pivske igre

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lolala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lolala » 03. Sep. 2009 18:28

hej! a pozna kera kako zanimivo pivsko igro za slavljenca na njegovi rojstnodnevni fešti? :D
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 03. Sep. 2009 18:50

šah s kozarci
quarters
up and down the river

Prevec jih je, pa odvisno al se hoces se kaj spomnit ali ne in kdo ima vse fotoaparat :lach:

http://www.webtender.com/handbook/games/
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 03. Sep. 2009 20:09

hehe ... mi se gremo ponavadi kartat ... in tisti ki zgubi pije ...
enkrat smo mele ladies night in smo se šle morilca (sediš v krogu, vsak dobi eno karto, eno karto se določi za morilca in eno za policista .. tisti ki dobi morilca, more mežikat ostalim igralcem .. če ti pomežikne morilec izpadeš iz igre in odložiš karto na mizo .. policist more pa morilca razkrinkat .. če ga razkrinka zgubi morilec, če se zmoti zgubi policaj) .. na koncu smo ble že tolko pijane da nismo mogle več neopazno mežikat in je blo smeha tolko da smo se valjale po tleh :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Sep. 2009 20:58

Mi smo se nazadnje na morju tole igral:
pač smo vse karte (navadne) dal na en kup in smo v krogu vlekli karte in vsaka karta je imela svoj pomen:
Aja merica je pač poljubna količina pijače, ki jo ima kdo v kozarcu (in si jo tisti ki pije določi sam)

2- tisti ki povleče to karto mora določiti 2 merici (lahko ) kdo pije (lahko obe dodeli isti osebi, ali pa različnima in vsaki 1)
3- isto kot pri 2, le da se določijo 3 merice
4- isto, le da 4 merice
5- večkratniki števila 4. Vsak pove naslednje število in ko je večkratnik števila 4, mora igralec namesto da reče 4 plosknit z rokama (in nič rečt), in potem se nadaljuje in se na vsak večkratnik ploskne; kdor se zmoti----> pije
6- limonce (1 limona, pol limonce, itd... sej to znamo, a ne?); kdor se zmoti--->pije
7- tvorjenke; tisti ki izvleče to karto pove besedo in naslednji si mora izmisliti novo besedno, ki pa se začne s zadnjimi 3 (ali 2- kakor postavite pravila) črkami prejšnje besede; kdor zmoti, spet pije
8- jo shraniš in imaš dovolilnico za wc :D
9- določiš 9 meric
10- shraniš (ali ne) in postaviš vprašanje kadar hočeš nekomu in če ti on odgovori---> pije
pobi- vsi fantje pijejo
dame-- vse punce pijejo
kralji- ga obrneš in ko se zberejo 4 na kupčku, tisti ki izvleče zadnjega, eksa cel kozarec
Joker- tisti ki ga odkrije--->pije

Konkretna vinjenost zagotovljena!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
maissi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maissi » 03. Sep. 2009 21:46

^^hihi, hvala za dobro idejo :D definitivno bo kdaj preiskušeno :cool:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Sep. 2009 21:57

Samo previdno z mericami :D zna bit kriza...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 03. Sep. 2009 22:15

*mala* napisal/-a:Mi smo se nazadnje na morju tole igral:
pač smo vse karte (navadne) dal na en kup in smo v krogu vlekli karte in vsaka karta je imela svoj pomen:
Aja merica je pač poljubna količina pijače, ki jo ima kdo v kozarcu (in si jo tisti ki pije določi sam)

2- tisti ki povleče to karto mora določiti 2 merici (lahko ) kdo pije (lahko obe dodeli isti osebi, ali pa različnima in vsaki 1)
4- isto, le da 4 merice
5- večkratniki števila 4. Vsak pove naslednje število in ko je večkratnik števila 4, mora igralec namesto da reče 4 plosknit z rokama (in nič rečt), in potem se nadaljuje in se na vsak večkratnik ploskne; kdor se zmoti----> pije
6- limonce (1 limona, pol limonce, itd... sej to znamo, a ne?); kdor se zmoti--->pije
7- tvorjenke; tisti ki izvleče to karto pove besedo in naslednji si mora izmisliti novo besedno, ki pa se začne s zadnjimi 3 (ali 2- kakor postavite pravila) črkami prejšnje besede; kdor zmoti, spet pije
9- določiš 9 meric
10- shraniš (ali ne) in postaviš vprašanje kadar hočeš nekomu in če ti on odgovori---> pije
pobi- vsi fantje pijejo
dame-- vse punce pijejo
kralji- ga obrneš in ko se zberejo 4 na kupčku, tisti ki izvleče zadnjega, eksa cel kozarec

jaz tudi poznam to igro...ampak so pravila čisto drugačna...zaj na pamet jih nevem točno, ampak so mi bla veliko bolj všeč...;)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 04. Sep. 2009 9:01

electra* napisal/-a:

4- isto, le da 4 merice
9- določiš 9 meric
pobi- vsi fantje pijejo
dame-- vse punce pijejo

jaz tudi poznam to igro...ampak so pravila čisto drugačna...zaj na pamet jih nevem točno, ampak so mi bla veliko bolj všeč...;)

jp, se stirnjam. mam nekje slikco pa loh prlepm. reče se The game je pa definitivno stoookrat bl zanimiva,pa nakonc tko in tko skos piješ lol pa smeha polna skleda, smo igral na morju rpedn smo šli vn tko da smo bli res usi kr dobr nabasani :D

ekola:
Slika

drgač je tko tko 2 to suck, 6 to chicks, 8 to mate, 9 to guys...pač iz tle je uzeto ta pravila :)
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 04. Sep. 2009 10:03

chiqqa napisal/-a:
electra* napisal/-a:

4- isto, le da 4 merice
9- določiš 9 meric
pobi- vsi fantje pijejo
dame-- vse punce pijejo

jp, se stirnjam. mam nekje slikco pa loh prlepm. reče se The game je pa definitivno stoookrat bl zanimiva,pa nakonc tko in tko skos piješ lol pa smeha polna skleda, smo igral na morju rpedn smo šli vn tko da smo bli res usi kr dobr nabasani :D

ekola:
Slika

drgač je tko tko 2 to suck, 6 to chicks, 8 to mate, 9 to guys...pač iz tle je uzeto ta pravila :)

hjooooj ... tu si pa garantirano pijan v 5min! :D zaradi te igre mam kje malo bolj skrhan spomin :)

mi smo pa meli, da je 7 kategorija - vsak si izbere eno glavno temo in pol ostali govorijo podteme, sam da se ne sme povedat kaj je glevna tema(npr. prvi reče bwm, drugi audi --> ugotoviš, da je glavna tema o avtih, ti pa moreš znamke govorit, če ne ugotoviš, pač piješ) :D aia, pa ne sme se ponavljat :D
pubeci - moška imena na isto začetnico
dame - ženska na isto začetnico
9 - vprašanje; shraniš to karto in počakaš, da vsi pozabijo, da jo maš, pol pa nekoga kr nekaj bednega vprašaš in če ti odgovori pije, če ti pa pove, da maš karto z vprašanjem, piješ ti
6 - wc
as - določiš nekoga, ki pije
5 - končnice

ostalih se pa ne spomnim ... pa mi smo si itak pol to kr sproti zmišljevali ... enkrat je blo celo tak, da ko si potegnu eno karto, si mogu en del cot odvrečt ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Sep. 2009 10:40

Meni osebno je pa ta igra, ki sem jo jaz nalepila bolj všeč, da se vsaj še malo nasmejiš vmes, ne pa samo da piješ (zabavno, ko vsi še štet več ne znamo :D). Vsakemu svoje.

Bi pa z veseljem vedla še za kakšno pijansko igro :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 04. Sep. 2009 11:50

Jaz poznam eno enostavno a ubijalsko! :D

Rabiš 6 kozarcev in eno igralno kocko. Vsak igralec vrže kocko in številka, ki pade, pomeni določen kozarec - tisti kozarec se če je prazen napolni in nato meče drugi igralec. Če pa je kozarec že napolnjen, ga mora tisti, ki je vrgel njegovo številko, spiti.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 04. Sep. 2009 12:11

^^ tale igrica je zanimiva predvsem takrat, ko ima kateri od sodelujočih herpes... :)
Uporabniški avatar
maissi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maissi » 04. Sep. 2009 13:09

uf, js poznam še eno. reče se "Še nikoli nisem..."

ma vsak svojo pijačo in pol greš v krogu po vrsti in vsak pove eno stvar, ki je še nikoli ni naredil/počel/videl,blabla, npr. "Še nikoli nisem šla od doma brez spodnjih hlač" in potem vsi ki so to že počeli, pijejo. Seveda potem to preide zgolj na teme o seksu in podobne zadeve. Je pa zanimivo, kot nekakšna odrasla verzija flaše resnice :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 04. Sep. 2009 14:46

Te igrice, kjer ubistvu katerakol karta pade se neki pije so dost bolnica. Shit, sej jst se ga z veseljem kdaj nabijem, ampak to je pa brezveze ker si v eni uri igranja koma. Sploh ce je daljsa festa dost brezveze da bo folk tok pijan tok hitr.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Sep. 2009 14:53

Sej to ni ravno primerno za masovne fešte, ampak bolj zasebne- par ljudi :D

Zato mi je všeč tiste, kjer si sam določaš kolk spiješ ko moraš- si magari švoh narediš, pa po mal piješ :D

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov