Rojstni dan v lokalu

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lilah
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 402
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 02. Avg. 2019 12:24

Ta mesec praznujem rojstni dan, ni okrogla, sem pa družbi 10 najožjih ljudi obljubila, da se dobimo v enem lokalu v Mb. Ker sem pred kratkim bila na rd v lokalu ene druge prijateljice, ki je naredila podobno, sem opazila, da nekaterim ni blo najbolj logično, ker je plačala "samo" boat, ki je bil seveda pri tolikih ljudeh samo za rundo (ona jih je povabla še manj, samo 8). So izgleda pričakovali, da jim bo plačevala pijačo celo noč.
Jaz sem že vnaprej rekla, da gremo na pijačo, da malo nazdravimo, vendar smo družba, ki pred 3. zjutraj ponavad ne gre domov. S tega vidika se sprašujem kaj se bolj splača naročit v lokalu. Jest ne gremo, samo pijača. Lokal ne bo nek nobl, čist običajen bar za mlade.

Sprva sem jih hotla povabit na bowling, a ga ene par ne jgra in niti nimajo želje sodelavat in mi je pol brezveze, plus pijača me stane več kot če jih povabim samo na rundo al dve. Ker pa nočem da izpade kot navaden sobotni večer, sem razmišljala o boatu al dveh.
Ker živim v bloku piknik odpade pa tud sicer se mi ne da poozneje za njimi pospravljat, ker to počnem že v službi celo leto :)
Kako bi vi postopali v tem primeru?
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 698
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 02. Avg. 2019 12:34

Jaz mam pa drug problem. Čez nekaj tednov mam 30 in mi ful to ne pomeni nič, če je okrogla, moja družba bi pa valda pila. Od premišljevanja me že glava boli. Najraje bi odpotovala nekam za dva tedna takrat če bi dobila dopust.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Avg. 2019 12:53

V življenju delaš tko kot tebi paše, ne za druge.

Če hočeš iti na dopust, pojdi, če se oni hočejo nalivat, se lahko sami.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 02. Avg. 2019 17:11

Ja, se strinjam. Svoj rd praznuj tako kot tebi ustreza (konec koncev je to tvoj dan), s kolegi/sama/na potovanju. Kolegom pa direktno povej, da ti ne pomeni dosti in da ne nameravaš na veliko zapit 30ke. Nazdraviš, naprej pa naj pijejo, če tako hočejo.. Mislim, da vsak normalen prijatelj razume oz. bi razumel to, razen mogoče tistih, ki se naslikajo zraven samo, ko je zastonj pijača...

Lilah - če nočeš preveč zapravit, kupi pijačo sama in praznujte nekje privat. Koliko nameravaš največ zapravit sama veš...potem samo prilagodi.
ps- normalna družba pomaga pospravit. :wink:

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov