pivske igre

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 04. Sep. 2009 14:53

mi smo se ono s kartami šli za silvestrovo .... hja, dost hitro smo bli pijani, sam smo pa zdržali so petih zjutraj ... jaz sicer ne, ker mi je že pred polnočjo zakuhalo in sem mela pogovore s školjko, tak da so me pol pustli na miru in sem po polnoči lahko spet začela ...
če se te hitro prime, se je to igrco bv it, ker pol te prehitro sfali, če pa ga neseš nekaj, jo je pa prav zabavno se it špilat ... al pa da hočeš komu vrnit, ker te je napil ... mu jo s to igrco z lahkoto lahka :D

aja, ena od kart je pri nas pomenla spremebo pravila ... in pol smo včasih meli poleg, da si pred vsakim pitjem mogu rečt nekaj ... sej se ne spomnim več, kaj je blo vedno, 1x vem, da smo se odločli, da smo mogli vsi skup naredit rožico, spit požirek, oni, ko je pa mogu res pit, pa je še mogu rečt jujuju juuhuuuhuu iha iha haha in spit :D smejali smo se ko budale :D če ne druga, se vsaj meni zdi, da se tu tudi naučiš kak pit, da ostale petrigaš :D ker sama sem bla sam 1x adijo, ko še nisem znala vredi špilat, pol pa sem že pametne požirke delala, nisem več bla požrešna :D
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 04. Sep. 2009 17:00

Ma te igrce so bolj hvalisanje kdo več zmore spit ali kdo je hitreje koma (čeprav pri tem zadnjem ne vem kaj točno je vredno samohvale, ker bi mene bilo prej sram kot ponos :D). Smo se pa enkrat v sš šli neko seštevanje ali nekaj takega in je šlo ful hitro, tako da če si zaj*bal si pil ko dehidriran. :D Se je pa vredu končalo, ker se spomnim, da sem v trdi temi normalno pribiciklirala domov (in to brez luči :eek: in ulične razsvetljave). :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 04. Sep. 2009 17:04

maissi napisal/-a:uf, js poznam še eno. reče se "Še nikoli nisem..."

ma vsak svojo pijačo in pol greš v krogu po vrsti in vsak pove eno stvar, ki je še nikoli ni naredil/počel/videl,blabla, npr. "Še nikoli nisem šla od doma brez spodnjih hlač" in potem vsi ki so to že počeli, pijejo. Seveda potem to preide zgolj na teme o seksu in podobne zadeve. Je pa zanimivo, kot nekakšna odrasla verzija flaše resnice :D

To pa poznam, čeprav se je še nisem šla. Je pa to taka igra, da lahko kdo "prikrije" nekaj, samo da mu ni treba pit. :D
KrvaviAnus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a KrvaviAnus » 04. Sep. 2009 17:37

Tamala_mrha napisal/-a:Ma te igrce so bolj hvalisanje kdo več zmore spit ali kdo je hitreje koma (čeprav pri tem zadnjem ne vem kaj točno je vredno samohvale, ker bi mene bilo prej sram kot ponos :D). Smo se pa enkrat v sš šli neko seštevanje ali nekaj takega in je šlo ful hitro, tako da če si zaj*bal si pil ko dehidriran. :D Se je pa vredu končalo, ker se spomnim, da sem v trdi temi normalno pribiciklirala domov (in to brez luči :eek: in ulične razsvetljave). :D

lohk mal opišeš prosim ? :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 04. Sep. 2009 18:16

Pa sej pravim, da se ne spomnim (pa ne zato, da bi steklo toliko alkohola :D), ampak je že ful časa nazaj. Vem, da se je pilo bambus, pa da je vsak moral povedati naslednjo število, mislim da liho. V bistvu smo se šli dve verziji, ampak sta na koncu bili obe bolj meglen spomin vsega skupaj. :oops: Smo se pa toliko narežali da smo še komaj pili. :D
KrvaviAnus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a KrvaviAnus » 04. Sep. 2009 18:24

Aha ok :D ni panike ; )
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 04. Sep. 2009 18:27

mi smo se šli neki podobnga sam so ble posledice katastrofalne :D je pa blo to na eni dekliščini in nobena ni mogla rečt da se noče it :o
lolala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lolala » 07. Sep. 2009 20:05

aha,fajn ideje.sam mate še kako k je SAMO za eno osebo,tisto k ma rojsn dan.
npr. ena kolegica je mela 18 let.nastavili smo ji 18 kozarčkov žganja in potem je mogla en kozarček spit in potem deset metrov vozit samokolnico in potem spet kozarček spit in tako naprej dokler skor ni več mogla vozit :D neki v tem smislu...
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 07. Sep. 2009 20:07

*mala* napisal/-a:6- limonce (1 limona, pol limonce, itd... sej to znamo, a ne?); kdor se zmoti--->pije

hehe ta ga zmaga ... pr men so ble skoz melone :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 07. Sep. 2009 22:31

lolala napisal/-a:aha,fajn ideje.sam mate še kako k je SAMO za eno osebo,tisto k ma rojsn dan.
npr. ena kolegica je mela 18 let.nastavili smo ji 18 kozarčkov žganja in potem je mogla en kozarček spit in potem deset metrov vozit samokolnico in potem spet kozarček spit in tako naprej dokler skor ni več mogla vozit :D neki v tem smislu...

Ajoj, ta je pa huda. :eek: Si je sploh opomogla do konca žura? :D No, razen, če se je alkohol ne prime hitro oz. ful.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 08. Sep. 2009 9:55

Mi ponavad kar brez igric pijemo :lol:

Smo se pa tud mi že šli te limonce...sam men ni preveč všeč.

V končni fazi v bistvu vsako igrco lohk spremeniš v pivsko :D se greš recimo pantomimo, če ne uganeš v x ugibanjih - piješ, tisti ki zmaga pije, tisti ki zgubi pije...pač določiš pravila.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 08. Sep. 2009 19:09

bejbika napisal/-a:
*mala* napisal/-a:6- limonce (1 limona, pol limonce, itd... sej to znamo, a ne?); kdor se zmoti--->pije

hehe ta ga zmaga ... pr men so ble skoz melone :)

Mi smo to igral na smučanju letos...blage veze nimam več kako se gre,spomnim se samo še tiste nagravžne vodke

Drugač pa mi na kakšnih feštah igramo "kočijo"
Določiš :
kočijaža,kraljico,kralja,določeno število konjev,levo desno,sprednje,zadnje kolo

Sestaviš zgodbico (npr. Nekega dne sta se kralj in kraljica odločila s svojo kočijo odit na izlet.Kočijaž je pripravil konje,preveril vse štiri kolesa in ugotovil da je zadnje desno slabo pritrnjeno. Kmalu zatem je bila kočija nared in kralj in kraljica sta se odpeljala....)

Postaviš stole: spredja kot konji v paru,za njim kočijaž,za njim 2 za kralja in kraljico...na desni in levi kolesa

Nekoga se določi da bere zgodbico in ko recimo kočijaž (ki sedi na stolu) zasliši svoj naziv mora vstat in teči okrog kočije.Če se omeni kočija tečejo vsi. Če pozabi/presliši/prepozno mora pit
Nazadnje smo imeli kup pijanih ljudi XD
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 08. Sep. 2009 20:11

*mala* napisal/-a:Mi smo se nazadnje na morju tole igral:
pač smo vse karte (navadne) dal na en kup in smo v krogu vlekli karte in vsaka karta je imela svoj pomen:
Aja merica je pač poljubna količina pijače, ki jo ima kdo v kozarcu (in si jo tisti ki pije določi sam)

2- tisti ki povleče to karto mora določiti 2 merici (lahko ) kdo pije (lahko obe dodeli isti osebi, ali pa različnima in vsaki 1)
3- isto kot pri 2, le da se določijo 3 merice
4- isto, le da 4 merice
5- večkratniki števila 4. Vsak pove naslednje število in ko je večkratnik števila 4, mora igralec namesto da reče 4 plosknit z rokama (in nič rečt), in potem se nadaljuje in se na vsak večkratnik ploskne; kdor se zmoti----> pije
6- limonce (1 limona, pol limonce, itd... sej to znamo, a ne?); kdor se zmoti--->pije
7- tvorjenke; tisti ki izvleče to karto pove besedo in naslednji si mora izmisliti novo besedno, ki pa se začne s zadnjimi 3 (ali 2- kakor postavite pravila) črkami prejšnje besede; kdor zmoti, spet pije
8- jo shraniš in imaš dovolilnico za wc :D
9- določiš 9 meric
10- shraniš (ali ne) in postaviš vprašanje kadar hočeš nekomu in če ti on odgovori---> pije
pobi- vsi fantje pijejo
dame-- vse punce pijejo
kralji- ga obrneš in ko se zberejo 4 na kupčku, tisti ki izvleče zadnjega, eksa cel kozarec
Joker- tisti ki ga odkrije--->pije

Konkretna vinjenost zagotovljena!

Ijaaa mi tej igri rečemo prašiček :D , ne vem zakaj.

Drgač smo pa na morju izumil še eno igrco:

Vzel smo un za vrtet od igre twister, vsak si je izbral eno barvo in potem na tisto barvo kamor je puščica pršla , tist je mogu pit :D .

Včasih se gremo tud te pol limonce, ena limonca, pol limonce, 3 limonce......ko pa hočmo še več, pa izmenično govorimo limonce in melonce :P .

Igrca Bum tud velikrat pride na vrsto. Pa države včasih.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Sep. 2009 22:06

lolala napisal/-a:aha,fajn ideje.sam mate še kako k je SAMO za eno osebo,tisto k ma rojsn dan.

Ah, meni se zdi pa to malo neumno, da se prav načrtno samo eno osebno napije. Dobro, če je tak karakter, da ji to paše, potem kar, jaz bi se pa temu, da bom sama šnops pila, ziher uprla. Ali bomo vsi obležali, ali pa nihče :)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 10. Sep. 2009 0:25

OMG :stumm:

Kakšen etos...

Igrice, katerih izključni namen je, da se ga vsi vpleteni do konca napijejo.

Da se pobije možganske celice in izključi možganske funkcije - od najvišjih do najnižjih, po vrsti.

Da se izklopi kritično in razsodno razmišljanje in podminira delovanje teh funkcij v prihodnosti.

Se nikomur tu ne dozdeva, da so za srečo na dolgi rok potrebni polno funkcionalni možgani...? Da užitek pri pitju pride za ceno, ki je izposojena iz prihodnosti?

Mogoče se pa jaz motim pa je za srečo do konca življenja potrebna samo brezmejna zaloga droge.

Kaj pa jaz vem... :nixweiss:

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov