hej,
Začela sm že mal bol resno razmišlat kje in kako bom praznovala svojo 18-ko, sicer mam še kr neki časa da use to spravm skupi, sam bi mi res prov pršla kakršnakol pomoč. Zanimajo me vaše izkušnje in predvsem najem prostora nekje v ljubljani oz. okolici lj, odprta sm pa za use možnosti (koča,lokal..), sam useen sm bol za kkšen lokal z dj-em, kupončki za pijačo itd. Folka bi pa blo okol 30. Prov bi mi pršle kakršnekol informacije, tud približni stroški in tko
Lokal, DJ, kupončki? Mater ste fensi danes. Najem koče, prenosnik + zvočniki, ena miza rezervirana za pijačo, pa naj si vsak sam vzame. Simple as that.
ma ja sej je res tko najbol praktično sam sem iskala primerno kočo v okolici lj, pa nic ne najdem..oz po komentarjih ostalih,ki so v njih praznovali, so same razpadajoče in neohranjene in jih odsvetujejo..
Ging25 napisal/-a:Heloou, mam eno uprašanje, in sicer, s frendicami bomo kmal praznovale b-day, in rabmo kšno kočo, v okolici ljubljanje, ljubljani, da je stran od ljudi, da je lahko muska, da ne mot nobenga, za tm ca 50 ljudi, da ni prou draga + mele bi tut DJ-a, s svojo opremo, da je dobr, zanesljiv, da nima prov zasoljenih cen. tko da če kdo ve, prosim za info