Praznovanje- najem prostora
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Mexxxxx
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2013
hej,
Začela sm že mal bol resno razmišlat kje in kako bom praznovala svojo 18-ko, sicer mam še kr neki časa da use to spravm skupi, sam bi mi res prov pršla kakršnakol pomoč. Zanimajo me vaše izkušnje in predvsem najem prostora nekje v ljubljani oz. okolici lj, odprta sm pa za use možnosti (koča,lokal..), sam useen sm bol za kkšen lokal z dj-em, kupončki za pijačo itd. Folka bi pa blo okol 30. Prov bi mi pršle kakršnekol informacije, tud približni stroški in tko
Začela sm že mal bol resno razmišlat kje in kako bom praznovala svojo 18-ko, sicer mam še kr neki časa da use to spravm skupi, sam bi mi res prov pršla kakršnakol pomoč. Zanimajo me vaše izkušnje in predvsem najem prostora nekje v ljubljani oz. okolici lj, odprta sm pa za use možnosti (koča,lokal..), sam useen sm bol za kkšen lokal z dj-em, kupončki za pijačo itd. Folka bi pa blo okol 30. Prov bi mi pršle kakršnekol informacije, tud približni stroški in tko
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Ging25 napisal/-a:Heloou, mam eno uprašanje, in sicer, s frendicami bomo kmal praznovale b-day, in rabmo kšno kočo, v okolici ljubljanje, ljubljani, da je stran od ljudi, da je lahko muska, da ne mot nobenga, za tm ca 50 ljudi, da ni prou draga
+ mele bi tut DJ-a, s svojo opremo, da je dobr, zanesljiv, da nima prov zasoljenih cen. tko da če kdo ve, prosim za info
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
DJ navadno košta od 50-100€ na set. pa najbrž je zlo pomembno kako glasbo bi ve rade poslušale.
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov