Petarde
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
x_nika_x - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
- Kraj: Domžale
same metal muske do fula naglas poslušam pa še vedno slišm petarde grrrr
nš kuža se tok boji petard d je prej po stopnicah čist prestrašen u 2. nadstropje pršu bogi
nš kuža se tok boji petard d je prej po stopnicah čist prestrašen u 2. nadstropje pršu bogi
Če jočeš, ker je iz tvojega življenja izginilo sonce, ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde...
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Ne maram petard, raje imam ognjemet.
So pa majhni otroci in živali v teh novoletnih dneh res boščki
So pa majhni otroci in živali v teh novoletnih dneh res boščki
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Pri nas je bilo včeraj kot na bojni fronti sej ne rečem ognjemet je res lepo za vidt,samo to je pa tudi vse. Živali pa majhni otroci so pa res revčki v tem času
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
LARIKA napisal/-a:Pri nas je bilo včeraj kot na bojni fronti sej ne rečem ognjemet je res lepo za vidt,samo to je pa tudi vse. Živali pa majhni otroci so pa res revčki v tem času
sej pr nas je blo tud tko. Pokal ko da bi bli na fronti. Ludje so totalno zmešani
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Joj jst se spomnem kok so se mi petarde zdele grozne ko sem bla mala... Čist sem bla prestrašena. Res ubogi otroci. No se zdej bo pa upam tega cirkusa mal manj, k je nov let mim...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
~NIA~ napisal/-a:pirotehnika je zakon! moj biuši je dilav petarde in si je pol skutrja kupu =)
Ziher je bil ponosen sam nase. Po možnosti je prodajou tud malim mulcem.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Znorim, če kdo meče petarde v moji bližini. Sploh, če je veliko ljudi in kakšen norc zažene petardo direkt mednje. Enkrat za novo leto mi je priletel košček v nogo s tako silo, da sem bla plava. V tistem momentu bi po moje tistega, ki jo je vrgel, zadavila! Pa ok, modrica je modrica, kaj pa če se zgodi kaj hujšega?!!! Če bi blo po moje, bi ble petarde strogo prepovedane in tisti, ki bi jih uporabljali, strogo kaznovani.
- Jogurt 3,2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
petarde so zakon
it makes me feel like im in the war or something
it makes me feel like im in the war or something
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov