Petarde
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 192 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
spermij napisal/-a:Glede dela bi se lahko razgovorili, vendar je to za debato v drugem topicu. Je pa dejstvo, da marsikdaj ni lahko dobiti LEGALNEGA dela, ki ti ustreza oziroma pri katerem si učinkovit.
ali pač če nočeš in se ti ne da.marsikdo ne dela tisto kar si želi, ampak vseeno dela, ker si pač hoče sam LEGALNO denar zaslužt.najlažje je pa seveda preprodajat razne stvari in postat kriminalec.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
^^ Ja itak, boljše je delat kaj nelegalnega, da si le efktiven pri tem.
Večinoma se delo najde (govorim za mlade, brezposelne tekstilne delavke verjetno ne preprodajajo drog ali delajo petard), če si pripravljen kaj naredit za to.
OT (lahko se pa na ZS kj zmenmo)
Večinoma se delo najde (govorim za mlade, brezposelne tekstilne delavke verjetno ne preprodajajo drog ali delajo petard), če si pripravljen kaj naredit za to.
OT (lahko se pa na ZS kj zmenmo)
-
*purple* - Cosmopsiho
spermij napisal/-a:Bolje ne delati kot pa početi nekaj, pri čemer nisi efektiven. S tem samo odžiraš mesto nekomu X, ki je primernejši za to delo.
Anyway, sva že off-topic...
HAHA, in če dobiš službo nekje kjer ti ni ravno všeč, raje ne greš delat da bodo lahko drugi delali, ti greš pa krast in preprodajat tole definitivno spada pod izjavo tisočletja.
drgač je pa po mojem mnenju preprodaja petrad res razpasena preveč, sploh pa me moti to ker vednop najdejo neke mladiče da dilajo naokoli.
-
*purple* - Cosmopsiho
spermij napisal/-a:O, verjemi, da te lahk določen folk prisili v slaba dejanja. Njihovo pojasnilo je preprosto - ali boš z mano al pa proti meni (in v tem primeru se ti ne piše dobro). Tako to počno velike ribe.
očitno preveč gledaš kriminalke
če sam nočeš, te ne more nihče v nič prisiliti, če te pa prisli, pa očitno že prej nekej ni bilo uredu, oziroma si že prej kršil roko pravice sploh pa glede petard, ker tema teče o tem.a zdej me bo en prisilu naj prodajam petarde Ja itak, že laufam
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
*purple* napisal/-a:očitno preveč gledaš kriminalke
če sam nočeš, te ne more nihče v nič prisiliti, če te pa prisli, pa očitno že prej nekej ni bilo uredu, oziroma si že prej kršil roko pravice :wink: sploh pa glede petard, ker tema teče o tem.a zdej me bo en prisilu naj prodajam petarde Ja itak, že laufam
Hja, purple, s tem se pa ne bi strinjala. Ljudje te vsekakor lahko prisilijo v stvari, ki jih nočeš početi, pa jih nato vseeno. Verjemi mi, ker govorim iz izkušenj.
Sama tudi narvnost mrzim petarde-vse tisto pokanje, pa še nevarno je. Najbolj me razjezi mularija, ki meče petarde za mimoidočimi. Kaj pa bo, ko bo nekdo zgrešil in vrgel petardo V nekoga? Policije pa tko al tko ni nikjer, ko se mulci izzživljajo.
-
*purple* - Cosmopsiho
mene še vedno ni nihče mogu v nč prisilit, čeprav bi me mogoča lahko.če maš čiste račune in če nisi prej naredu česa takega kar bi te lahko stalo težav z roko pravice, potem ti pač nihče nič ne more.če pa grožnje resno vzemaš in se jim podrejaš, je pa to tvoj problem, oziroma če pač nekej vedo in te na podlagi tega izsiljujejo.
govorimo pa o prodaji petard, pa tud na splošno je tko.
govorimo pa o prodaji petard, pa tud na splošno je tko.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Evo glih iz shoppinga . Smo pridno šparali že nekaj mesecev za pirotehniko.Nekaj municije je ostalo od lani zato sem zdej naredil zalogo raket in kupil dva ognjemeta. Nebo bo prav lepo žarelo
Prvi neprebran prispevek • 192 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov