja miljaužnte, ampak noben mi ne bo reku, da je njegovega froca pokopal en ektazi.yeah right. 1 x my ass.
halucinogene droge so pa ravno toliko nevarne kolikor z njimi nisi seznanjen.
kljub vsemu. poznam dosti več zgodbic 'kok smo se meli fajn' kot pa 'bli smo zblojeni še tri dni in poskušal sem pobrat črto iz sredine ljubljanske obvoznice in sam sebe dva di lovil po barju'.
the choice is yours.
mimogrede. kera neki bluzi, da se že po načinu pisanja vidi kdo se drogira in kdo ne. ker majo tiste ki se drogirajo kao skurjene možgane.
oh dej dej, samo ne mi s takimi. lahko ti naštejem deset zgodovinskih osebnosti, ki so v življenju naredile več kot 10 forumašic skupaj in so ble vse po vrsti na nekaj navlečene.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
sm brala v novinah da nej bi bil na 'angelskem prašku'. tujka za to? (poleg PCP). je to slučajno new age cocain, antichrist (zih tole ni prov... k se res ne spovnem kako se mu že reče)?? ker nism vedla da je to halucigena droga. (se mormo na veliko ogibat tega)
drgač je pa tip zihr zihr zihr gledu Žago. glede na to da si na začetko oko iztaknejo, pol pa nogo žaga... in mu je očitno napral. gadno.
drgač je pa tip zihr zihr zihr gledu Žago. glede na to da si na začetko oko iztaknejo, pol pa nogo žaga... in mu je očitno napral. gadno.
Our passion is our strength <3
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Angel dust, moon dust Pol je spet drgač če je trava s tem heh.
Tle si mal preber v wikiju
http://en.wikipedia.org/wiki/Phencyclidine
Tle si mal preber v wikiju
http://en.wikipedia.org/wiki/Phencyclidine
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ana27 napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:Če alkohol (in še kej druzga) nujno rabš, da se maš fajn, pol neki ni u redu s tabo.
Sem istega mišlenja.
jaz tudi.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ana27 napisal/-a:Že po načinu pisanja in izražanja tukaj se loči tiste, ki se drogirajo in tiste, ki se ne. Potem pa še recite, da droga ne vpliva na psiho.
brez zamere, ampak nevem kdaj sem nazadnje brala kaj tako neargumentiranega, kot je večina tvojih postov.
po čem se pa prosim vidi? kr ne pišem z veliko začetnico?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Dita- napisal/-a:sm brala v novinah da nej bi bil na 'angelskem prašku'. tujka za to? (poleg PCP). je to slučajno new age cocain, antichrist (zih tole ni prov... k se res ne spovnem kako se mu že reče)?? ker nism vedla da je to halucigena droga. (se mormo na veliko ogibat tega)
poimenovanje v praksi....
angelski prah naj bi biu fullll cist kokain (80%+), PCP nej bi biu pa strup za podgane.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
ne bo šlo. kle se je tut men zataknl. angel dust je halucigena droga, kokain ni.
no kul pol... sm misla da je to slučajno nekej podobnga ker bo mogoče krožlo v naši družbi, pa vidm da ni. (če bi blo to to bi seveda preprečla nakup)
no kul pol... sm misla da je to slučajno nekej podobnga ker bo mogoče krožlo v naši družbi, pa vidm da ni. (če bi blo to to bi seveda preprečla nakup)
Our passion is our strength <3
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Narjen je biu za anestetik pa je meu preveč stranskih učinkov (beri: halucinacije).Se pa uporablja za živali, kot anestetik (tko kt ketamin). Nikjer pa ne najdem točn kaj nej bi vsebovov. Zihr nč fajnga, ker povzroča težko nasilje, shizofreničn lohk rataš itd.
Mogoč ma pa kšno vezo s ketainom tud? K tist tud kr težžkoooo pere
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
KiLLyKa napisal/-a:Narjen je biu za anestetik pa je meu preveč stranskih učinkov (beri: halucinacije).Se pa uporablja za živali, kot anestetik (tko kt ketamin). Nikjer pa ne najdem točn kaj nej bi vsebovov. Zihr nč fajnga, ker povzroča težko nasilje, shizofreničn lohk rataš itd.
No, mal se bom sam vmešala tule, if I may (or may not) Vsekakor se v Sloveniji PCP pri živalih kot anestetik ne uporablja, čeprav je registriran kot živalski anestetik. Čeprav spada v isto skupino kot ketamin (disociativni anestetiki), se veže poleg na NMDA receptorji (vsi dosociativni) tudi na nikotinske acetilholinske, medtem ko se ketamin veže na opiodine receptorje. PCP ima tudi dosti daljšo razpolovno in s tem eliminacijsko dobo (PCP cca. 2dni RP, ketamin 2-3ure). Pa tudi za samo anestezijo se ketamin uporablja v kombinaciji, najpogosteje s ksilazinom in atropinom. Njegova toksičnost pa izvira iz vezave na omenjene živčne receptorje, s čimer je seveda preprečno normalno (fiziološko) prenašanje impulza v živčnem sistemu. No v glavnem, htela sem sam razčistit to, da živali pod anestezijo ne tripajo in haluciniarjo
Na prvotno vprašanje pa sploh nimam odgovora, ker ne hodim na partije.
Kar se tiče na splošno o drogah, nisem nobena puritanka pa tudi đanki ne, tako da sem na strani tistih, ki pravijo da se da prilično uživat kakšno nedovoljeno substanco in ne postat odvisen. Dokler to ne postane vsakodnevna praksa in se uporablja prilično, da ni ravno vsak dan enak... Zakaj pa ne Čeprav jaz sem pristašiča zdravilnih zelišč, če že
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov