Petarde
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
js ne sam da sovražim petarde, tistga prekletga pokanja non-stop pod oknom, ampak se jih tud bojim zanč stojiva s sošolko pred plesno šolo pa vidva ene 3 tamale, kako s petardami v rokci korakajo za blok pa prou tko veselo naju pogledajo in pol čez neki časa zaslišva 3 metre stran od naju tak pok, da sva kr skočile...bi šla pretepst une 3 tamale, če se ne bi bala unih njihovih petard pa kaj majo od tega, da to delajo? sej niti carji niso več mene ne bi motil, če bi petarda eksplodirala v roki tistga, k jo meče, sam k so pa žrtve nedolžni ljudje, pa postanem zlo jezna tko da - I hate them!
Let the good times roll.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
že cel dan tlele sosed poka dol iz balkona...kaj bom šla k njim pa mu na balkon kej vrgla...
sej je veselje majhnim pobcem k so še vsi neumni...ampk tipe je že nekej star pa kr nabija...
sej je veselje majhnim pobcem k so še vsi neumni...ampk tipe je že nekej star pa kr nabija...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
men grejo tud prvo na živce petarde...pri nas je zdaj še kar mirno...no za zadaj.....sam res ne vem kakšen užitek ima folk ob tem ko vržejo tist na tal al pa nekam v zrak in pol poč..... ....ja res ful zanimivo....ne morš verjet.....jst sem bolj privženec raket... vsaj neki vidš....ne pa da ti non stop poka po ušesih brez učinka.....
Moj je tud čist nor na te petarde, ampak jih meče sam tist dan oz. noč, drugač pa ne.....ampak njegovga navdušenja nad tem jst sploh ne razumem
Moj je tud čist nor na te petarde, ampak jih meče sam tist dan oz. noč, drugač pa ne.....ampak njegovga navdušenja nad tem jst sploh ne razumem
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Nikoli nisem metala pedard in jih tudi ne bom. Prsti so dragocenost in nočem, da mi jih odtrga. Letos se je enemu že zgodilo, da mu je potrgalo prste. Pa še komu jih bo. Kitajcem ni zaupati s to pirotehniko.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
js tut ne maram tega bombardiranja pa bojnih polj....drgač pa zastopm froce d majo tm u OŠ res veselje to metat...
sam se mi pa zdi d se je zdj pa mogoče stanje mav bl normaliziralo kt pa prejšna leta...ali pač ne?!!
sam se mi pa zdi d se je zdj pa mogoče stanje mav bl normaliziralo kt pa prejšna leta...ali pač ne?!!
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jao, če pa kej ne maram zej okol Božiča in novga leta so pa petarde. Jauu pa sosedovi mulci jih skos neki mečejo. In seveda morjo to metat dol z balkona na cesto, pol se pa potuhnejo tm gor.
Pa tolk nesreč se nardi ... kolk jih je že brez rok pa vsega ostal ... al ne, oni morjo še kar metat naprej.
Ne prenesem tega pokanja, pa še pr teh mulcih k nikol ne veš, kam jo bo vrgu ... al vate al bo mjbe clo zgrešu pa jo vrgu nekam na cesto ...
Pa tolk nesreč se nardi ... kolk jih je že brez rok pa vsega ostal ... al ne, oni morjo še kar metat naprej.
Ne prenesem tega pokanja, pa še pr teh mulcih k nikol ne veš, kam jo bo vrgu ... al vate al bo mjbe clo zgrešu pa jo vrgu nekam na cesto ...
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Men grejo ful na živce te petarde... sploh če se najde tko primitiven folk, k ti jih pod noge meče!!
The key is, never stop doing what you love!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
petarde sovražim....zato nimam druge besede za to...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov