Ples

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bloom* » 11. Jul. 2009 1:28

Zdravo!
Teme, v kateri bi pisali o kakšnih plesnih avdicijah, natečajih etc. še nisem zasledila, zato odpiram novo.
Zelo rada bi plesala, vendar ne vem kje potekajo kakšne avdicije, na netu jih preprosto ne najdem.
Ne želim se vpisovati v drage plesne šole, starši mi jih niti nebi plačevali. Učim se sama. in želim to nekje pokazat. Zvrst? V svoj ples vključujem več zvrsti, od jaza, hip hopa do baleta, tanga in drugih družabnih plesov.
Kakšni predlogi kam, kako?

Hvala vam!
Uporabniški avatar
*gigita*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *gigita* » 16. Jul. 2009 13:48

Zakaj pa rabiš avdicije da se vpišeš v plesno šolo? Jst vem samo za Kazino. Drugje morš pa tud pokazat neko znanje če hočeš pridet v tekmovlno skupino. To majo verjetno samo te večje plesne šole, ki pa so tudi dražje. Če hočeš samo plesati potem je dosti manjših plesnih šol ki so cenejše ali pa če se vpišeš preko šou-a. Če bi pa rada veliko nastopala ti pa predlagam bast. To je šola za nastopanje in imajo baje kar dosti nastopov. Ampak ni pa neki zlo poceni, pač povprečno :)
It's all about dancing...
bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bloom* » 27. Avg. 2009 10:00

Mal pozno se javljam ampak hvala :)
Teh plesnih šol ne poznam ker (ŠE) ne živim v lj, začnem pa letos tam študirat. Katere šole pa imajo dobre učitelje in koreografije? Ker pri nas so ene dobre, druge slabe...
Torej katero priporočate glede na kvaliteto :)
Hvala!
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 27. Avg. 2009 10:24

K Urški lahko greš, tam imajo fajn koreografe. Sicer nevem kako je vzdušje tam, kr ne plešem tam, ampak sem že slišala marsikero pohvalo pa še moj učitelj je tam učil prej.

Če pa hočeš kaj res se ukvarjat s tekmovanji in tem pa po mojem Bolero, oni ful dajo na to. Ampak pač treba trdo delat in bit priden.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov