Praznovanje- najem prostora

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
Mexxxxx
Sramežljivka
Sramežljivka

Praznovanje- najem prostora

Neprebrana objava Napisal/-a Mexxxxx »

hej,
Začela sm že mal bol resno razmišlat kje in kako bom praznovala svojo 18-ko, sicer mam še kr neki časa da use to spravm skupi, sam bi mi res prov pršla kakršnakol pomoč. Zanimajo me vaše izkušnje in predvsem najem prostora nekje v ljubljani oz. okolici lj, odprta sm pa za use možnosti (koča,lokal..), sam useen sm bol za kkšen lokal z dj-em, kupončki za pijačo itd. Folka bi pa blo okol 30. Prov bi mi pršle kakršnekol informacije, tud približni stroški in tko :)
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a disketa »

Lokal, DJ, kupončki? Mater ste fensi danes. :mrgreen:
Najem koče, prenosnik + zvočniki, ena miza rezervirana za pijačo, pa naj si vsak sam vzame. Simple as that. :)
Mexxxxx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mexxxxx »

ma ja sej je res tko najbol praktično sam sem iskala primerno kočo v okolici lj, pa nic ne najdem..oz po komentarjih ostalih,ki so v njih praznovali, so same razpadajoče in neohranjene in jih odsvetujejo..
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a disketa »

No, na Lj in okolico se ne spoznam, mi pohajamo bolj po Primorskem. :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Ging25 napisal/-a:Heloou, mam eno uprašanje, in sicer, s frendicami bomo kmal praznovale b-day, in rabmo kšno kočo, v okolici ljubljanje, ljubljani, da je stran od ljudi, da je lahko muska, da ne mot nobenga, za tm ca 50 ljudi, da ni prou draga
+ mele bi tut DJ-a, s svojo opremo, da je dobr, zanesljiv, da nima prov zasoljenih cen. tko da če kdo ve, prosim za info :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

DJ navadno košta od 50-100€ na set. pa najbrž je zlo pomembno kako glasbo bi ve rade poslušale.
Odgovori