Presenečenje/izvirno darilo za rd
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
zadnjič sem lih srečala sošolca, ki je kolegu (moškemu) kupoval darilo za rojstni dan. no in so mu vse kupli hello kitty. meni je blo ful smešno in zanimivo, ampak mogoče ravno zaradi dejstva, da je to fant podaril fantu=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Meni pa to ni niti najmanj smešno, me zanima kako bi se punca počutila če bi za darilo dobila npr Mojstra Miha....
Drugače pa sama nisem mojster izvirnih daril, gledam pač da podarim nekaj kar osebi paše....
Moj fant je dobil za zadnji rd bon za bungee, mami obisk manikerke, knjigo itd, sestra pa oblačila...vedno je važno, da vsaj malo zadaneš osebine želje, drugače ti izvirnost čisto nič ne pomaga.
Drugače pa sama nisem mojster izvirnih daril, gledam pač da podarim nekaj kar osebi paše....
Moj fant je dobil za zadnji rd bon za bungee, mami obisk manikerke, knjigo itd, sestra pa oblačila...vedno je važno, da vsaj malo zadaneš osebine želje, drugače ti izvirnost čisto nič ne pomaga.
The world is as you are.
-
Ann* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
meni se pa zdi smešno da so fantu kupil vse hellow kity sam odvisno kok so dal za vse to k vrjetno kej velik ne bo uporablu tega tko da bi mogl to sam mal za smeh po pa še kej bl uporabnga zravn
drgač pa tud jz nism lih neki mojstr izvirnih daril
kolegom smo kupovali kšne neumnosti v vzezi s pijačo enkrat vem da je en dobil čelado s katere je lahko piu pivo
drgač pa tud jz nism lih neki mojstr izvirnih daril
kolegom smo kupovali kšne neumnosti v vzezi s pijačo enkrat vem da je en dobil čelado s katere je lahko piu pivo
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Men je tud Hello Kitty ful smešna
Mi smo drugač enmu sošolcu, ki je obseden z avtomobili pa formulo kupl igračo avto formulo pa zraven budilko, ker je res en zaspanc
Pač odvisno od osebe...
Pa eni kolegici smo enkrat kupl kolo (na bolšjem sejmu ) in ga ful fajn prebarval
Mi smo drugač enmu sošolcu, ki je obseden z avtomobili pa formulo kupl igračo avto formulo pa zraven budilko, ker je res en zaspanc
Pač odvisno od osebe...
Pa eni kolegici smo enkrat kupl kolo (na bolšjem sejmu ) in ga ful fajn prebarval
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]