Praznovanje malo drugace....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
*mala* napisal/-a:Ja in kaj ima to veze z avtorico, ki bi itak imela v koči? Kjer predvidevam, da ni belih kavčov in dovolj placa.
Js sm samo hotela povdart, da npr. moja družba definitivno nebi razbila kočo, ker niso take živali, ko so pijani
jaz tud nisem misnla ravno thrasherjev, samo se pa marskej nardi..pade kozarec (če niso lih plastični), skleda..včasih se kak stol zna zmajat..pač riziko vedno obstaja, ni nujno da ravno folk nekaj prime v roko in razbije
Houd de wereld tegen
- delfincica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2011
Sej tudi sama nisem imela v mislih ravno uničenja prostora bolj tako kot je ally napisala. saj bi praznovala doma, vendar je v majhnem praznovanju to nemogoče... pa še večina povabljenih je zelo oddaljenih od mojega kraja in bi ali morali oditi dovolj zgodaj da bi ujeli zadnji vlak, ali pa prespati...
- delfincica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2011
no ne vem kakšne izkušnje imaš ti s praznovanji, moja dosedanja praznovanja so bila vsa super... in mislim da tistim, ki jih povabim ni vseeno kaj mi je všeč itd. in se potrudijo, da me razveselijo in mi polepšajo dan, seveda se pa jaz v zameno potrudim da uzivajo
glede cene najema koče je pa tako, da je to pravzaprav vikend družinskih prijateljev in s tem ni nobenih stroškov(razen tega da pospravimo za seboj), ker pa vikenda ne večinoma ne uporabljajo, ni 'drago' opremljen....
glede cene najema koče je pa tako, da je to pravzaprav vikend družinskih prijateljev in s tem ni nobenih stroškov(razen tega da pospravimo za seboj), ker pa vikenda ne večinoma ne uporabljajo, ni 'drago' opremljen....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]