Petarde
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Bageera napisal/-a:da ne omenjam, kok je živali strah ob vsem tem pokanju in razgrajanju...
Ej, niti ne govori...Našemu starejšemu psu se skor zmeša okol novega leta...Že ko grmi, se trese ko hudič, pol predstavljaj si kako je za novo leto...
Sicer pa meni so tudi petarde totalno primitivne...Mislim, keri užitek, da vržeš tisto palčko na tla in poči. Waw, res!
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Men so fajne une obične, nevem kak se že reče (pač zelena pa kapico majo rumeno), pa megice (une debele rdeče ). Pa uni metuljčki pa te pizdarije ko po tleh frčijo, al pa pasje bombice pa tko. Pač parkrat na leto mogoč vržem kaj
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Nikol še nism prižgala/vrgla petarde, ker mi grejo blazno na živce. Pač ne zastopim v čem je fora tistega poka, ki pušča za seboj svinjarijo, matra živce mojga psa, pa še nevaren je. Prov otročje se mi zdi, sam da neki poka, in to je pol ful kul.
Ok, ognjemet ma vsaj vizualni učinek, je vsaj lepo za pogledat... Pri petardi pa pač, ni fore.
Ok, ognjemet ma vsaj vizualni učinek, je vsaj lepo za pogledat... Pri petardi pa pač, ni fore.
...
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
Huh....petarde ja, kje so ti casi k smo to kupval v mbju na trznci po cele nahrbtnike pa pol prodajal naprej po soli, res pametno ja. Ma k si mulc je ql k poc, zdej mi ni vec, ze 3 leta je nism kupil, prizgem pa vsako leto kako, ker jih ima vedno kdo v blizini pa jo vrzem za foro al pa pokazem da se jo da tud v roki drzat, ko poci in da imas pol se vse prste na roki
Enim idiotsko, vecini vidim, drugim v veselje, naj bo tako. Jaz sam sovrazim metanje v guzvi pod noge itd, tistga bi pa najraj kastriru!
Enim idiotsko, vecini vidim, drugim v veselje, naj bo tako. Jaz sam sovrazim metanje v guzvi pod noge itd, tistga bi pa najraj kastriru!
Gone
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jz pa če kupm petarde,kupm take k se jih moj kuža ne boji kšne k grejo iskrce vn apa da letijo da pol loh ubedve uživava Drgač pa ne maram tahudih unih megic pa piratk pa zeusou pa ne vem kaj še...
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
naj malo osvežim temo
Ali ste ljubitelji petard oz pirotehnike? Do kere starosti bi prepovedali kupovanje pirotehničnih izdelkov?
Ali ste ljubitelji petard oz pirotehnike? Do kere starosti bi prepovedali kupovanje pirotehničnih izdelkov?
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Živ obup!! Jst osebno bi čist popolnoma prepovedala in petarde in pirotehniko vsem, ki nimajo dovoljenja oz licence, da se s tem lahko ukvarjajo! Tko bi bili ognjemeti recimo samo na določenih prireditvah, ne pa na vsak klinčevem vrtu oz dvorišču
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Angel girl napisal/-a:Živ obup!! Jst osebno bi čist popolnoma prepovedala in petarde in pirotehniko vsem, ki nimajo dovoljenja oz licence, da se s tem lahko ukvarjajo! Tko bi bili ognjemeti recimo samo na določenih prireditvah, ne pa na vsak klinčevem vrtu oz dvorišču
Evo jaz mislim isto. Najbolj mi je blo tumasto ko so lani metali petarde pri polnočnicah čisto pred vhodom v cerkvo.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja to pa sploh, k tista mularija brezvezna meče pod noge petarde, po možnosti še tko da jih je več skupaj zvezanih ipd. Za kozlat. In vsi k majo prste pri tem bi mogl nek zakon uvest al pa karkoli, da se to ne bi več dogajal.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jst sm isto čist proti temu, sovražim petarde!! Pirotehnika - lepo za videt, čeprov tud nisem navdušenec ognjemetov, ker so mi itak vsi več ali manj isti - bol traparija in škoda keša kot ne.
Petarde so pa itak sgodba zase - moj mlajši bratc je čist navdušen nad tem, čeprov mu je že skor v roki počla, prežgal si je bundo itd.
Jst nikol nisem vrgla nobene, je tud ne nameravam, najbolj pa sovražim mulce, ki ti jih mečejo pod noge!!
Petarde so pa itak sgodba zase - moj mlajši bratc je čist navdušen nad tem, čeprov mu je že skor v roki počla, prežgal si je bundo itd.
Jst nikol nisem vrgla nobene, je tud ne nameravam, najbolj pa sovražim mulce, ki ti jih mečejo pod noge!!
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov